نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گروهی از محققان با دستیابی به فرمولاسیون تولید ماده طعم دهنده و نگهدارنده برای کاربرد در صنایع داروسازی و غذایی، موفق به دریافت مجوز دانش بنیانی شدند. به گزارش ایسنا، یکی از شرکت های دانش بنیان با هدف ترویج محصولات سلامت محور و با احیای طب سنتی و تولید فرآورده های غذایی و دارویی و با […]
گروهی از محققان با دستیابی به فرمولاسیون تولید ماده طعم دهنده و نگهدارنده برای کاربرد در صنایع داروسازی و غذایی، موفق به دریافت مجوز دانش بنیانی شدند.
به گزارش ایسنا، یکی از شرکت های دانش بنیان با هدف ترویج محصولات سلامت محور و با احیای طب سنتی و تولید فرآورده های غذایی و دارویی و با شعار ” به وقت سلامتی ” در سال ۱۳۹۹ ثبت شد و در زمینی به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع در استان گلستان، شهرک صنعتی آق قلا فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت در فاز یک، تولید عرقیات و اسانس های گیاهی مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا به بهره برداری رساند.
ماده اصلی گلاب «۲-فنیل اتانول» که در صنایع مختلف از جمله صنایع عطر سازی، داروسازی و غذایی کاربردی است، از دستاوردهای دانش بنیان این شرکت به شمار می رود. این محصول با روش آزمایشگاهی جدیدی تولید شد و برای آن نشان دانشبنیانی دریافت شده است.
«۲-فنیل اتانول» به دلیل بوی شیرین و گلی خود، یکی از اجزای اصلی بسیاری از عطرهاست. این ماده به عطرها عمق و غنا میبخشد و ماندگاری بوی آنها را افزایش میدهد و در صنعت داروسازی نیز از این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده و ضد باکتریایی استفاده میشود. این ماده به افزایش ماندگاری داروها کمک میکند و از رشد باکتریها جلوگیری میکند.
از «۲-فنیل اتانول» در صنعت مواد غذایی به عنوان طعمدهنده برخی محصولات غذایی استفاده میشود و به آنها رایحه و طعم خوشایند میبخشد.
این محققان علاوه بر استخراج «۲-فنیل اتانول»، فعالیتهای توسعهای دیگری برای استخراج آنتیاکسیدانها را در دستور کار قرار دادهاند و به صورت محصولات غنیشده با آنتیاکسیدانها را تولید و به بازار عرضه کردهاند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو و تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین مسابقه ملی نانو روز چهارشنبه، ۷ آذرماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود. به گزارش ایسنا، جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو به عنوان بزرگترین رقابت علمی در موضوع علم و فناوری نانو، ۷ آذرماه ۱۴۰۳ با هدف تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین مسابقه ملی فناوری نانو، نهادهای […]
یاهو پس از گذشت شش سال وقفه با معرفی یک لانچر جدید برای اندروید، بازگشتی غافلگیرکننده داشته است. به گزارش تکناک، یاهو با عرضه یک لانچر جدید به نام Yahoo Launcher، دوباره وارد عرصه لانچرهای اندروید شده و توجهات را به خود جلب کرده است. هنوز جزئیات کاملی از این لانچر منتشر نشده است، اما […]
ایسنا/اصفهان میدانهای مغناطیسی بینستارهای با هدایت گازها، کنترل فرآیندهای گرانشی و تأثیر بر ستارهزایی، نقش مهمی در شکلگیری و تکامل کهکشانها ایفا میکنند. علیرضا بیات، کارشناس نجوم درباره میدانهای مغناطیسی به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میدان مغناطیسی یکی از چهار نیروی بنیادین کیهان است که در کنار گرانش، نیروی هستهای قوی و نیروی هستهای ضعیف، […]
مغز تنها جایی در بدن ما نیست که خاطرات در آن شکل میگیرند. محققان دانشگاه نیویورک کشف کردند که یادگیری از طریق تکرار، ممکن است برای همهی سلولهای ما بنیادی باشد. فرآیند یادگیری در سلولهای غیرمغزی همچنین ممکن است به توضیح اینکه چرا استراحتکردن ابزاری قدرتمند برای یادگیری است، کمک کند. نیکولای کوکوشکین، عصبشناس بهنقل […]