نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گوشی گیمینگ ردمجیک ۱۰ پرو با تراشه اسنپدراگون ۸ الیت و باتری ۷۰۵۰ میلیآمپرساعتی و سیستم خنککننده پیشرفته روانه بازارهای جهانی شد. به گزارش تکناک، ردمجیک ۱۰ پرو که پیشتر در چین معرفی شده بود، اکنون در دسترس کاربران سراسر دنیا قرار گرفته است. جالب اینجاست که این گوشی در بازار جهانی با نام ردمجیک ۱۰ پرو شناخته […]
گوشی گیمینگ ردمجیک ۱۰ پرو با تراشه اسنپدراگون ۸ الیت و باتری ۷۰۵۰ میلیآمپرساعتی و سیستم خنککننده پیشرفته روانه بازارهای جهانی شد.
به گزارش تکناک، ردمجیک ۱۰ پرو که پیشتر در چین معرفی شده بود، اکنون در دسترس کاربران سراسر دنیا قرار گرفته است. جالب اینجاست که این گوشی در بازار جهانی با نام ردمجیک ۱۰ پرو شناخته میشود، در حالی که نسخه عرضه شده در چین ردمجیک ۱۰ پرو پلاس نام داشت.
به نقل از اندروید هدلاینز، ردمجیک ۱۰ پرو از طراحی شیشه و آلومینیوم بهره میبرد و با لبههای تخت و ظاهری مدرن روانه بازار شده است. این گوشی با داشتن باریکترین حاشیههای موجود در بازار (۱/۲۵ میلیمتر) و نسبت صفحهنمایش به بدنه ۹۵/۳ درصد، به یکی از دستگاههای گیمینگ جذاب تبدیل شده است. این گوشی فاقد بریدگی یا حفره برای دوربین سلفی است؛ زیرا دوربین سلفی آن زیر نمایشگر قرار گرفته است که تجربهای غوطهورانه برای گیمرها فراهم میکند.
یکی از ویژگیهای برجسته ردمجیک ۱۰ پرو، استفاده از فناوریهای پیشرفته برای خنکسازی است. این دستگاه مجهز به سیستم خنککننده ترکیبی است که شامل فلز مایع و محفظه بخار بزرگ و فن فیزیکی میشود. این ترکیب باعث میشود تا عملکرد گوشی در شرایط سنگین گیمینگ پایدار بماند.
قلب تپنده ردمجیک ۱۰ پرو پردازنده قدرتمند اسنپدراگون ۸ الیت است که آن را ۱۲ یا ۱۶ یا ۲۴ گیگابایت رم LPDDR5X و حداکثر ۱ ترابایت فضای ذخیرهسازی UFS 4.1 همراهی میکند. این اولین بار است که شرکت ردمجیک گوشی هوشمندی با ۲۴ گیگابایت رم را به بازار جهانی عرضه میکند. علاوهبر این، دستگاه مذکور به تراشه هوش مصنوعی Red Core 3 مجهز است که بهطور اختصاصی برای تجربه بهتر بازی طراحی شده است.
گوشی جدید ردمجیک نمایشگر امولد ۶/۸۵ اینچ با وضوح ۲۶۸۸ در ۱۲۱۶ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز است. روشنایی این نمایشگر به حداکثر ۲۰۰۰ نیت میرسد و نرخ نمونهبرداری لمسی کمنظیر ۲۵۰۰ هرتز را ارائه میدهد. این ویژگیها آن را به یکی از نمایشگرهای ایدئال برای گیمینگ تبدیل کرده است. ردمجیک ۱۰ پرو از باتری قدرتمند ۷۰۵۰ میلیآمپرساعتی بهره میبرد که از شارژ سریع ۱۰۰ واتی پشتیبانی میکند. نکته مهم این است که شارژر این گوشی در بستهبندی ارائه میشود.
این گوشی به دکمههای شانهای مخصوص گیمینگ در سمت راست مجهز است که تجربه بازی را ارتقا میدهد. همچنین، اسلایدری قابل تنظیم برای استفادههای مختلف گیمینگ در نظر گرفته شده است. در پشت دستگاه نیز، چراغهای LED در گوشههای بالا و پایین تعبیه شدهاند که ظاهری منحصربهفرد به آن میبخشند.
ردمجیک ۱۰ پرو در بخش دوربین نیز توانمند است. دوربین اصلی آن حسگر ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.9 و تثبیتکننده اپتیکال تصویر (OIS) است. در کنار آن، دوربین فوقعریض ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی قرار دارد. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی نیز زیر نمایشگر تعبیه شده است.
این گوشی در چهار نسخه و رنگ مجزا عرضه میشود:
این دستگاهها از ۱۸ دسامبر در وبسایت رسمی شرکت ردمجیک برای خرید در دسترس خواهند بود.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بهتازگی اپلیکیشنی منتشر شده است که امکان میدهد تا با هزینهی یک دلار، گوشی آیفون را بهطور منظم برای شناسایی بدافزار Pegasus اسکن کنید؛ بدافزاری که میتواند تقریباً به تمام دادههای گوشی دسترسی پیدا کند. گروه NSO جاسوسافزاری به نام پگاسوس تولید میکند. این شرکت آسیبپذیریهای بهاصطلاح روز صفر که برای اپل ناشناخته هستند، از […]
شرکت OpenAI در یک دوره ۱۲ روزه، نوآوریهای نوینی از جمله مدل ویدیویی Sora و یک مدل استدلالی جدید را معرفی خواهد کرد. به گزارش تکناک، این شرکت با این رویداد پرشور، قصد دارد پیشرفتهای چشمگیری در حوزه هوش مصنوعی را به نمایش بگذارد و آینده این فناوری را شکل دهد. شرکت OpenAI، استارتاپ پیشرو […]
گروهی از مهندسان با معرفی Flexbar، به ایده نوار لمسی محبوب اپل، Touch Bar، جان تازهای بخشیدهاند. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، Flexbar که در واقع نسخهای مستقل و قابل حمل از نوار لمسی مکبوک پرو است، میتواند از طریق USB به انواع دستگاهها از جمله کامپیوترهای رومیزی، لپتاپها و حتی تبلتها […]
به گزارش خبرآنلاین، ستار هاشمی وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت در گفتگو با خبرنگاران درباره چگونگی استفاده از استارلینک در ایران گفت: از فناوریهای جدید حتما استقبال میکنیم اما باید قوانینی که در عرصه بینالمللی وجود دارد مد نظر قرار بگیرد. استفاده از ملزومات ماهوارهای میتواند برای پوشش مناطق صعب العبور کمککننده باشد […]