نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه تمرکز بر هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنایع باید افزایش یابد، ضرورت حل مسائل و چالشها و همچنین ارتقای بهرهوری با استفاده از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی را یکی از مهمترین اولویتهای این معاونت عنوان کرد. به گزارش ایسنا، […]
[ad_1]
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه تمرکز بر هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنایع باید افزایش یابد، ضرورت حل مسائل و چالشها و همچنین ارتقای بهرهوری با استفاده از فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی را یکی از مهمترین اولویتهای این معاونت عنوان کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر مهدی الیاسی، گفت: هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی بهعنوان یکی از مگاترندهای جهانی، تأثیرات قابلتوجهی بر آینده جهان خواهد داشت و کشورهای مختلف تلاش میکنند اقدامات مؤثری در این راستا انجام دهند. ایران نیز با توجه به سیاستهای علم و فناوری بهعنوان یکی از راهبردهای اصلی، توسعه هوش مصنوعی را در دستور کار خود قرار داده است و باید برای بهرهگیری از ظرفیتهای این فناوری و همراهی با پیشرفیتهای روز دنیا همه ظرفیتها و داشتههای کشور را برای این موضوع به کار گرفت.
وی افزود: در ۱۰ سال گذشته، ایران در نسلهای اولیه هوش مصنوعی توانسته زیرساختهای خوبی ایجاد کند. از جمله این زیرساختها میتوان به توسعه سرمایه انسانی این حوزه، رشد شرکتهای دانشبنیان و پیشرفت در فناوریهای اولیه زیرساختهای مورد نیاز کسبوکارها و همچنین تولید و بومیسازی سنسورها و اینترنت اشیا (IoT) اشاره کرد.
الیاسی اظهار کرد: هدف اصلی ما برنامهریزی بلندمدت، توسعه زیرساختهای ملی و افزایش قدرت پردازشی کشور است که از ملزومات پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی محسوب میشود. همچنین تلاش داریم تا نفوذ این فناوری در صنایع بالغی مانند فولاد، معادن و پتروشیمی افزایش یابد.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود با هوشمندسازی صنایع بزرگ کشور و همکاری با کشورهای صاحب فناوری، بهرهوری در صنایع ایران تا حد قابل توجهی بهبود داده شود و مسائل صنایع بهویژه در مواردی مانند مدیریت منابع انرژی و آب با استفاده از ظرفیتهای این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری تأکید کرد: در فضای فعلی کشور، نگرانیها بیش از اقدامات عملی بیان میشود، اما اگر همه ما باور داریم که هوش مصنوعی پارادایم آینده صنعت است، باید با همکاری و مشارکت، اقدامات عملی مشخصی در این همایش تعریف کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد که این همایش، مقدمهای برای نفوذ گستردهتر هوشمندسازی در صنایع ایران باشد و در سالهای آینده کشورمان به یکی از پیشروان این حوزه تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی، این همایش به همت صندوق پژوهش فناوریهای نوظهور دیجیتال و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در مرکز همایشهای بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]