نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] به گزارش خبرآنلاین، عروس دریایی «شبحوار غولپیکر» (Stygiomedusa gigantea) در بیش از یک قرن اخیر تنها حدود ۱۲۰ بار مشاهده شده است. این عروس دریایی دارای کلاهکی به قطر ۱ متر و چهار بازوی روبانشکل به طول ۱۰ متر است که آن را به یکی از بزرگترین شکارچیان بیمهره اقیانوس تبدیل میکند. به نقل […]
[ad_1]
به گزارش خبرآنلاین، عروس دریایی «شبحوار غولپیکر» (Stygiomedusa gigantea) در بیش از یک قرن اخیر تنها حدود ۱۲۰ بار مشاهده شده است. این عروس دریایی دارای کلاهکی به قطر ۱ متر و چهار بازوی روبانشکل به طول ۱۰ متر است که آن را به یکی از بزرگترین شکارچیان بیمهره اقیانوس تبدیل میکند.
به نقل از یورونیوز، این موجودات در عمق بسیار زیاد آب زیست میکنند به حدی که بعضی از آنها در در عمق ۶۷۰۰ متری زیر سطح اقیانوس دیده شدهاند. جایی که نور خورشید دیگر نمیتواند نفوذ کند.
بدن این موجودات دریایی قابل فشرده شدن و انعطافپذیر است، امری که به آنها کمک میکند فشار فوقالعاده زیاد اعماق اقیانوس را تحمل کنند.
در سال ۲۰۲۲ محققان طی مأموریتهایی در قطب جنوب موفق به مشاهده این موجودات در سه موقعیت جداگانه شدند. تصاویر و ویدئوها نشان میدهند که این عروسهای دریایی در عمقهای کمتر، بین ۸۰ تا ۲۸۰ متر، شناور هستند.
به گفته پژوهشگران تغییرات فصلی نور خورشید میتواند باعث شود طعمهها به سطح نزدیکتر شوند، امری که ممکن است دلیل حضور این عروسهای دریایی در این سطوح از آب باشد.
برخلاف دیگر عروسهای دریایی، این گونه برای شکار از شاخکهای نیشدار استفاده نمیکند. آنها بازوهای بلند خود را دور طعمههایی مانند پلانکتون یا ماهیهای کوچک میپیچند و سپس آنها را به سمت دهان خود میبرند.
این عروس دریایی برخلاف اکثر گونههای مشابه خود زندهزا است. نوزادان در داخل مادر رشد میکنند و سپس از داخل کلاهک جدا شده و از دهان مادر بیرون شنا میکنند.
این موجودات در حضور نور، یک درخشش نارنجی-قرمز کمرنگ از خود ساطع میکنند که ناشی از واکنشهای شیمیایی طبیعی بدنشان است.
دلیل این درخشش هنوز مشخص نیست، اما ممکن است برای ارتباط، گمراه کردن شکارچیان، جذب طعمه یا جفتگیری باشد. با این حال چون این موجودات در اعماق زندگی میکنند، درخشش آنها بسیار کم است و به پنهان شدن آنها کمک میکند.
این عروسهای دریایی به تنهایی زندگی میکنند، اما میتوانند به محافظت از موجودات کوچکتر کمک کنند. محققان در یکی از مأموریتها در خلیج کالیفرنیا مشاهده کردند که ماهیهای کوچک در زیر این عروس دریایی پناه گرفتهاند. در مقابل، این ماهیها به تمیز کردن بدن عروس دریایی از انگلها کمک میکردند.
۵۸۵۸
[ad_2] خبر آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]