دانشمند سنگاپوری در راس گروه علوم پایه جایزه مصطفی(ص) قرار گرفت

پروفسور جکی ای- رو یینگ از چهره‌های سرشناس جهان در زمینه نانوفناوری و دانشمند سنگاپوری است که رسما به عنوان رئیس گروه «علوم پایه و مهندسی» جایزه مصطفی(ص) انتخاب شد. به گزارش ایسنا، این دانشمند ۵۸ ساله که مدارک کارشناسی تا دکترای خود را از کوپر یونیون و دانشگاه پرینستون دریافت کرده است، سال‌هاست که به […]



پروفسور جکی ای- رو یینگ از چهره‌های سرشناس جهان در زمینه نانوفناوری و دانشمند سنگاپوری است که رسما به عنوان رئیس گروه «علوم پایه و مهندسی» جایزه مصطفی(ص) انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، این دانشمند ۵۸ ساله که مدارک کارشناسی تا دکترای خود را از کوپر یونیون و دانشگاه پرینستون دریافت کرده است، سال‌هاست که به عنوان یکی از چهره‌های شاخص حوزه نانو در سطح جهان شناخته شده است. یینگ در سال ۱۹۹۲ و زمانی که تنها ۳۵ سال داشت به مقام استاد تمامی گروه مهندسی شیمی دانشگاه ام‌آی‌تی رسید و تبدیل به یکی از جوان‌ترین استادتمام‌های این دانشگاه شد.

این بانوی دانشمند با پژوهش‌های نانویی خود جوایز زیادی را نیز به دست آورده است. پروفسور جکی ای-رو یینگ در سال ۲۰۱۵ برای اثر «ساخت مواد و سیستم‌های پیشرفته زیستی با ساختار نانویی از جمله ساخت نانوذرات پلیمری در سیستم‌های پاسخ محرک به منظور دارورسانی هوشمند در بدن» برگزیده جایزه مصطفی (ص) شد. او پس از جایزه مصطفی(ص)، جایزه آکادمی علوم ترکیه و جایزه ملک فیصل عربستان را نیز که هر کدام معتبرترین جایزه علمی در این کشورها هستند، از آن خود کرد.

به نقل از ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، او همچنین جایزه انجمن سرامیک آمریکا (Ross C .Purdy)، جایزه نقره‌ای نوآوری آسیایی ژورنال وال‌استریت، جایزه بزرگ شاهزاده برونئی برای محصول نوآوری و پیشرفت فناوری و ..‌. را به دست آورده است. پروفسور یینگ در سال‌های ۲۰۱۲، ۲۰۱۳ ،۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ جزء ۵۰۰ مسلمان برتر جهان بوده و در سال ۲۰۱۴ به‌عنوان زن برتر در سنگاپور برگزیده شده است.

گروه «علوم پایه و مهندسی» جایزه مصطفی(ص) که یینگ ریاست آن را بر عهده گرفته است، وظیفه ارزیابی دانشمندانی را دارد که از سوی مؤسسات و دانشگاه‌های برتر جهان به آن معرفی می‌شوند. این گروه در مراحل ارزیابی آثار علمی، تجلیل از دانشمندانی برجسته همچون عمر یاغی، کامران وفا و زاهد حسن را در کارنامه خود دارد.

انتهای پیام



Source link