سفینه فضایی در کف اقیانوس؟ /عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش رازبقا، اطلاعات ما از اعماق اقیانوس‌ها بسیار کمتر از دانسته‌های ما درباره فضاست. تنها سه نفر در طول تاریخ بشر به عمیق‌ترین نقطه اقیانوس سفر کرده‌اند، در حالی که ۲۴ نفر به ماه سفر کرده و ۸ نفر نیز بر سطح ماه قدم گذاشته‌اند. عمیق‌ترین نقطه اقیانوس، ناحیه‌ای به […]


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش رازبقا، اطلاعات ما از اعماق اقیانوس‌ها بسیار کمتر از دانسته‌های ما درباره فضاست. تنها سه نفر در طول تاریخ بشر به عمیق‌ترین نقطه اقیانوس سفر کرده‌اند، در حالی که ۲۴ نفر به ماه سفر کرده و ۸ نفر نیز بر سطح ماه قدم گذاشته‌اند.

عمیق‌ترین نقطه اقیانوس، ناحیه‌ای به نام «چلنجر دیپ» در غرب اقیانوس آرام با عمق ۱۰٬۹۹۴ متر است که حدود ۲٬۰۰۰ متر بیشتر از ارتفاع قله اورست است. این نقطه در گودال ماریانا قرار دارد.

در تابستان ۲۰۱۱، فردی به نام پیتر لیندبرگ و تیمش هنگام جست‌وجوی گنج‌های کشتی‌های غرق‌شده در کف دریای بالتیک بین سوئد و فنلاند، به چیزی شگفت‌آور برخوردند. به گزارش راز بقا گنجی که به دنبال آن بودند، نوشیدنی‌های الکلی قدیمی با ارزشی بسیار بالا بود. این تیم با استفاده از امواج صوتی در حال جست‌وجوی کف دریا بودند که به تصویری شگفت‌انگیز رسیدند: شیئی به قطر ۲۰ متر با مسیری عمیق در پشت آن، که نشان می‌داد این شیء حداقل ۳۰۰ متر حرکت کرده و سپس متوقف شده است.

سفینه فضایی در کف اقیانوس؟ /عکس

زمین‌شناسان دریایی اعلام کردند که این شیء ساختاری صخره‌ای در کف دریاست؛ اما برخی بر این باور بودند که منشأ آن فضایی است. این تنها نمونه از چنین اکتشافاتی نبود. به گزارش راز بقا گروه‌هایی که با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای به دنبال اجسام مشابه بودند، موفق به کشف شیئی مشابه در اقیانوس اطلس شمالی شدند. این شیء حدود ۵ کیلومتر قطر داشت و مسیری ۷۵ کیلومتری را طی کرده بود که نشان‌دهنده حرکت آن بود.

تعدادی از دانشمندان منشأ فضایی این اشکال را رد کرده و آن‌ها را ساختارهایی صخره‌ای معرفی کردند، اما این توضیحات برای علاقه‌مندان به حیات فرازمینی و افراد شکاک قانع‌کننده نبود، چرا که این اجسام به طرز عجیبی گرد بودند. به گزارش راز بقا اخیراً شواهدی پیدا شده که نشان‌دهنده حرکت مداوم این شیء در اقیانوس اطلس است. 

چرا شیئی با این بزرگی و سنگینی همچنان به حرکت خود ادامه می‌دهد؟ هنوز کسی پاسخ این سؤال را نمی‌داند و دولت‌ها نیز برنامه‌ای برای تحقیق در این زمینه ندارند.

۲۲۷۲۲۷



خبر آنلاین