ساخت ساکشن‌های اتوماتیک پزشکی و دندانپزشکی از سوی دانش‌بنیان‌ها

به همت پژوهشگران یک شرکت دانش‌بنیان، انواع ساکشن‌های پزشکی و دندانپزشکی و تجهیزات پزشکی، منطبق با استانداردهای روز دنیا در داخل کشور تولید شد. به گزارش ایسنا، مهندس حمید ساغری‌چیان، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت در سال ۱۳۹۱ تاسیس شد. نخستین محصول تولیدی این شرکت، ساکشن تمام اتوماتیک دندانپزشکی است که علاوه بر […]



به همت پژوهشگران یک شرکت دانش‌بنیان، انواع ساکشن‌های پزشکی و دندانپزشکی و تجهیزات پزشکی، منطبق با استانداردهای روز دنیا در داخل کشور تولید شد.

به گزارش ایسنا، مهندس حمید ساغری‌چیان، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت در سال ۱۳۹۱ تاسیس شد. نخستین محصول تولیدی این شرکت، ساکشن تمام اتوماتیک دندانپزشکی است که علاوه بر ثبت اختراع، جوایز متعددی را دریافت کرده است. درحال حاضر در این مجموعه دانش‌بنیان، انواع ساکشن‌های پزشکی و دندانپزشکی و سایر تجهیزات پزشکی تولید می‌شوند.

وی افزود: یکی از چالش‌های موجود در حوزه دندانپزشکی، دستگاه‌های ساکشن است. در زمانی که طراحی ساکشن تمام اتوماتیک دندانپزشکی را آغاز کردیم، حدود ۹۹ درصد یونیت‌های دندانپزشکی مجهز به ساکشن آبی بودند. این نوع ساکشن‌ها، ساختمان ساده‌ای دارند و عمده مشکل آن، مصرف بسیار زیاد آب (۱۰-۵ لیتر آب در دقیقه) و همچنین، ورود جیوه و آمالگام به سیستم فاضلاب است. برای رفع این مشکلات، اقدام به طراحی و تولید ساکشن تمام اتوماتیک دندانپزشکی مدل TC۲۰۰۰ کردیم و با همین محصول، موفق به دریافت مجوز دانش‌بنیانی شدیم. در ادامه فعالیت‌ها، سبد تولید محصولاتمان را گسترش داده و محصولات دیگری مانند ساکشن جنرال ۳۸، ۲۲، نوزادی، آمبولانسی و لیپوساکشن را تولید کردیم و تمام این محصولات دارای پروانه تولید از سازمان غذا و داروی اداره کل تجهیزات پزشکی هستند.

مدیرعامل این شرکت درخصوص برخی چالش‌ها و مشکلات موجود، تصریح کرد: تهیه قطعات یدکی از جمله پمپ وکیوم یکی از مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم و در داخل کشور تولید نمی‌شود و مجبور به تهیه این قطعات از کشورهایی نظیر چین هستیم که با توجه به نوسانات ارز و زمان‌بر بودن واردات، مشکلاتی برای شرکت‌های مختلف از جمله شرکت ما ایجاد کرده است. از سوی دیگر، بیشتر مشتریان  محصولات تولیدی ما، بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند و برگشت پول کمی زمان‌بر است که مشکلاتی را در مسیر تولید برای ما ایجاد می‎‌کند.

ساغری‌چیان درخصوص توسعه فعالیت‌های این مجموعه دانش‌بنیان، گفت: پیش از این، بدنه اکثر ساکشن‌های تولیدی شرکت، از جنس فلز بود. برای ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و برابری آنها با نمونه‌های روز اروپایی، سال گذشته از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده کردیم و قالب‌های جدیدی برای انواع دستگاه‌های ساکشن پزشکی و دندانپزشکی طراحی شده‌اند و به صورت مستمر نیز به دنبال توسعه کیفیت محصولاتمان منطبق با استانداردهای روز دنیا هستیم.

وی با اشاره به اهمیت توجه همزمان به دو بازار داخل و خارج، افزود: هدف‌گذاری اولیه، تأمین نیاز بازار داخلی است، ولی قطعا به دنبال توسعه فعالیت‌ها و صادرات محصولات هستیم. درحال حاضر موفق به دریافت ISO ۱۳۴۵۸ شده‌ایم و به دنبال کسب گواهینامه CE (استاندارد اروپا) هستیم و امیدواریم با حمایت‌های مسئولان، این امر به زودی محقق شود.

انتهای پیام



Source link