ساخت یک ربات جراح برای فعالیت در دستگاه ام‌آرآی

شرکت آمریکایی «ام‌دی‌سی» در حال ساخت یک ربات جراح است که می‌تواند در دستگاه ام‌آرآی عملکرد خوبی داشته باشد. به گزارش ایسنا، ام‌آرآی یک روش ضروری برای جراحان است، اما این فناوری مطمئنا محدودیت‌هایی دارد. به عنوان مثال، جراحانی را در نظر بگیرید که از دستگاه‌های ام‌آرآی برای روش‌های خود استفاده می‌کنند. فرآیند کنونی مستلزم […]



شرکت آمریکایی «ام‌دی‌سی» در حال ساخت یک ربات جراح است که می‌تواند در دستگاه ام‌آرآی عملکرد خوبی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، ام‌آرآی یک روش ضروری برای جراحان است، اما این فناوری مطمئنا محدودیت‌هایی دارد. به عنوان مثال، جراحانی را در نظر بگیرید که از دستگاه‌های ام‌آرآی برای روش‌های خود استفاده می‌کنند. فرآیند کنونی مستلزم قرار دادن بیمار در یک دستگاه برای گرفتن تصویر است که می‌تواند زمان‌بر باشد.

به نقل از تک کرانچ، شرکت آمریکایی «ام‌دی‌سی»(MDC) با شعار «ایجاد یک فصل جدید در جراحی کم‌تهاجمی» اعتقاد دارد که پاسخ در حوزه رباتیک نهفته است. اگرچه رباتیک بدون شک آینده جراحی را نشان می‌دهد، اما با چالش‌های خاص خود همراه است. به هر حال، رباتیک سنتی دربردارنده عناصر زیادی است که نمی‌توانند در دستگاه ام‌آرای عمل کنند.

چالش ام‌دی‌سی، ایجاد یک سیستم رباتیک بود که بتواند روی بیمار در داخل دستگاه ام‌آرآی بدون تکیه بر موتورهای الکتریکی، فلزات خاکی کمیاب و سایر عناصر مهارکننده در دستگاه تصویربرداری عمل کند.

پژوهش این استارت‌آپ تازه‌کار بر ذساس تحقیقات انجام‌شده در زمان «سم فریشمن»(Sam Frishman) بنیانگذار و مدیرعامل شرکت انجام شده است. فریشمن، راه حل را گیربکس‌ها و محرک‌های هیدرولیکی بسیار سفت با اصطکاک کم توصیف می‌داند. این سیستم با آب تغذیه می‌شود و آب را از طریق یک لوله به بیرون از دستگاه ​​ام‌آرآی منتقل می‌کند.

ام‌دی‌سی به طور ویژه بیوپسی و آبلاسیون را در اولویت قرار می‌دهد. فریشمن خاطرنشان کرد که این روش‌های کم‌تهاجمی فقط شروع کار هستند. وی افزود: این روش، توانایی‌های جدیدی را فراهم می‌کند که فراتر از امکانات امروز هستند. اینجاست که دیجیتالی شدن، راهنمایی از طریق هوش مصنوعی و همه داده‌های جمع‌آوری‌شده، ما را به توانایی‌هایی فراتر از توانایی‌های انسانی می‌رسانند. البته پزشک هنوز کاملا کنترل دارد و همه تصمیم‌ها را می‌گیرد.

انتهای پیام



Source link