حضور سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در سومین همایش ملی پتروتک

سومین همایش «مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش‌بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت» (پتروتِک) با ارائه دستاوردها و توانمندی‌های فناورانه با حضور سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد. به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، احسانی، مدیر مرکز خدمات تخصصی اتوماسیون و ابزار دقیق در خصوص حضور سازمان […]



سومین همایش «مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش‌بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت» (پتروتِک) با ارائه دستاوردها و توانمندی‌های فناورانه با حضور سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف، احسانی، مدیر مرکز خدمات تخصصی اتوماسیون و ابزار دقیق در خصوص حضور سازمان در نمایشگاه دستاوردهای فناورانه این همایش گفت: دستگاه «فلوکامپیوتر کاستودی ترنسفر گازی» به سفارش شرکت ملی گاز این تولید و در اختیار این شرکت قرار گرفت و مرکز اتوماسیون و ابزار دقیق سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با ارائه این دستگاه در بخش غرفه‌های نمایشگاهی این همایش که دارای مخاطبین باتجربه و متخصص زیادی در صنعت نفت و گاز از سراسر کشور است، اقدام به نمایش توانمندی‌های سازمان در حوزه میترینگ نفت و گاز این محصول نموده است که با استقبال بسیار خوبی از طرف مصرف کنندگان این محصول همراه بوده است.

فلوکامپیوتر محصولی استراتژیک و مهم در حوزه اندازه‌گیری سیالات نفتی و گازی است که مغز محاسباتی هر ایستگاه میترینگ مورد استفاده در صنایع بزرگی نظیر پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها، ایستگاه‌های اندازه‌گیری گاز CGS ورودی شهرها و … است. تکنولوژی این محصول استراتژیک در اختیار چند شرکت بزرگ اروپایی و آمریکایی بوده و در شرایط تحریمی کنونی به علت امتناع سازندگان اصلی از فروش به ایران، به سختی و با چندین برابر قیمت و بدون پشتیبانی و خدمات شرکت‌های اصلی تولید کننده و به تعداد بسیار محدود به کشور وارد می‌شوند.

ساخت این دستگاه در سازمان و تجاری‌سازی و تولید انبوه آن می تواند کمک شایانی به رفع نیاز کشور در این حوزه در طی سالیان آتی داشته باشد.

وزارت نفت به‌عنوان دستگاهی پیشرو در عرصه بومی‌سازی فناوری، توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری صنعت نفت را همواره در دستور کار قرار داده است و به همین منظور معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت با همکاری چهار شرکت اصلی و ارکان زیست‌بوم فناوری شامل پژوهشگاه صنعت نفت، پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت، دانشگاه صنعت نفت و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت از سال ۱۴۰۱ برگزاری رویدادی با عنوان «مدیریت فناوری و افزایش تولید دانش‌بنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت» (پتروتِک) را با هدف تمرکز بر توسعه فناوری و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کلید زد.

انتهای پیام



Source link