نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون علمی رئیس جمهور دستیابی به زنجیره تولید گاز طبیعی مایع در کشور را از مصادیق علم نافع مورد تاکید مقام معظم رهبری عنوان و تصریح کرد: فناوری ایجاد شده در این زنجیره، محصول مهمی همچون هلیوم مایع را حاصل می کند که در شمار فناوریهای لبه دانش قرار دارد. به گزارش ایسنا، حسین افشین […]
معاون علمی رئیس جمهور دستیابی به زنجیره تولید گاز طبیعی مایع در کشور را از مصادیق علم نافع مورد تاکید مقام معظم رهبری عنوان و تصریح کرد: فناوری ایجاد شده در این زنجیره، محصول مهمی همچون هلیوم مایع را حاصل می کند که در شمار فناوریهای لبه دانش قرار دارد.
به گزارش ایسنا، حسین افشین صبح امروز با هدف افتتاح و بهرهبرداری از خط مصرف گاز مایع طبیعی در روستای قصریک، بازدید از دستاوردهای دانشبنیان و بررسی نقطه نظرات و مسائل نخبگان استان آذربایجان غربی وارد ارومیه شد.
وی هدف از این سفر یک روزه را شناخت نیازها و حمایت از استان برای توسعه شرکتهای دانشبنیان و ایجاد زیست بوم مساعد فعالیت نخبگان بومی عنوان کرد و افزود: ظرفیت آذربایجان غربی در حوزه شرکتهای دانشبنیان با توجه به جمعیت سه میلیونی استان بیش از ۱۰۳ شرکت فعلی است. با در نظر گرفتن جمعیت سه میلیون نفری و فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کل کشور باید تعداد شرکتهای استان دست کم ۴۰۰ شرکت باشد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، نیروی انسانی فارغالتحصیل و متخصص در کنار مزیتهای بومی را دو فرصت مهم استان آذربایجان غربی برای توسعه اقتصاد دانشبنیان برشمرد و افزود: جوانان دانشآموخته و مستعد در کنار دانشگاههای خوب این استان ظرفیتهایی هستند که میتوانند در خدمت توسعه اقتصاد دانشبنیان قرار بگیرند.
افشین با بیان اینکه معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان تمرکز خود را بر ایجاد بستر مساعد فعالیت نخبگان در قالب شرکتهای دانشبنیان قرار داده است، افزود: علت این سفر تمرکز و توجه جدی معاونت علمی و بنیاد نخبگان به موضوع استفاده از ظرفیتهای انسانی و سرزمینی در مسیر خلق ارزش افزوده اشتغال و حل راهبردیترین مسایل استانی است.
وی خاطرنشان کرد: معتقدم باید تمرکز جدی روی استان صورت بگیرد تا به تعداد مطلوبی از شرکتها برسد. امروز هم با همراهی قائم مقام و تعدادی از معاونان بنیاد ملی نخبگان به این استان سفر کردم چرا که توجه ویژه معاونت علمی و بنیاد به فناوریها و نیروی انسانی بومی نخبه هر استان برای توسعه اقتصاد دانش بنیان، حل مشکلات استان و ماندگاری نخبگان است.
افشین با تاکید بر این که ایجاد فرصتهای اشتغال دانشبنیان و اعتماد به جوانان نخبه، فرصت را برای ماندگاری و جلوگیری از مهاجرت آنان فراهم میکند، افزود: در موضوع نخبگان و مستعدان دو نوع مهاجرت اتفاق میافتد که یک نوع آن مهاجرت به خارج کشور و نوع دیگر مهاجرت به پایتخت است. ایجاد فرصتهای اشتغال دانشبنیان در استانها موضوعی است که با هدف ماندگارسازی نخبگان در استان و بهکارگیری ظرفیت هر نخبه در بوم خود دنبال میکنیم. باید مراقبتهای جدی صورت بگیرد و زمینه هایی فراهم شود تا نخبگان در استان حضور داشته و برای توسعه آن گام بردارند.
