نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور خطاب به روسای پارکهای فناوری گفت: از شما میخواهم به صندوقهای پژوهش و فناوری متمرکز شوید و همه ظرفیتهای استانی خود را در این صندوقها متمرکز کنید. به گزارش ایسنا، دکتر سید محمدحسین سجادی نیری در نشست روسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور با موضوع روشهای تامین […]
رئیس هیات مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور خطاب به روسای پارکهای فناوری گفت: از شما میخواهم به صندوقهای پژوهش و فناوری متمرکز شوید و همه ظرفیتهای استانی خود را در این صندوقها متمرکز کنید.
به گزارش ایسنا، دکتر سید محمدحسین سجادی نیری در نشست روسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور با موضوع روشهای تامین مالی و ظرفیت سرمایه گذاری در پارک های علم و فناوری که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با بیان اینکه با تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان کشور باید به سمت توسعه زیست بوم نوآوری پیش رفت، اظهار کرد: هر چند که مجموعههایی مانند وزارت علوم، معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی برنامهها و ابزارهایی داشتند؛ اما نیاز به رویکرد مکانیزمی و ابزاری برای توسعه این اکوسیستم وجود دارد و قانون جهش تولید دانش بنیان کشور این زمینه را فراهم کرد.
وی با اشاره به اقدامات این انجمن اظهار کرد: انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور از سال ۹۸ تشکیل شد و تاکنون ۵۱ نفر را در عضویت خود دارد. ۵۰ درصد اعضای این انجمن، از صندوق های پژوهش و فناوری هستند؛ ضمن آنکه برخی از صندوقهای VC و صندوقهای جسورانه بورسی به عضویت این انجمن درآمدند.
سجادی نیری با بیان اینکه از سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۰ صندوق CVC ایجاد شده است، اضافه کرد: از این تعداد، ۱۰ مورد از این صندوقها مجوز فعالیت کسب و کار خود را شروع کرده اند.
رئیس هیئت مدیره انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر کشور خاطرنشان کرد: مجموعه ثبتی اعضای انجمن بیش از ۹ همت است و اعضای این انجمن در سال گذشته بالغ بر ۳.۲ همت سرمایهگذاری خطرپذیر داشتهاند.
به گفته وی این میزان سرمایهگذاری در اشل جهانی ناچیز است.
وی با اشاره به ضرورت سرمایهگذاری خطرپذیر در اکوسیستم نوآوری گفت: در آمریکا ۴۳ درصد از شرکت ها در فرایند کسب و کار خود حداقل یک بار از سرمایهگذاری خطرپذیر بهره مند شدند. همچنین ۵۷ درصد از مارکت پک بورس آمریکا توسط شرکتهای VC پوشش داده می شود.
سجادی نیری ادامه داد: علاوه بر این ۳۸ درصد اشتغال در آمریکا توسط این شرکت ها صورت می گیرد و ۸۰ درصد بخش تحقیق و توسعه توسط این شرکت ها حمایت می شود. بر اساس این آمارها اگر ما به بخش تحقیق و توسعه دانش و فناوری توجه کنیم، باید در نظر داشته باشیم که بخش مهمی از این حوزه توسط شرکت های فناوری محقق می شود و این شرکت ها در این مسیر نیازمند سرمایه گذاری خطرپذیر هستند.
وی با اشاره به حمایت ۶ همتی از شرکت ها از سوی صندوق های پژوهش و فناوری یادآور شد: همچنین ۲۰ همت ضمانت توسط این صندوق ها صادر شده است که شامل ۷ هزار فقره ضمانت نامه می شود. همچنین ۴۰۷ فقره سرمایه گذاری خطرپذیر و ۲ هزار مورد تسهیلات در شرکت ها صورت گرفته است.
رییس هیات مدیره انجمن سرمایه گذاری خطرپذیر کشور خطاب به روسای پارک های فناوری گفت: از شما می خواهم به صندوق های پژوهش و فناوری متمرکز شوید و همه ظرفیت های استانی خود را در این صندوق ها متمرکز کنید.
سجادی نیری با انتقاد از عدم توجه به سکوی تامین مالی جمعی گفت: هر چند بانک مرکزی با این شیوه سرمایه گذاری زاویه دارد؛ ولی می تواند به عنوان ابزاری برای تامین مالی پروژههای دانش بنیان تلقی شود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شیائومی ۱۵ اولترا ممکن است اولین گوشی هوشمند این شرکت باشد که با تراشه داخلی اختصاصی موسوم به «Small Surge» عرضه میشود. به گزارش تکناک، شیائومی در حال آمادهسازی خود برای عرضه شیائومی ۱۵ اولترا است؛ محصولی که به نظر میرسد نخستین گوشی هوشمند این شرکت با تراشه سفارشی باشد. این تراشه که با نام […]
نگار علی- دو هفته قبل از مراسم تحلیف ترامپ بود که مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در یک ویدیوی پنج دقیقهای که در شبکههای اجتماعی منتشر شد، گفت: «ما شاهد افزایش روزافزون قوانینی هستیم که سانسور را نهادینه میکنند.» بیانیه او تهدیدی پنهان بود که متوجه اتحادیه اروپا شد؛ جایی که قوانین سختگیرانه فزاینده آن، در چند […]
ایسنا/کردستان نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به وجود فاصله طبقاتی در جامعه تاکید کرد که مسئولان با کار و کوشش این فاصله طبقاتی را در جامعه حذف کنند. ماموستا فایق رستمی امروز دوشنبه اول بهمنماه در مراسم تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی کردستان که با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری […]
انجمن بلاکچین پژوهشی درخصوص تأثیر رمزارزها بر نرخ ارز در ایران و مقایسه آن با تجربیات جهانی انجام داده است. این پژوهش با هدف تحلیل علمی، چهارچوبی برای بررسی این موضوع ارائه داده و تلاش کرده است تا نقش رمزارزها در اقتصاد کشور را بررسی کند. بخش اول پژوهش به مفهوم رمزارزها و جایگاه آنها […]