نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] رئیس کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران به ضرورت ایجاد مناطق آزاد علم و فناوری اشاره کرد و گفت که باید تلاش شود تا این مناطق به پتانسیلهای علمی کشور پاسخ دهند. به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف رئیس کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران امروز در نشست سراسری کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران که در دانشگاه […]
[ad_1]
رئیس کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران به ضرورت ایجاد مناطق آزاد علم و فناوری اشاره کرد و گفت که باید تلاش شود تا این مناطق به پتانسیلهای علمی کشور پاسخ دهند.
به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف رئیس کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران امروز در نشست سراسری کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران که در دانشگاه تهران برگزار شد، به بررسی چالشهای موجود در نظام آموزشی و مدیریتی کشور پرداخت و با انتقاد از دولتهای گذشته، بیان کرد که آنها نتوانستهاند به درستی از ظرفیتها و تجربیات دانشگاهها استفاده کنند.
وی با تأکید بر ضرورت برنامهریزی و تعامل بین دانشگاه و دولت، اشاره کرد و این که این همکاری میتواند کلید حل مشکلات موجود باشد.
ناترازیهای علم و فناوریهای پیشرفته با کمک دانشگاهیان حل میشود
عارف با اشاره به تحولات سریع و گسترده علم و فناوری در جهان افزود: امروز بکارگیری فناوریهای پیشرفته نه یک انتخاب بلکه الزام است چرا که به عقبماندگی کشور منجر میشود.
وی همچنین به وجود ناترازیها به ویژه در حوزه انرژی در کشور اشاره و تأکید کرد: یکی از مهمترین ناترازیهای کشور در حوزه علم و فناوریهای پیشرفته است و دانشگاهیان به عنوان مسئولان پیشرفت باید در زمینه حل این ناترازی به دولت کمک کنند و دولت راهی جز توجه به این قشر نخبه و اساتید دانشگاهی ندارد.
عارف با اشاره به مهاجرت نخبگان دانشگاهی افزود: زمانی در کشور تنها بحث مهاجرت یک نخبه علمی بود اما در حال حاضر شاهد هستیم یک شرکت دانشبنیان با وجود حضور در داخل کشور خدمات خود را تنها به شرکتها و کشورهای خارجی ارائه میکند و درآمدهای دلاری نیز به دست میآورد که نشان میدهد نتوانستیم از ظرفیتهای بزرگ این شرکتها در داخل استفاده کنیم.
وی همچنین بر اهمیت دیپلماسی علمی و تجاری برای پیشرفتهای اقتصادی و فناوری در کشور تأکید کرد و افزود که ایران باید در این زمینه دستاوردهای بیشتری کسب کند.
عارف در ادامه به موضوع ایجاد مناطق آزاد علم و فناوری اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ایجاد این مناطق می تواند در راستای نزدیک شدن شرایط علمی کشور به بهرهوری بیشتر کمک کند.
رئیس کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران در پایان سخنانش تاکید کرد: مسئله بازنگری در حوزه نظام مدیریتی دانشگاهی از چالشهای دانشگاهی است و با توجه به برخی حساسیتها باید به گونهای عمل کرد که اقدامات اتخاذ شده در این خصوص تنها طی چند سال بعد به حالت قبلی بازنگردد و از کانون صنفی میخواهیم پیشنهادها با راهحلهای باثبات و مؤثر در این راستا ارائه دهند.
در این نشست اعضای کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران به ارائه دغدغهها و پیشنهادهای خود در خصوص وضعیت معیشتی اساتید به ویژه اساتید جوان، نحوه انتخاب مدیران دانشگاهها و دانشکدهها، تکیه بر تشکلهای دانشگاهی و مدنی از جمله کانونهای صنفی، تغییر رویکرد در نحوه جذب هیئت علمی دانشگاهیان، ایجاد کرسیهای آزاداندیشی و آزادی در بیان نظرات و عقاید دانشگاهیان، اصلاح آییننامهها برای ارتقای وضعیت استخدامی اساتید و هیئتهای علمی دانشگاهی، جلوگیری از تبعیضها در جذب هیئت علمی، از بین رفتن فضای دو قطبی دانشگاهها، ایجاد نظام حکمرانی بر مبنای هوش مصنوعی و حل مسکن اساتید دانشگاهی جوان و خوابگاههای دانشجویان پرداختند.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]