نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، تاکنون فواید زیادی برای مصرف چای کشف شده، اکنون نیز محققان فایدهی دیگری به این لیست اضافه کردهاند. پژوهش جدید نشان داده دمکردن چای میتواند به حذف فلزات سنگین سمی مانند سرب از آب آشامیدنی کمک کند. براساس گزارش Live Science، محققان دانشگاه نورثوسترن آمریکا در آزمایشهای خود انواع […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، تاکنون فواید زیادی برای مصرف چای کشف شده، اکنون نیز محققان فایدهی دیگری به این لیست اضافه کردهاند. پژوهش جدید نشان داده دمکردن چای میتواند به حذف فلزات سنگین سمی مانند سرب از آب آشامیدنی کمک کند.
براساس گزارش Live Science، محققان دانشگاه نورثوسترن آمریکا در آزمایشهای خود انواع مختلف چای مانند سبز، سیاه، اولونگ، سفید، بابونه و رویبوس را در آبهای حاوی مقادیری سرب و سایر فلزات (کروم، مس، روی و کادمیوم) دم کردند. آنها دریافتند برگهای چای مانند فیلتر این فلزات سنگین مضر را از آب حذف میکنند.
در جهان روزانه بیش از ۵ میلیارد فنجان چای نوشیده میشود که این نوشیدنی را بعد از آب به پرمصرفترین نوشیدنی کرهزمین تبدیل میکند. دانشمندان مدتهاست تأثیرات چای سبز و سیاه بر سلامتی را بررسی کردهاند و دریافتند این دمنوش با کاهش خطر ابتلا به سرطان، سکته مغزی و مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است.
اینکه چرا چای این فواید را دارد هنوز مشخص نیست. تحقیقات گذشته مزایای چای را با مواد شیمیایی آزادشده از گیاهان مرتبط میدانست اما محققان در پژوهش حاضر احتمال میدهند این مزایا احتمالاً به خود فرایند دمکردن نیز مربوط است.
محققان برای بررسی فرضیه خود تعدادی چای از برندهای محبوب لیپتون و Infusion تهیه کردند که شامل چای سیاه، سبز، بابونه، اولونگ، گل صد تومانی سفید و رویبوس است. البته بابونه و رویبوس نوعی چای محسوب میشوند اما گیاه آن با چایهای سنتی متفاوت است.
محققان با دمکردن چای به همان روشی که مصرفکنندگان انجام میدهند، توانایی چایها را در خنثیکردن یونهای فلزات سنگین در آبهایی با غلظتهای مختلف آزمایش و میزان یونها را با آب آشامیدنی بدون چای نیز مقایسه کردند. نتایج نشان داد یک فنجان چای معمولی (یک لیوان آب و یک چای کیسهای که طی ۳ تا ۵ دقیقه دم میشود) میتواند تقریباً ۱۵ درصد سرب را از آب حذف کند. دمکردن چای همچنین یونهای دیگر ازجمله کروم و کادمیوم را کاهش داد.
البته آسیابکردن برگ چایها، نوع چای و زمان دمآوری نیز روی میزان حذف فلزات تأثیر دارد. به گفته محققان، زمان طولانی دمآوری و استفاده از چای سیاه بیشترین تأثیر را روی حذف فلزات سمی داشت. همچنین در چای کیسهای، نوع کیسه نیز مهم است. به گفته محققان کیسههای پنبهای و نایلونی عملاً هیچ فلز سنگینی را از آب حذف نمیکنند و توصیه میشود از کیسههای سلولزی استفاده شود. پیشازاین پژوهش دیگری نشان داده بود میلیاردها میکروپلاستیک از طریق چایهای کیسهای نایلونی وارد بدن ما میشود.
۲۲۷۲۲۷
خبر آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
غزال زیاری: هفته گذشته بود که مقبره توتموس دوم، چهارمین فرعون در دودمان هجدهم مصر در نزدیکی دره پادشاهان کشف شد. اولین باری که جسد یک فرعون در خارج از این دره کشف شد، به سال ۱۹۲۲ و مقبره پادشاه توت عنخ آمون برمیگردد و حالا توتموس دوم، دومین فرعون مصر باستان است که جسدش […]
بیش از ۱۴ هزار نمونهی جدید از بذرهای محصولات کشاورزی، این هفته در «خزانه جهانی بذر سوالبارد» در جزیره اسپیتسبرگن در نروژ، شمالیترین منطقه مسکونی دائمی زمین، ذخیره میشود. این انبار که به «خزانه روز قیامت» نیز شهرت دارد، از سال ۲۰۰۸ با هدف حفاظت از گونههای ارزشمند گیاهی فعالیت میکند. در دنیایی که با […]
مشاور رئیسجمهور در امور همکاریهای اقتصادی با تأکید بر اینکه مزیتهای نسبی صنایع دستی ایران باید شناسایی شود، گفت: ما سه ماه را صرف تحقیق و بازارسنجی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که میتوانیم از طریق بخش خصوصی با روسیه تجارت فراسرزمینی را آغاز کنیم. به گزارش ایسنا، معصومه آقاپور علیشاهی مشاور رئیسجمهور در […]
رندرهای جدید موتورولا اج ۶۰ فیوژن و اج ۶۰ پرو لبههای خمیده و ماژول دوربین بهبودیافته و حاشیههای باریک نمایشگر آنها را نشان میدهند. به گزارش تکناک، رندرهای رسمی گوشیهای موتورولا اج ۶۰ فیوژن و اج ۶۰ پرو منتشر شدهاند و اطلاعاتی از طراحی و مشخصات این دو مدل را فاش کردهاند. این تصاویر را […]