نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت اوپو به تازگی از سری گوشیهای هوشمند جدید خود، Reno13 و Reno13 Pro رونمایی کرده است. این دو گوشی هوشمند با مشخصات فنی قابل توجهی به بازار عرضه خواهند شد. به گزارش تکناک، شرکت اوپو در مراسمی که بهتازگی در چین برگزار شد، از جدیدترین گوشیهای هوشمند خود در سری Reno13 رونمایی کرد. این […]
شرکت اوپو به تازگی از سری گوشیهای هوشمند جدید خود، Reno13 و Reno13 Pro رونمایی کرده است. این دو گوشی هوشمند با مشخصات فنی قابل توجهی به بازار عرضه خواهند شد.
به گزارش تکناک، شرکت اوپو در مراسمی که بهتازگی در چین برگزار شد، از جدیدترین گوشیهای هوشمند خود در سری Reno13 رونمایی کرد.
این سری شامل دو مدل Reno13 و Reno13 Pro است که هر دو به نمایشگرهای AMOLED با وضوح ۱.5K، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و فناوری نوردهی PWM با فرکانس ۳۸۴۰ هرتز مجهز شدهاند. گوشیهای جدید با هدف ارائه عملکردی قدرتمند، طراحی مدرن و مقاومت بالا در برابر شرایط محیطی به بازار عرضه میشوند.
طراحی و نمایشگر
مدل Reno13 به صفحهنمایش تخت ۶.۵۹ اینچی با وضوح ۲۷۶۰ × ۱۲۵۶ پیکسل مجهز شده است. مدل Reno13 Pro دارای صفحهنمایش خمیده ۶.۸۳ اینچی با وضوح ۲۸۰۰ × ۱۲۷۲ پیکسل است. هر دو مدل از پنل OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، نرخ نمونهبرداری لمسی ۲۴۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت استفاده میکنند. فناوری نوردهی ۳۸۴۰ هرتزی PWM در این نمایشگرها به کار رفته است تا تجربه بصری بهتری ارائه شود.
اوپو برای این گوشیها از بدنه فلزی استفاده کرده و گواهینامههای IP66، IP68 و IP69 برای مقاومت در برابر گردوغبار و آب کسب کرده است. ابعاد مدل Reno13 برابر با ۱۵۷.۹۰×۷۴.۷۳×۷.۲۴میلیمتر و وزن آن ۱۸۱ گرم است. مدل Pro با ابعاد ۱۶۲.۷۳×۷۶.۵۵×۷.۵۵ میلیمتر و وزن ۱۹۷ گرم عرضه میشود.
سختافزار و پردازنده
هر دو مدل Reno13 و Reno13 Pro به پردازنده MediaTek Dimensity 8350 با فناوری ساخت ۴ نانومتری مجهز شدهاند. این پردازنده هشتهستهای با فرکانس ۳.۳۵ گیگاهرتز عملکردی سریع ارائه میدهد. پردازنده گرافیکی Mali-G615 MC6 نیز در این دستگاهها به کار گرفته شده است.
این گوشیها در ظرفیتهای مختلفی عرضه میشوند:
تراشه اختصاصی X1 در این گوشیها برای بهبود کیفیت شبکه و اتصال پایدارتر تعبیه شده است.
دوربین
مدل Reno13 دارای دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با سنسور Sony IMX882، دوربین فوقعریض ۸ مگاپیکسلی با سنسور Sony IMX355 و دوربین سلفی ۵۰ مگاپیکسلی با سنسور Samsung JN5 است. مدل پرو بهعلاوه این دوربینها، یک دوربین پریسکوپی ۵۰ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۳.۵ برابر و دیافراگم f/2.8 دارد.
به نقل از فونآرنا، این گوشیها از قابلیت ضبط ویدئو با کیفیت 4K و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه در هر دو دوربین اصلی و سلفی پشتیبانی میکنند.
باتری و شارژ
مدل Reno13 به باتری ۵۶۰۰ میلیآمپر ساعتی و مدل Pro به باتری ۵۸۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز شدهاند. هر دو مدل از فناوری شارژ سریع ۸۰ وات SuperVOOC پشتیبانی میکنند. مدل پرو همچنین برای اولین بار از شارژ بیسیم ۵۰ وات AIRVOOC پشتیبانی میکند.
سیستمعامل و قابلیتهای ارتباطی
هر دو گوشی با سیستمعامل اندروید ۱۴ و رابط کاربری ColorOS 14 عرضه میشوند. از لحاظ ارتباطی، این دستگاهها از شبکه 5G، Wi-Fi 6، بلوتوث ۵.۴ و فناوریهای مکانیابی مانند GPS، GLONASS، Beidou، Galileo و QZSS پشتیبانی میکنند. این گوشیها دارای پورت USB Type-C، اسپیکرهای استریو و حسگر اثرانگشت زیر صفحهنمایش هستند.
رنگها و قیمت
گوشی Reno13 در سه رنگ بنفش Butterfly، آبی Galaxy و مشکی Midnight عرضه شده است. مدل Reno13 Pro به جای رنگ آبی، رنگ صورتی Starlight را ارائه میدهد. قیمت این گوشیها در بازار چین به شرح زیر است:
زمان عرضه
پیشسفارش این گوشیها هماکنون در چین آغاز شده و فروش رسمی آنها از تاریخ ۲۹ نوامبر آغاز خواهد شد.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک مدیر اجرایی سابق ایکسباکس اظهار کرده که صنعت بازیسازی دیگر به خواستههای گیمرها گوش نمیدهد و همین موضوع باعث شکستهای اخیر در این صنعت شده است. به گزارش تکناک، صنعت بازیهای ویدیویی با وجود موفقیتهایی نظیر Black Myth: Wukong و Palworld، همچنان با شکستهای متعدد بازیهای AAA مواجه است. به نقل از Tech4Gamers در […]
شهید «محسن فخریزاده» یکی از برجستهترین دانشمندان هستهای و دفاعی ایران، با مدیریت پروژههای کلیدی و راهبردی، نقشی بیبدیل در توسعهی توانمندیهای علمی و امنیتی کشور ایفاء کرد. شهادت او، اگرچه ضایعهای سنگین بود، اما زمینهساز افزایش انگیزهی ملی برای تداوم راه وی و گسترش دستاوردهای علمی در حوزههای استراتژیک شد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، فضاپیمای پروگرس اماس-۲۹(Progress MS-۲۹) در ساعت ۹:۳۱ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی، تقریبا دو روز پس از پرتاب بر فراز موشک سایوز-۲ از پایگاه فضایی بایکونور، به ماژول پویسک متصل شد. این فضاپیما که توسط ناسا پروگرس ۹۰ نامگذاری شده بود، حدود ۲۵۰۰ کیلوگرم محموله مانند منابع، […]
پژوهشگران ممکن است قدیمیترین نمونهی شناختهشده از نوشتار الفبایی در دنیا را رمزگشایی کرده باشند. این نوشته که احتمالاً یک پلاک هدیه است، نزدیک به ۴۵۰۰ سال قدمت دارد. استوانهی سفالی کوچک از جنس گل رس که در مقبرهای در شمال سوریه کشف شده، کلمهی «سیلانو» را در بردارد که ممکن است یک اسم باشد. […]