نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
چند ماه پیش استارلینک با همکاری شرکت T-Mobile سرویس Direct-to-Cell را معرفی کرد که به کاربران امکان میدهد بدون نیاز به تجهیزات سختافزاری یا نرمافزاری ویژه، اینترنت موبایل خود را مستقیماً از ماهوارههای استارلینک دریافت کنند. حالا خبرهای جدید نشان میدهد که با بروزرسانی جدید، این سرویس دیگر حتی به قرار گرفتن در محیط باز […]
چند ماه پیش استارلینک با همکاری شرکت T-Mobile سرویس Direct-to-Cell را معرفی کرد که به کاربران امکان میدهد بدون نیاز به تجهیزات سختافزاری یا نرمافزاری ویژه، اینترنت موبایل خود را مستقیماً از ماهوارههای استارلینک دریافت کنند. حالا خبرهای جدید نشان میدهد که با بروزرسانی جدید، این سرویس دیگر حتی به قرار گرفتن در محیط باز و رو به آسمان هم نداشته و زمانی که گوشی در جیب کاربر باشد نیز کار میکند.
اسپیس ایکس از ابتدای سال ۲۰۲۴ سرویس استفاده بدون دیش اینترنت استارلینک را با پشتیبانی از ارسال و دریافت پیامک شروع کرد و قصد دارد به صورت عمومی در سال ۲۰۲۵ قابلیتهای تماس صوتی و اینترنت داده را نیز به آن بیافزاید. بنابر اعلام شرکت، هدف از این طرح، پوشش گسترده مناطقی است که به دلیل شرایط دشوار جغرافیایی یا عدم دسترسی به زیرساختهای زمینی، تا به حال تحت پوشش شبکههای موبایل نبودهاند.
پیش از این برای استفاده از این خدمات نیاز بود که کاربر گوشی خود را رو به آسمان باز گرفته تا بتوان با دریافت سیگنالهای ماهوارهای توسط گوشی، به ارتباط ماهوارهای اینترنتی دسترسی پیدا کرد. اما خبر جدیدی که در این زمینه منتشر شده نشان میدهد که این سرویس یک سطح جلوتر رفته و حالا زمانی که گوشی در جیب کاربر باشد نیز عمل میکند.
دسترسی به چنین قابلیتی به لطف استفاده از نسل دوم ماهوارههای استارلینک میسر شده است. این ماهوارهها را میتوان نسل دوم ماهوارههای استارلینک دانست که در مدارهای پایینی زمین (حدود ۳۴۰ مایل بالاتر از سطح زمین) دانست که ثمره استفاده از آنها رسیدن به کاهش تأخیر ارتباط و نفوذ بیشتر در برقراری اتصال در مناطق دورافتاده مثل پارکهای ملی، بیابانها و … است. این سرویس همچنین میتواند در مواقع اضطراری که شبکههای معمول از کار افتادهاند، به امدادرسانی کمک کند.
در همین رابطه بخوانید:
– پاسخ به همه سوالات شما در مورد سرویس اینترنت استارلینک (Starlink)
بنابر اعلام بن لانگمایر، مدیر ارشد مهندسی ماهوارهای اسپیساکس، این ماهوارهها قادر به ارتباط با گوشی حتی زمانی که در جیب شما باشد، هستند. لانگمایر که سرویس سلولی مستقیم به ماهواره (DTC) استارلینک را آزمایش کرده، تأیید میکند که این سرویس در محیط داخلی هم بهخوبی کار میکند. او روز یکشنبه اخیر در توییتی توضیح داد:
من اکثر آزمایشاتم را در خانه و کنار میز ناهارخوری که نزدیک پنجره است، انجام میدهم. استارلینک DTC حتی در جیب و داخل یک (خودروی) تسلا هم سیگنال میدهد. واقعاً انتظار داشتم که بدن انسان سیگنال را بیشتر تضعیف کند (ولی در عمل اینطور نشد).