وی تاکید کرد: در قالب یک نظام مسائل استانی که با همکاری بخشهای مختلف از استانداری تا قرارگاه حمزه سیدالشهدا و سایر بخشها تعریف خواهد شد، حل مسایل استان به کمک شرکتهای دانشبنیان را با جدیت دنبال خواهیم کرد.
معاون علمی رئیس جمهور، افتتاح دومین خط مصرف گاز مایع با حمایت بخشهای مختلف استان و توسط یک شرکت دانش بنیان – که توسط جمعی از دانشجویان وی در دانشگاه صنعتی شریف تاسیس شده – را نمونهای موفق از توانمندی جوانان متخصص شرکتهای دانشبنیان در حل راهبردیترین مسائل در صورت اعتماد و حمایت از آنها دانست و گفت: کاری که امروز به همت متخصصان یک شرکت دانشبنیان انجام شده، مصداق علم نافعی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند و با تلاش این شرکت دانشبنیان امروز یک نیاز مهم در یکی از مناطق دورافتاده کشور به کمک این متخصصان رفع شد.
افشین با بیان اینکه امروز تلاش شبانهروزی جوانان ایرانی به ثمر نشست و علیرغم تمامی مشکلات، زنجیره فناوری تولید گاز طبیعی مایع در کشور ایجاد شده است، افزود: امروز میتوان گفت زنجیره فناوری و ارزش گاز طبیعی مایع از کرایژنیک، توربو اکسپندر و سایر بخشها ایجاد شده است و در حلقهای از این زنجیره، گاز مایع طبیعی به عنوان صرفا یک محصول از چندین فرآورده قابل استحصال از این زنجیره تولید میشود. فناوری ایجاد شده در این زنجیره، محصول مهمی همچون هلیوم مایع را حاصل میکند که در شمار فناوریهای لبه دانش قرار دارد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی در ادامه بیان کرد: این که امکان بهرهبرداری از این محصول در گام نخست برای مرزبانان غیور کشورمان فراهم شد، اتفاق خوبی بود که امیدواریم این روند توسعه پیدا کند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان به دنبال تغییر باکتریهای روده گاوها و قرص معجزهآسایی برای جلوگیری از آروغ زدن گاوها هستند! به گزارش سرویس اخبار علمی حیوانات رسانه فناوری تکنا، یک دانشمند یک لوله بلند را به دهان و سپس به معده گوساله دو ماهه که بخشی از یک پروژه تحقیقاتی برای جلوگیری از آروغ زدن متان (یک گاز […]
بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار کره جنوبی رباتیک شده است و براساس یک بررسی سالانه توسط World Robotics ۲۰۲۴ مشخص شده است که اندکی بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار کره جنوبی با رباتها جایگزین شدهاند. به گزارش ایسنا، این گزارش که توسط فدراسیون بینالمللی رباتیک(IFR) ارائه شده است، نشان میدهد که […]
این گزارش دانشگاههای برتر ایران در نوآوری را بهترتیب دانشگاه صنعتی شریف (با امتیاز ۳۲.۴۰ در رتبهی ۳۳۴)، دانشگاه تهران (با امتیاز ۳۰.۷۰ در رتبه ۳۶۰) و دانشگاه امیرکبیر (با امتیاز ۲۹.۵۰ در رتبهی ۳۷۵) معرفی میکند. این منبع همچنین نشان میدهد که ایران در سال ۲۰۲۴ همانند سال گذشته دارای یک خوشه در بین […]
روند صعودی بازار ارزهای دیجیتال خیال توقف ندارد و دراینمیان میم کوین پپه (PEPE) نیز برای بازپسگیری قلههای قیمتی پیشین خود خیز برداشته است. بهگزارش تکناک،فعالیتهای اخیر نهنگها و نشانههای مثبت تکنیکال حاکی از آن است که PEPE ممکن است در آستانه افزایش قیمتی ۶۰ درصدی باشد. در تاریخ ۲۲ نوامبر ۲۰۲۴، تراکنشی بزرگ توجهها […]