نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به شاخصهای حکمرانی خوب گفت: حکمرانی خوب محقق نمیشود، مگر با فناوری و جایزه روستاآزاد نیز جایزهای برای حکمرانی فناورانه به شمار میرود. به گزارش ایسنا، دکتر حسین افشین امروز در مراسم اولین دوره اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد که در دانشگاه صنعتی شریف […]
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به شاخصهای حکمرانی خوب گفت: حکمرانی خوب محقق نمیشود، مگر با فناوری و جایزه روستاآزاد نیز جایزهای برای حکمرانی فناورانه به شمار میرود.
به گزارش ایسنا، دکتر حسین افشین امروز در مراسم اولین دوره اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با بیان اینکه هر رئیس دانشگاهی که میآید، سعی میکند تحت عنوانی فعالیتهای خود را توسعه دهد، افزود: عنوان فعالیتهای مرحوم روستاآزاد را میتوان توسعه و عمق بخشیدن به فناوری نامید و توسعه فناوری و نوآوری دانشگاه مدیون فعالیتهای ایشان است.
وی گفت: یکی از افتخارات دکتر روستاآزاد این است که شاگردانی تربیت کرد که قدردان زحمات ایشان هستند. افرادی که تلاش میکنند جریان سازی استادشان تداوم یابد و این امر ارزشمند است.
افشین با اشاره به اعطای این جایزه، اظهار کرد: وقتی که صحبت از حکمرانی میشود، معمولا صحبت از حکمرانی خوب میشود و دکتر روستاآزاد حکمرانی را در پژوهش میدانست.
وی ادامه داد: از جمله شاخصهای حکمرانی خوب میتوان به مواردی چون دولت کارآمد، دولت پاسخگو، دولت فسادگریز، حاکمیت قانون و توسعه مشارکت مردمی اشاره کرد.
معاون علمی رئیسجمهور، خصوصیسازی را از دیگر شاخصهای حکمرانی خوب دانست و خاطرنشان کرد: هیچ کدام از این شاخصها محقق نمیشود، مگر با حضور فناوری؛ از این رو جایزه حکمرانی روستاآزاد جایزه حکمرانی فناورانه به شمار میرود.
وی تاکید کرد: از این رو در معاونت علمی، حوزه حکمرانی فناورانه حکم چراغهای زمین فوتبال است که راه را روشن میکنند تا بازیگران آن که شامل نخبگان میشوند، نقش آفرینی کنند.
افشین با ابراز امیدواری از اینکه دبیرخانه این رویداد از امروز در این حوزه فعال شد، یادآور شد: در خصوص اینکه گفته میشود دانش کاربردی ارزشمند است، باید گفته شود که ما به همه علوم کاربردی و لبه دانش نیازمندیم و همه این علوم ارزشمند هستند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آب برای زندگی ضروری است، اما فرایند تصفیه آب میتواند انرژیبر باشد و این موضوع موجب توجه و علاقهمندی به بهبود این فرآیند شده است. پژوهشگران دانشگاه توهوکو راهبرد جدیدی را برای توسعه کاتالیستهای تکاتمی (SACs) بهمنظور تصفیه بهینه آب ارائه دادهاند. این رویکرد مبتنی بر پیشبینیهای دادهمحور و سنتز دقیق، به تسریع فرآیند توسعه […]
به گزارش خبرآنلاین، خودکشی نهنگها پدیدهای است که در آن جانورانی از گروه آببازسانان از جمله نهنگها و دلفینها خود را به ساحل میافکنند و پس از آن به علت کمآبی بدن، فشار وزن خودشان یا خفگی پس از جزر و مد میمیرند. به نقل از روزیاتو، پدیده خودکشی نهنگها یا به گل نشستن دستهجمعی […]
محققان چینی موفق به تولید یک نوع برنج خاص شدهاند که خطر بیماری قلبی را با مصرف وعدههای غذایی روزانه حاوی این برنج کاهش میدهد. به گزارش ایسنا، محققان چینی با موفقیت یک نوع برنج ایجاد کردهاند که عمدتا کوآنزیم Q۱۰ (CoQ۱۰) تولید میکند که آنتی اکسیدانی است که اغلب با بهبود سلامت قلب مرتبط […]
جدیدترین ربات انساننما ساخت یک شرکت نروژی میتواند کارهای روزمره خانه را انجام دهد و جایگزین نمونههای پیشین خود شود. به گزارش ایسنا، شرکت نروژی «1X» روز جمعه از جدیدترین ربات خانگی خود به نام «نئو گاما»(Neo Gamma) رونمایی کرد که یک ربات انساننماست و جانشین ربات پیشین آن موسوم به «نئو بتا»(Neo Beta) خواهد […]