باید به این نکته اشاره کنیم که شرکت اسپیس ایکس همچنان در انتظار تأیید کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) برای راهاندازی تجاری سرویس سلولی استارلینک است. در این میان، این سازمان به اسپیساکس مجوز اضطراری داده تا از ماهوارههای سلولی استارلینک برای ارسال پیامکهای اضطراری جهت کمک به قربانیان طوفان استفاده کند، که طبق گفته مدیر عامل T-Mobile، به ارسال صدها هزار پیام کمک کرده است. لانگمیر در خصوص دامنه عملکردی این سرویس نیز میگوید:
در آینده، هدف ما این است که بتوانیم زمان واکنش را در هر نقطهای از زمین، از عرض جغرافیایی ۵۸ درجه شمالی تا ۵۸ درجه جنوبی، به چند دقیقه کاهش دهیم.
از بعد فنی برای پوشش کامل این سرویس نیاز به ارسال تعداد بسیار بیشتری از ماهوارهای اسپیس ایکس است. البته آزمایشهای شرکت نشان داده که سرویس سلولی استارلینک قادر به ارائه سرعت دانلود تا ۱۷ مگابیت بر ثانیه است، اما به نظر میرسد ارائه کامل این قابلیت به کاربران زمانبر باشد. لانگمایر در توییت دیگری نیز اشاره کرده که سرویس سلولی استارلینک ابتدا از سال ۲۰۲۵ دادههای «تقریباً پیوسته و سبک» را برای گوشیهای همراه پشتیبانی خواهد کرد و سپس پشتیبانی از اینترنت پهن باند و تماس صوتی مداوم نیز اضافه خواهد شد.
برای آزادسازی تمامی قابلیتهای سرویس سلولی استارلینک، اسپیساکس از FCC درخواست معافیتی کرده است تا بتواند از محدودیتهای معمول انتشار امواج رادیویی فراتر برود. شرکت به کمیسیون اعلام کرده که در صورت رد این معافیت، سرویس در خطر از دست دادن قابلیتهای تماس صوتی و تصویری همزمان قرار میگیرد. با این حال، چندین شرکت مخابراتی، از جمله AT&T و ورایزن، از FCC خواستهاند این معافیت را رد کند، زیرا نگرانند که ماهوارههای سلولی استارلینک موجب تداخل امواج رادیویی با شبکههای خودشان شوند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در دنیای فناوری، حرکتهای استراتژیک مدیران ارشد از اهمیت ویژهای برخوردار است و بهتازگی خبرهایی دربارهی تماس مدیرعامل تیکتاک، یعنی شو زی چو، با ایلان ماسک منتشر شده است. بنابر گزارش رویترز، مدیرعامل تیکتاک در دوران تغییرات پستهای مدیریتی در دولت دونالد ترامپ، با ایلان ماسک دربارهی سیاستهای فناوری و مسائل مشابه آن مشورت کرده […]
یکی از تحلیلگران سرشناس بازار رمزارزها به نام «علی مارتینز» پیشبینی کرده که توکن BNB میتواند بیش از ۱۶۰ درصد رشد کند. علاوهبراین،او دیدگاه خود را درباره بیت کوین، شیبا اینو و پولکادات به اشتراک گذاشته است. بهگزارش تکناک، مارتینز به ۸۵,۹۰۰ دنبالکنندهاش در شبکه اجتماعی X گفته که BNB، توکن بومی اکوسیستم BNB Chain، […]
در دنیای پرهیاهوی فناوری، گوگل همواره در حال آزمایش و توسعهی ایدههای جدید است. شایعات اخیر حاکی از آن است که این شرکت در حال کار روی یک لپتاپ جدید با سیستمعامل اندروید است و ممکن است به طور کامل توسعهی تبلت پیکسل را متوقف کند. این خبر، پرسشهای مهمی را در مورد آیندهی کروماواس […]
در دیدار و نشست مشترک رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری که به منظور تقویت تعاملات علمی و فناوری برگزار شد، طرفین بر لزوم بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای علمی و نخبگانی فرهنگستان علوم در راستای تقویت توانمندیهای فناوری و نوآوری کشور تأکید کردند. به گزارش ایسنا، به […]