شرکتهای دانش‌بنیان نوپا می‌توانند تبدیل به بخش تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ شوند

فعالان حوزه سرمایه گذاری معتقد هستند که اعطای وام به شرکت های نوپا سم است ولی شرکت‌های بزرگ می‌توانند بخش تحقیق و توسعه خود را به این شرکت ها واگذار کنند.۵ به گزارش ایسنا، دکتر دلیری فعال حوزه سرمایه گذاری اکوسیستم نوآوری و شکوفایی در نشست پارک های علم و فناوری سراسر کشور، با بیان […]



فعالان حوزه سرمایه گذاری معتقد هستند که اعطای وام به شرکت های نوپا سم است ولی شرکت‌های بزرگ می‌توانند بخش تحقیق و توسعه خود را به این شرکت ها واگذار کنند.۵

به گزارش ایسنا، دکتر دلیری فعال حوزه سرمایه گذاری اکوسیستم نوآوری و شکوفایی در نشست پارک های علم و فناوری سراسر کشور، با بیان اینکه در دنیا بیش از ۴۵ روش برای تامین مالی وجود دارد، افزود: این در حالی است که در ایران تنها به بانک ها و وام توجه می شود.

وی تاکید کرد: برای شرکت‌های دانش بنیان نوپا اعطای وام «خطرناک» است و سم مهلک برای این شرکت ها به شمار می رود. این شرکت‌ها دارای ریسک بالایی هستند و باید تامین مالی شوند و اعطای وام، فعالیت آنها را پوشش نمی دهد.

دلیری خاطرنشان کرد: برای این شرکت‌های نوپا سرمایه گذاری خطرپذیر می‌تواند معنادار شود.

این فعال حوزه سرمایه گذاری اظهار کرد: باید ظرفیتی فراهم شود تا در پارک های فناوری وضعیت مالی شرکت ها مورد ارزیابی قرار گیرد و بر اساس توان آن برای شرکت ها تامین مالی صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر در همه استان‌های کشور توزیع نشده‌اند، ادامه داد: صندوق های VC  استانی نداریم و این صندوق تنها در استان‌های یزد و کرمان و اصفهان وجود دارد که صندوق کرمان فعال است.

دلیری با اشاره به توانمندی های شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: این شرکت‌ها می‌توانند به بخش های تحقیق و توسعه صنایع و شرکت های بزرگ تبدیل شوند. شرکت های بزرگی که حدود ۱۲ میلیارد تومان مالیات دارند می توانند با اختصاص یک میلیارد آن به شرکت ها، بخش تحقیق و توسعه خود را توسعه دهند.

انتهای پیام



Source link