نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] یک ستارهشناس آماتور در ترکیه سیارکی را در حال حرکت در فضا مشاهده کرد و اکنون مشخص شده است که این جرم مشاهده شده، یک سیارک نبوده است، بلکه تسلا رودستر ایلان ماسک است که در فضا میگردد. به گزارش ایسنا، جامعه فضایی برای مدت کوتاهی فکر کردند که یک شیء غیرعادی را کشف […]
[ad_1]
یک ستارهشناس آماتور در ترکیه سیارکی را در حال حرکت در فضا مشاهده کرد و اکنون مشخص شده است که این جرم مشاهده شده، یک سیارک نبوده است، بلکه تسلا رودستر ایلان ماسک است که در فضا میگردد.
به گزارش ایسنا، جامعه فضایی برای مدت کوتاهی فکر کردند که یک شیء غیرعادی را کشف کردهاند که در فضا گذر میکند. اما واقعیت به مراتب زمینیتر بود.
به نقل از آیای، در سال ۲۰۱۸، شرکت اسپیسایکس ایلان ماسک آزمایشی جسورانه را با پرتاب تسلا رودستر قرمز گیلاسی خود به مدار انجام داد. این اولین پرواز موشک فالکون هوی نیز بود.
خودرویی که مانکنی به نام «استارمن» پشت فرمان آن قرار دارد، به سفری جسورانه در منظومه شمسی فرستاده شد.
به سال ۲۰۲۵ بازگردیم. یک ستارهشناس آماتور در ترکیه سیارکی را در اوایل ماه ژانویه در حال حرکت در فضا مشاهده کرد.
پس از مشاهدات دقیق، ستارهشناس یافتهها را به مرکز سیاره کوچک (MPC) در مرکز اخترفیزیک هاروارد-اسمیتسونیان کمبریج ارسال کرد.
این سیارک از فاصله ۲۴۰ هزار کیلومتری زمین میگذشت. در ابتدا، به عنوان یک جرم نزدیک به زمین در فهرست قرار گرفت و در روز دوم ژانویه ۲۰۱۸ CN۴۱ نامگذاری شد. اما در نهایت مشخص شد که یک سیارک نیست.
چندی نگذشت که تردیدها به وجود آمد. اخترشناس جاناتان مک داول مشکوک شد که ممکن است این یک سیارک نباشد.
پس از مدتی بررسی، او متوجه شد که مسیر حرکت شیء کاملا مطابق با مرحله بالایی موشک فالکون هوی است که تسلا رودستر ماسک روی آن سوار بود.
۲۰۱۸ CN۴۱ یک سیارک نبود. این همان مرحله بالایی فالکون هوی بود که تسلا رودستر ماسک را حمل میکرد. عنوان ۲۰۱۸ CN۴۱ در حال حذف است و به عنوان حذف شده در لیست قرار خواهد گرفت.
کارشناسان نگرانیهایی را مطرح کردهاند
ایلان ماسک، رودستر شخصی خود را در روز ۶ فوریه ۲۰۱۸ به عنوان محموله آزمایشی موشک فالکون هوی از مرکز فضایی کندی در فلوریدا به فضا پرتاب کرد.
به غیر از مانکن، این خودرو مجهز به دوربینهایی بود تا مناظر خیرهکننده از زمین را ثبت کند.
این حادثه یک نگرانی جدی ایجاد کرد و آن نبود پایگاه داده برای ردیابی زبالههای فضایی بود. ستارهشناسان هشدار میدهند که افزایش تعداد اجرام ردیابی نشده در فضا میتواند مانع از تلاش برای محافظت از زمین در برابر سیارکهای بالقوه خطرناک شود. این اولین باری نیست که یک فضاپیما با یک سیارک اشتباه گرفته میشود.
کارشناسان بر نیاز به یک سیستم جامع برای ردیابی تمام اشیاء ساخته شده توسط انسان در فضا تاکید میکنند. این به جلوگیری از شناسایی اشتباه در آینده کمک میکند و ایمنی اکتشافات فضایی جاری را تضمین میکند.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]