نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] به گزارش خبرآنلاین، این فناوری نوین با ترکیب حسگرهای گرافنی و شبکههای عصبی مصنوعی، میتواند کیفیت و اصالت غذا را با دقت بالا تشخیص دهد و راهحلی موثر برای مبارزه با تقلبهای غذایی ارائه دهد. به نقل از دیجیاتو، مقاله مرتبط با این دستاورد که در مجله Nature منتشر شده، نشان میدهد که زبان […]
[ad_1]
به گزارش خبرآنلاین، این فناوری نوین با ترکیب حسگرهای گرافنی و شبکههای عصبی مصنوعی، میتواند کیفیت و اصالت غذا را با دقت بالا تشخیص دهد و راهحلی موثر برای مبارزه با تقلبهای غذایی ارائه دهد.
به نقل از دیجیاتو، مقاله مرتبط با این دستاورد که در مجله Nature منتشر شده، نشان میدهد که زبان الکترونیکی بهطور مؤثر میتواند تفاوتهای جزئی میان مایعات مشابه را شناسایی کند. این سیستم مشابه به نحوه چشیدن انسان عمل میکند.
در حالی که زبان انسان از گیرندههای چشایی برای ارسال سیگنال به بخش مربوطه در مغز استفاده میکند، این زبان الکترونیکی از حسگرهای خود برای ارسال سیگنالهای الکتریکی به یک شبکه عصبی مصنوعی استفاده میکند که دادهها را تحلیل میکند.
این فناوری میتواند در تشخیص فساد و تقلب مواد غذایی در مدت زمان کوتاه از جمله شناسایی شیر رقیقشده، تفاوت انواع قهوهها و حتی پیگیری تازگی آبمیوهها در طول روزها مؤثر باشد. در یک آزمایش جالب، این زبان الکترونیکی موفق شد با دقت بیش از ۹۷ درصد تفاوتهای میان انواع نوشیدنیها مانند کوکاکولا معمولی، کوکاکولا رژیمی، پپسی و کوکاکولا بدون کافئین را شناسایی کند.
این سیستم، که بر مبنای گرافن ساخته شده، میتواند مواد شیمیایی مضر مانند اسید پرفلوروهگزانویک (که در صنعت برای تولید مواد مختلف استفاده میشود و میتواند به مواد غذایی و آب آلوده شود) را در سطحی معادل تشخیص یک قطره از این ماده در یک استخر المپیک شناسایی کند. این ویژگی آن را به ابزاری قدرتمند برای پیشگیری از ورود مواد آلوده به زنجیره غذایی تبدیل کرده است.
علاوه بر کاربردهای غذایی، این فناوری میتواند در حوزههای مختلفی از جمله تشخیص بیماریها در پزشکی و تحلیل مواد شیمیایی در سایر صنایع مورد استفاده قرار گیرد. محققان معتقدند که این زبان الکترونیکی میتواند پایهگذار یک تحول در دسترسی به آزمایشهای شیمیایی دقیق و مقرون به صرفه باشد.
این زبان الکترونیکی، که از سنسورهای نامتقارن استفاده میکند، برخلاف فناوریهای پیشین که نیاز به سنسورهای دقیق و یکسان داشتند، میتواند با تفاوتهای کوچک میان سنسورها سازگاری پیدا کند و در نتیجه هزینه تولید آن برای استفاده در مقیاس وسیع کاهش یابد.
این تحقیق نشاندهنده یک گام بزرگ در راستای استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود ایمنی مواد غذایی و شفافیت در تأمین مواد است.
۵۸۵۸
[ad_2] خبر آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]