توسعه نرم‌افزارهای تحت وب‌سازمانی با معماری جدید مبتنی بر هوش مصنوعی

مهندسان یکی از شرکت‌های نوآوری سیستم هوشمندسازی‌ای را به سازمان‌ها معرفی کرده‌اند که برای توسعه نرم‌افزارهای مختلف تحت وب است و به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا تمام ابزارهای لازم برای پیاده‌سازی و توسعه یک نرم‌افزار تحت وب را در اختیار داشته باشند. یکی از مهم‌ترین مزایای این سیستم، وجود ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در آن […]



مهندسان یکی از شرکت‌های نوآوری سیستم هوشمندسازی‌ای را به سازمان‌ها معرفی کرده‌اند که برای توسعه نرم‌افزارهای مختلف تحت وب است و به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا تمام ابزارهای لازم برای پیاده‌سازی و توسعه یک نرم‌افزار تحت وب را در اختیار داشته باشند. یکی از مهم‌ترین مزایای این سیستم، وجود ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در آن است.

محمدحسین یزدانی‌فر، مدیر ارشد فناوری این شرکت نوآور در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: ما یک فریم ورک و معماری جدید برای نرم‌افزارهای تحت وب ایجاد کردیم و از آنجایی که در ساختار این معماری از تکنیک‌های جدید استفاده شده، جزء به روزترین معماری‌هایی است که برای نرم‌افزارهای سازمانی می‌توان از آن استفاده کرد.

وی افزود: طرح و توسعه این شرکت از ۴ سال قبل آغاز شد و در این مدت فریم‌ورک یا معماری را برای نرم‌افزارهای تحت سازمانی ارائه کردیم. فریم‌ورک‌ها نرم‌افزارهایی هستند که توسط توسعه‌دهندگان برای ساخت برنامه‌های کاربردی توسعه یافته و استفاده می‌شوند.

یزدانی‌فر، کاربرد این فریم‌ورک‌ها در توسعه نرم‌افزارها را موجب کاهش باگ‌ها دانست و یادآور شد: این امر علاوه بر ارتقای امنیت نرم‌افزار، کارایی نرم‌افزار را ارتقاء می‌دهد و زمان توسعه را نیز کاهش خواهد داد.

مدیر ارشد فناوری این شرکت اظهار کرد: در دنیای پرشتاب امروز، نیاز به نرم‌افزارهای قدرتمند، یکپارچه و هوشمند برای ارتقای کارایی و افزایش بهره‌وری بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود؛ با این حال، یافتن نرم‌افزاری که به طور کامل نیازهای منحصر به فرد هر سازمان را برآورده کند، می‌تواند دشوار باشد و در این راستا ما در این شرکت با درک این نیاز، سیستم‌ساز هوشمند سی‌بیل (SyBuil) را معرفی ‌کردیم. سی‌بیل با ارائه یک فریم‌ورک قدرتمند و انعطاف‌پذیر برای ساخت نرم‌افزارهای سازمانی یکپارچه و مقیاس‌پذیر، بسیاری از چالش‌های یک سازمان را  برطرف می‌کند.

یزدانی‌فر با اشاره به چالش‌های مدیریتی در سازمان‌های بزرگ، خاطر نشان کرد: نرم‌افزارهای CRM، اداری، حسابداری، مدیریت منابع انسانی ما هر کدام به نوبه خود برای بخش‌های مختلف سازمان مفید هستند، اما یافتن یک نرم‌افزار سازمانی یکپارچه که تمام این نیازها را به طور کامل برآورده کند، کار آسانی نیست. از سوی دیگر، تحلیل و بررسی اطلاعات متنوع یک سازمان امروزه اهمیت بیشتری پیدا کرده است. بنابراین، لازم است که تمام اطلاعات سازمان به صورت یکپارچه مدیریت شوند تا پس از تحلیل‌های مختلف، داده‌های متنوع بتوانند به مدیران در تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی‌های استراتژیک کمک کنند.

وی اضافه کرد: از طرفی با پیشرفت هوش مصنوعی، نیاز به نرم‌افزارهای اداری هوشمند بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. این نرم‌افزارها با خودکارسازی وظایف، ارائه گزارش‌های تحلیلی دقیق و پیش‌بینی روندها می‌توانند به طور قابل توجهی به افزایش بهره‌وری و ارتقای سطح مدیریت کمک کنند. سیستم‌ساز هوشمند ما این امکان را فراهم می‌کند تا هر نوع نرم‌افزار اداری یا سازمانی که نیاز دارد را به طور سفارشی طراحی و پیاده‌سازی کند.

به گفته وی، سیستم‌ساز هوشمند این شرکت نوآور ابزاری برای توسعه نرم‌افزارهای مختلف تحت وب است که به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا تمام ابزارهای لازم برای پیاده‌سازی و توسعه یک نرم‌افزار تحت وب را در اختیار داشته باشند. یکی از مهم‌ترین مزایای این سیستم ساز، وجود ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در آن است.

انتهای پیام



Source link