نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گفته تیم تحقیقاتی ماهواره هدهد، عمده ماموریت این ماهواره به این صورت است که پس از دریافت پیام از کاربر زمینی آن را ذخیره میکند و در موقعیت مناسب برای کاربر ارسال میکند و همچنین نرمافزار آن همانند نرمافزارهای پیام رسان است و میتوان در آن پیام را رد و بدل کرد. به گزارش […]
به گفته تیم تحقیقاتی ماهواره هدهد، عمده ماموریت این ماهواره به این صورت است که پس از دریافت پیام از کاربر زمینی آن را ذخیره میکند و در موقعیت مناسب برای کاربر ارسال میکند و همچنین نرمافزار آن همانند نرمافزارهای پیام رسان است و میتوان در آن پیام را رد و بدل کرد.
به گزارش ایسنا، پرتو اعلم، عضو تیم طراحی و ساخت ماهواره «کوثر» در مراسم پرتاب ماهوارههای هدهد و کوثر که در پژوهشگاه فضایی برگزار شد، وزن ماهواره کوثر را ۳۰ کیلوگرم و عمر مداری آن را ۳.۵ سال ذکر کرد و گفت: ارتفاع مداری این ماهواره ۵۰۰ کیلومتر و مأموریت آن در حوزه کشاورزی و نقشهبرداری است و محدوده رنگی آن ۱۵ کیلومتر تعریف شده است.
وی ادامه داد: نرخ تصویربرداری کوثر ۶ فریم در ثانیه است و زمان تناوب مداری این ماهواره ۵۶۷۷ ثانیه خواهد بود.
پرتو اعلم خاطر نشان کرد: ما نگاه فرآیندی به توسعه ماهوارهها داریم که از آن جمله میتوانیم به ایجاد همکاریهای بینالمللی در بالادست و پایین دست صنعت فضایی، ورود جدی خصوصیها برای انجام پروژههای سطح سامانه، کاهش جدی هزینهها در انجام پروژههای کشور، ایجاد همکاری جدی با پرتابگر، ایجاد فضای امید و اعتماد به نفس میان فعالان این حوزه و شکلگیری کنسرسیومهایی از بخشهای خصوصی اشاره کرد.
در این مراسم همچنین حمیدی از دیگر اعضای تیم این شرکت در ساخت ماهواره هدهد، گفت: این ماهواره یک ماهواره کیوبست با ماموریت در حوزه اینترنت اشیاء است.
وی ادامه داد: مزیت استفاده از ماهواره در زمینه ارائه خدمات اینترنت اشیاء، یکپارچگی و عدم وابستگی به مرزها و پوششدهی بینالمللی است و توانایی ارائه این خدمات به مناطق دور افتاده، جنگلی و کوهستانی را دارد.
حمیدی اظهار کرد: ماهواره هدهد یک ماهواره با استاندارد ماهوارههای مکعبی است که در مدار خورشید آهنگ و ارتفاع Km500 تزریق میشود.
به گفته وی بیشترین کاربرد ماهواره هدهد در بخشهای کشاورزی، حمل و نقل و تدارکات و محیط زیست خواهد بود.
حمیدی خاطر نشان کرد: معیارهای موفقیت هدهد شامل مواردی چون قرارگیری ماهواره هدهد در مدار، دریافت اولین سیگنال از ماهواره و تثبیت ارتباط مخابراتی با ایستگاه کنترل است.
وی تثبیت عملکرد توان ماهواره در مدار، انجام ماموریت اینترنت اشیاء، ذخیره و ارسال، انجام ماموریت اینترنت اشیاء برخط، انجام ماموریت اینترنت اشیاء بدون رمز و انجام ماموریت ناوبری را از دیگر معیارهای موفقیت این ماهواره نام برد.
این محقق ادامه داد: عمده ماموریت این ماهواره به این صورت است که پس از دریافت پیام از کاربر زمینی آن را ذخیره میکند و در موقعیت مناسب برای کاربر ارسال میکند و همچنین نرم افزار آن همانند نرمافزارهای پیامرسان است و میتوان در آن پیام را رد و بدل کرد.
حمیدی کاربرد آتی این ماهواره را ناوبری دانست و گفت: برنامه آینده ما ساخت منظومه ماهوارههای پرتعداد و اتصال پهپادهای کشاورزی به ماهواره است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بازی Silent Hill 2 Remake با دریافت آپدیت جدیدی از سوی شرکت کونامی مشکلات گرافیکی آزاردهندهای را که بازیکنان روی PS5 Pro تجربه کرده بودند، برطرف کرده است. به گزارش تکناک، این آپدیت که با نسخه v.1.1.248,905 منتشر شده است، تغییراتی برای هر دو پلتفرم PS5 و PC به همراه دارد. در نسخه PS5، آپدیت […]
بنابر گزارش Futurism، تسلا سایبر تراک، خودرویی که با طراحی آیندهنگرانه و با وعدههای بزرگ وارد بازار شد، بهسرعت با کاهش ارزش روبهرو شده است. این خودرو که زمانی بهعنوان نمادی از نوآوری در صنعت خودروسازی شناخته میشد، اکنون با مشکلات جدی در بازار دستدوم دستوپنجه نرم میکند. در نمونهای بارز، یکی از مالکان سایبرتراک […]
استرس مزمن روند پیری را تسریع میکند و باعث مشکلات جدی سلامت میشود، اما مدیریت مؤثر استرس از طریق تغییرات سبک زندگی میتواند این اثرات را کاهش دهد. به گزارش تکناک، همهگیری COVID-19 نشان داد که افراد به طور متفاوتی با استرس مقابله میکنند. برخی از افراد میتوانند استرس را بدون عواقب بلندمدت مدیریت نمایند، […]
در حالی مطالعات طرح انتقال پایتخت از سوی دولت کلید خورد که به گفته محققان حوزه مخاطرات، از ۴۳ مخاطره موجود در دنیا، ۳۴ مورد آن در ایران رخ میدهد و ۹۷ درصد از شهرهای کشور در معرض خطر زمینلرزه قرار دارند و خطر فرونشست، ۳۰۰ دشت کشور را تهدید میکند. به گزارش ایسنا، ایران، […]