نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تصاویر لو رفته از مادربرد نینتندو سوییچ ۲، جزئیات پردازشی و گرافیکی این کنسول را افشا و احتمال رونمایی رسمی در ۸ ژانویه را تقویت کرده است. به گزارش تکناک و به نقل از وبسایت wccftech، این تصاویر در ردیت لو رفتهاند و نشان میدهند که حافظه این کنسول از نوع SK Hynix LPDDR5 48Gbit […]
تصاویر لو رفته از مادربرد نینتندو سوییچ ۲، جزئیات پردازشی و گرافیکی این کنسول را افشا و احتمال رونمایی رسمی در ۸ ژانویه را تقویت کرده است.
به گزارش تکناک و به نقل از وبسایت wccftech، این تصاویر در ردیت لو رفتهاند و نشان میدهند که حافظه این کنسول از نوع SK Hynix LPDDR5 48Gbit است و پردازنده آن Tegra 239 SoC خواهد بود. این پردازنده شامل ۸ هسته پردازشی و ۱۲ هسته ARM Cortex-A78AE است و کارت گرافیک آن که مبتنی بر معماری Ampere انویدیا میباشد، که از ۲۰۴۸ هسته CUDA بهره میبرد.
همچنین نینتندو سوییچ ۲ از ویژگیهای گرافیکی پیشرفتهای همچون Ray Tracing سختافزاری و DLSS Ray Reconstruction پشتیبانی خواهد کرد.
با وجود این، اطلاعات نشان میدهد که این کنسول فاقد قابلیت Frame Generation داخلی است. این ویژگیها به نینتندو کمک میکند تا با وجود محدودیتهای سختافزاری در برابر کنسولهایی مثل پلیاستیشن ۵ و ایکسباکس سری S|X، تجربه گرافیکی متمایزی ارائه دهد.
در مورد عملکرد، پیشبینی میشود که این کنسول هنگام اتصال به داک، به رزولوشن 4K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه محدود باشد. این موضوع شاید باعث شود که از نظر سختافزاری همچنان نسبت به رقبای خود ضعیفتر بهنظر برسد.
با وجود این، نینتندو با تکیه بر استراتژی موفق ترکیب قابلیتهای دستی و خانگی در کنسول قبلی خود، امیدوار است که این فرمول را در سوییچ ۲ نیز تکرار کند.
انتشار تصاویر مادربرد نینتندو سوییچ ۲ در کنار افزایش شایعات درباره معرفی کنسول، احتمال رونمایی رسمی در تاریخ ۸ ژانویه ۲۰۲۵ را تقویت کرده است.
همچنین طبق شایعات، لوازم جانبی کنسول قرار است از ۲۸ مارس ۲۰۲۵ در بازار عرضه شوند. با توجه به موفقیتهای گسترده سوییچ اصلی، انتظار میرود سوییچ ۲ نیز جایگاه قابل توجهی در بازار کنسولها پیدا کند.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
خشکسالیهای شدید و مدیریت ضعیف منابع آب در بخشهایی از شیلی، بیش از ۸ میلیون نفر از مردم این کشور را درمعرض کمبود آب قرار داده است. بهگفتهی ویرجینیا کارتر گامبرینی، جغرافیدان دانشگاه بزرگ شیلی و همکارانش، این کشور تا سال ۲۰۵۰ بهطور مداوم با کمبود آب مواجه خواهد بود. صدها هزار نفری که در […]
ایسنا/اصفهان در حالی که تجارت پایاننامههای دانشگاهی، همچنان یکی از چالشهای جامعه علمی است و بهصورت آشکار و گسترده جریان دارد، هوش مصنوعی برای نوشتن پایاننامهها در دسترس همگان قرار گرفته است. تجارت پایاننامههای دانشگاهی، همچنان یکی از چالشهای جامعه علمی است که بهصورت آشکار و گسترده جریان دارد. با وجود تمامی تلاشها برای مقابله […]
به گزارش خبرآنلاین، طبق گزارشهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی مانند Reddit، بسیاری از کاربران متوجه شدهاند که گوشههای تیز و برآمده گلکسی اس ۲۴ اولترا سامسونگ باعث پارگی جیبهای شلوارهایشان میشود و حتی در بعضی موارد سوراخهایی به اندازه قابل مشاهده در جیبهایشان ایجاد کرده است. به نقل از گجتنیوز، این مشکل بهویژه برای […]
ایسنا/اصفهان محققان با استفاده از مدلهای جدید، ساختار درونی ابرغبار اورت را شبیه به یک دیسک مارپیچی کشف کردهاند. این کشف میتواند نگاه جدیدی به منشأ دنبالهدارها و نحوه تأثیر آنها بر منظومه شمسی ما بدهد. به گزارش ایسنا و به نقل از لایوساینس، طبق تحقیقات جدید، ابرغبار اورت(پوسته مرموزی از اجسام یخی در حاشیه […]