نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ربات انساننمای شرکت بوستون داینامیکس موسوم به اطلس(Atlas) اکنون میتواند قطعات خودرو را در یک کارخانه به تنهایی و بدون کمک انسان انتخاب و جابجا کند. به گزارش ایسنا، در تصاویر جدیدی که از ربات اطلس شرکت بوستون داینامیکس(Boston Dynamics) منتشر شده، این ربات انساننما به طور مستقل در یک فضای نمایشی کار میکند و […]
ربات انساننمای شرکت بوستون داینامیکس موسوم به اطلس(Atlas) اکنون میتواند قطعات خودرو را در یک کارخانه به تنهایی و بدون کمک انسان انتخاب و جابجا کند.
به گزارش ایسنا، در تصاویر جدیدی که از ربات اطلس شرکت بوستون داینامیکس(Boston Dynamics) منتشر شده، این ربات انساننما به طور مستقل در یک فضای نمایشی کار میکند و قطعات موتور خودرو را بین سطلهای شمارهدار مرتب میکند.
این شرکت ادعا میکند که اطلس برای انجام این کارها نیازی به کنترل توسط انسان ندارد.
به نقل از انگجت، طبق توضیحات، اطلس از فناوری یادگیری ماشینی برای تشخیص تغییرات محیطی و کار در محیطهای مختلف استفاده میکند.
همچنین دارای یک سیاست در اختیار گرفتن تخصصی است که به آن کمک میکند تا اشیاء را محکم نگه دارد و به طور مداوم وضعیت چیزی را که نگه میدارد، تخمین بزند.
اطلس پس از شناسایی مکانهای سطلها برای جابجایی قطعات بین آنها، بدون حرکات از پیش تعیین شده به کار میپردازد و وظایف را به طور مستقل انجام میدهد.
این در حالی است که گفته میشود رباتهای اپتیموس(Optimus) ساخته شرکت تسلا با وجود ادعای خودمختاری، کمکهای انسانی از راه دور دریافت میکنند.
صحت این حرف نیز سوال از خود ربات اپتیموس است که در یک رویداد زنده از آن در این باره پرسیده شد و پاسخ داد که به آن کمک میشود.
این تصاویر جدید نشان میدهد که اطلس در حال مرتبسازی و انتقال قطعات موتور خودرو به مکانهای تعیین شده است و این کار را به خوبی انجام میدهد و قطعات را بدون ناراحتی و دشواری چندانی حمل میکند.
اطلس پس از قرار دادن یک قطعه در یک سطل، این فرآیند را برای قطعات و سطلهای دیگر تکرار میکند.
ربات انساننمای اطلس از زمان معرفی خود در سال ۲۰۱۳ تغییرات زیادی را از جمله تغییر از هیدرولیک به الکتریکی پس از تقریبا ۱۱ سال آزمایش تجربه کرده است و نمونه قدیمی و فعلی اطلس به طور قابل توجهی با یکدیگر متفاوت هستند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دنیای علم و فناوری امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ راوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر میگذرانیم. به گزارش ایسنا، جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصهای از آنها خواهیم پرداخت. از رصد […]
بنابر گزارش IT Home، استفاده از تراشههای ساخت شرکت چینی لونگسون در ایستگاه فضایی تیانگونگ، فصل جدیدی را در تاریخ صنعت تکنولوژی و فضایی چین رقم زده است. این دستاورد نشان میدهد که چین برنامهی خودکفایی خود در حوزهی نیمهرساناها را با جدیت دنبال میکند. تراشههای لونگسون که رقیبی جدی برای اینتل و AMD محسوب […]
ثروت ایلان ماسک پساز انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به ۳۴۸ میلیارد دلار رسید. این افزایش عمدتاً بهدلیل رشد سهام شرکت تسلا بوده است. به گزارش تکناک، ثروت ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا و مالک شبکه اجتماعی ایکس، به رکورد تاریخی ۳۴۷/۸ میلیارد دلار رسید. این افزایش چشمگیر ثروت نتیجه رشد مداوم سهام تسلا و تأمین مالی […]
به یاد دارید که در اوج همهگیری کووید-۱۹، قابلیت گفتگوهای صوتی زنده به یکباره در همه جا فراگیر شد؟ این روند که با ظهور پلتفرمی مانند کلابهاوس آغاز شد، به سرعت توسط سایر شبکههای اجتماعی نیز مورد تقلید قرار گرفت. به نظر میرسید که گوش دادن به گفتگوهای زندهی آنلاین، به یکی از محبوبترین روشهای […]