تولید اولیه آیفون ۱۷ در هند آغاز شد

به گزارش منابع معتبر، شرکت اپل تولید اولیه آیفون ۱۷ را با هدف کاهش وابستگی به چین، در هند آغاز کرد. به گزارش سرویس فناوری تک‌ناک، چین از سال ۲۰۰۷ به دلیل نیروی کار ارزان و مهارت بالای کارگران، به‌ عنوان تولیدکننده اصلی آیفون شناخته می‌شد، اما اپل از سال ۲۰۱۷ و با تولید آیفون […]


به گزارش منابع معتبر، شرکت اپل تولید اولیه آیفون ۱۷ را با هدف کاهش وابستگی به چین، در هند آغاز کرد.

به گزارش سرویس فناوری تک‌ناک، چین از سال ۲۰۰۷ به دلیل نیروی کار ارزان و مهارت بالای کارگران، به‌ عنوان تولیدکننده اصلی آیفون شناخته می‌شد، اما اپل از سال ۲۰۱۷ و با تولید آیفون SE در هند، رویکردی جدید در پیش گرفت. آیفون‌های تولید شده در هند، اغلب برای فروش محلی هستند، اما بخشی از این محصولات به بازارهای خاورمیانه و آفریقا نیز صادر می‌شود.

پس از موفقیت تولید نسخه‌های Pro از iPhone 16 در هند، اکنون اپل تصمیم گرفته است تا آیفون ۱۷ را نیز در این کشور تولید کند و به این منظور زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده است.

به گفته دو منبع آگاه، یکی از شرکای اپل در هند، فرایند تبدیل نمونه اولیه این گوشی به دستگاهی که بتوان آن را به‌ صورت انبوه تولید کرد، آغاز کرده است.

این فرایند که به اصطلاح «معرفی محصول جدید» (NPI) نامیده می‌شود، در کارخانه Foxconn در بنگلور انجام می‌گیرد، جایی که اپل نزدیک به ۷۰۰ میلیون دلار برای ساخت این مرکز سرمایه‌گذاری کرده است.

تولید اولیه آیفون ۱۷ در هند آغاز شده است

این بخش از تولید در مرحله proto-1 قرار دارد که شامل تولید هزاران دستگاه برای آزمایش کیفیت ساخت، مواد اولیه و فرایندهای تولید است.

هنوز مشخص نیست که آیا فرایند NPI برای نسخه‌های Pro از آیفون ۱۷ نیز در هند انجام خواهد شد یا خیر. اطلاعات مربوط به این فرایند برای مدل استاندارد آیفون ۱۷ با کارخانه‌های اپل در چین به اشتراک گذاشته خواهد شد تا فرایند تولید یکپارچه‌ای فراهم شود.

در هفته‌های اخیر، شایعات و گمانه‌زنی‌ها پیرامون سری آیفون ۱۷ شدت گرفته است. برخی منابع مدعی هستند که نسخه‌های Pro از این سری ممکن است با ۱۲ گیگابایت RAM یا یک Dynamic Island کوچک‌تر عرضه شوند.

همچنین، John Ternus، رئیس بخش مهندسی شرکت اپل، به تازگی سری آیفون ۱۷ را به عنوان «بلندپروازانه‌ترین محصول در تاریخ این سری» توصیف کرده و کنجکاوی مخاطبان را افزایش داده است.

گفتنی است، این اقدام بخشی از استراتژی اپل برای کاهش وابستگی به چین و حفاظت از زنجیره تأمین در برابر تنش‌های ژئوپلیتیکی می‌باشد.



Source link