سامسونگ مرکز تحقیقاتی تراشه راه‌اندازی کرد؛ سرمایه‌گذاری ۱۴٫۴ میلیارد دلاری برای بازگشت به مسیر رشد

بنابر گزارش سم‌موبایل، سامسونگ الکترونیکس، غول فناوری کره جنوبی، با افتتاح یک مرکز تحقیق‌ و توسعه‌ی جدید برای تراشه‌ها در گیهونگ کره جنوبی، گامی بزرگ برای احیای دوران طلایی خود در صنعت نیمه‌رسانا برداشته است. این شرکت با سرمایه‌گذاری هنگفت ۱۴٫۴ میلیارد دلاری تا سال ۲۰۳۰، قصد دارد تا با توسعه‌ی فناوری‌های نوین، جایگاه خود […]


بنابر گزارش سم‌موبایل، سامسونگ الکترونیکس، غول فناوری کره جنوبی، با افتتاح یک مرکز تحقیق‌ و توسعه‌ی جدید برای تراشه‌ها در گیهونگ کره جنوبی، گامی بزرگ برای احیای دوران طلایی خود در صنعت نیمه‌رسانا برداشته است. این شرکت با سرمایه‌گذاری هنگفت ۱۴٫۴ میلیارد دلاری تا سال ۲۰۳۰، قصد دارد تا با توسعه‌ی فناوری‌های نوین، جایگاه خود را در بازار رقابتی تراشه‌ها، مستحکم کند.

گیهونگ جایی است که سامسونگ ۵۰ سال پیش، تولید اولین حافظه‌های نیمه‌رسانای خود را آغاز کرد و در سال ۱۹۹۲، اولین تراشه ۶۴ مگابایتی DRAM جهان، در این شهر متولد شد. گیهونگ اکنون شاهد نوآوری دوباره‌ی سامسونگ خواهد بود تا آینده‌ی چند ده سال خود را به‌تصویر بکشد.

در این مرکز تحقیق و توسعه جدید سامسونگ در گیهونگ که مساحتی بالغ بر ۱۰۹ هزار متر مربع دارد؛ بخش‌های مختلف سامسونگ از جمله فاندری، حافظه و سیستم‌های بزرگ مقیاس، به‌صورت یکپارچه به تحقیق و توسعه راجع‌به فناوری‌های نوین عناوین مورد بحث خواهند پرداخت.

بااستفاده از تجهیزات پیشرفته‌ای مانند لیتوگرافی فرابنفش با زاویه عددی بالا و تجهیزات رسوب‌گذاری مواد جدید، سامسونگ قصد دارد تا تراشه‌های حافظه‌ی سه‌بعدی DRAM و NAND با بیش‌از ۱۰۰۰ لایه را تولید کند. همچنین، زیرساخت‌های اتصال ویفر برای فناوری‌هایی مانند اتصال ویفر به ویفر نیز در این مرکز ایجاد خواهد شد.

سامسونگ با سرمایه‌گذاری کلان ۱۴٫۴ میلیارددلاری، قصد دارد تا سرعت توسعه‌ی فناوری‌های خود را افزایش دهد و با ایجاد بستری تخصصی در حوزه‌ی تراشه‌ها، کیفیت و پایداری محصولات آینده‌ی خود را تضمین کند. غول فناوری کره‌جنوبی، امیدوار است که با این اقدام، پایه‌های یک جهش جدید و توسعه‌ی پایدار کسب‌و‌کار تراشه‌سازی خود را در گیهونگ، جایی که تاریخ ۵۰ساله‌ی تولید نیمه‌رساناهای سامسونگ را در خود دارد، بنا بگذارد.

مقاله‌های مرتبط

سرمایه‌گذاری عظیم سامسونگ در گیهونگ، علاوه‌بر تقویت موقعیت سامسونگ در بازار تراشه‌ها، تأثیرات گسترده‌ای نیز بر اقتصاد کره جنوبی و صنعت نیمه‌رسانا در جهان خواهد داشت. ایجاد هزاران فرصت شغلی جدید، تقویت زنجیره تأمین جهانی نیمه‌رسانا و تسریع توسعه‌ی فناوری‌های نوین، تنها بخشی از این تأثیرات محسوب می‌شوند.

باتوجه‌به گسترش روزافزون کاربرد تراشه‌ها در زندگی روزمره و صنایع مختلف، سرمایه‌گذاری سامسونگ در این حوزه، نشان از اهمیت استراتژیک این صنعت دارد. رقابت در بازار تراشه‌ها بسیار شدید است و سامسونگ با این اقدام، نشان داد که برای به‌دست‌آوردن سهم بیشتری از بازار تراشه‌ها، آماده است.



Source link