نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عینک ایرکپس(AirCaps) با استفاده از هوش مصنوعی قادر است صحبت اطرافیان را در لحظه برای فرد ناشنوا زیرنویس کند. به گزارش ایسنا، محیطهای پر سر و صدا برای افراد ناشنوا چالشهایی را ایجاد میکنند، به ویژه زمانی که آنها تلاش میکنند تشخیص دهند که یک فرد خاص در چنین محیطی چه میگوید. به نقل از […]
عینک ایرکپس(AirCaps) با استفاده از هوش مصنوعی قادر است صحبت اطرافیان را در لحظه برای فرد ناشنوا زیرنویس کند.
به گزارش ایسنا، محیطهای پر سر و صدا برای افراد ناشنوا چالشهایی را ایجاد میکنند، به ویژه زمانی که آنها تلاش میکنند تشخیص دهند که یک فرد خاص در چنین محیطی چه میگوید.
به نقل از نیواطلس، عینک ایرکپس(AirCaps) برای کمک به این افراد طراحی شده است.
این عینک توسط یک دانشجوی علوم رایانه در دانشگاه کُرنل به نام نیربای نارانگ(Nirbhay Narang) اختراع شده که اکنون در حال تجاریسازی این فناوری از طریق شرکتی است که به همین نام (AirCaps) تاسیس کرده است.
این عینک شبیه به عینکهای سنتی با قابی ضخیم، از طریق بلوتوث به یک برنامه در گوشی همراه کاربر متصل میشود. گفتنی است که این عینک فعلا با گوشیهای آیفون کار میکند و نسخه اندروید برنامه آن در دست توسعه است.
نحوه کار این عینک بدین صورت است که وقتی میکروفن تلفن همراه کاربر، صدای یک فرد انتخاب شده را که در نزدیکی کاربر قرار دارد، دریافت میکند، یک الگوریتم تبدیل گفتار به متن مبتنی بر هوش مصنوعی، کلمات گفتاری وی را به متن تبدیل میکند که خیلی سریع به صورت زیرنویس در شیشه عینک به نمایش درمیآید.
متنهای زیرنویس شده درون لنز عدسی عینک نمایش داده میشوند، جایی که کاربر میتواند آن را به راحتی بخواند. ضمن اینکه نسخهای از این متن به عنوان پشتیبان بر روی صفحه نمایش گوشی همراه نیز نمایش داده میشود.
به گفته این شرکت، این برنامه در حال حاضر زبانهایی مانند انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی، ایتالیایی، چینی، آلمانی و پرتغالی را میشناسد. همچنین عبارات خاص، عامیانه یا سایر کلماتی که در حال حاضر در دایره واژگان این برنامه وجود ندارند، میتوانند به صورت دستی توسط کاربر اضافه شوند.
عینک ایرکپس در حال حاضر فقط برای خریداران آمریکایی از طریق وبسایت این شرکت در دسترس است. این عینک با قیمت اولیه ۶۹۹ دلار آمریکا عرضه میشود.
خریداران میتوانند یک اشتراک ماهانه ۴۹ دلاری را انتخاب کنند که به آنها امکان میدهد از سیستم تبدیل گفتار به متن به صورت آفلاین استفاده کنند یا میتوانند ساعتی دو دلار برای استفاده از آن از طریق یک سرور آنلاین در صورت نیاز پرداخت کنند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
افراد مبتلا به صرعِ حساس به نور به زودی میتوانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند. دانشمندان در بریتانیا عینکهایی ساختهاند که میتواند طول موجهای خاصی از نور را که عامل تشنج شناخته شده است، مسدود کند. به گزارش ایسنا، تخمین زده میشود که از هر ۴۰۰۰ نفر یک نفر به صرع حساس به نور مبتلا […]
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در فراخوانی از شرکتها و مراکز دانشبنیان و استارتآپی فعال در حوزه شناختی خواست محصولات و دستاورهای فناورانه خود را در پاویون شناختی این ستاد، در کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در تهران به نمایش بگذارند. به گزارش ایسنا، در سیزدهمین کنگره ملی علوم اعصاب پایه و بالینی تحت […]
استیم دک تأثیر چشمگیری بر دنیای گیمینگ کامپیوتر گذاشت. این دستگاه قابل حمل که از کنسول نینتندو سوییچ الهام گرفته است، امکان اجرای بازیهای کامپیوتر را در هر مکانی فراهم کرد. موفقیت استیمدک زمینهساز ظهور انبوهی از کنسولهای دستی مبتنیبر ویندوز شد که هرکدام مزایا و معایب خاص خود را درمقایسهبا محصول ولو داشتند. اگرچه […]
ثبت نام قطعی بیست و ششمین دوره نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر ماه آغاز میشود. به گزارش ایسنا، بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی، دارویی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی کشور (ایران هلث ۱۴۰۴) در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار خواهد شد. به نقل از روابطعمومی منطقه بینالمللی نوآوری ایران، بر […]