نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام بر ضرورت تاسیس نخستین دانشگاه بینالمللی و جامع هوشمند تاکید کرد و گفت: این دانشگاه متعلق به سازمان همکاریهای اسلامی و کامستیک خواهد بود و هیچ کشوری نمیتواند ادعای مالکیت نسبت به آن را داشته باشد. به گزارش ایسنا، علی کریمی مرید در نشست خبری چهارمین مجمع […]
رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام بر ضرورت تاسیس نخستین دانشگاه بینالمللی و جامع هوشمند تاکید کرد و گفت: این دانشگاه متعلق به سازمان همکاریهای اسلامی و کامستیک خواهد بود و هیچ کشوری نمیتواند ادعای مالکیت نسبت به آن را داشته باشد.
به گزارش ایسنا، علی کریمی مرید در نشست خبری چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام (سینوو) ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: سازمان سینوو چهار کلان پروژه دارد که اولین آن در قالب ارزیابی و اعتبار بخشی بینالمللی و کیفیت خدمات آموزشی مطرح است. با توجه به نیاز کشورهای اسلامی در اعتباربخشی مجموعههای علمی سینوو در این راستا موفق عمل خواهد کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: هم اکنون با پدیده مهاجرت نخبگان و فرار مغزهای کشورهای اسلامی به سایر کشورها مواجه هستیم که جایگاه و اعتبار مطلوب آنچنانی نخواهند داشت؛ اما سینوو به دنبال حل مشکلات استادان و نخبگان در حوزه بین الملل است.
کریمی مرید گفت: کد اصالت بین الملل با کمک سینوو برای اعتبار بخشی به استادان بدون خروج از کشور تعلق خواهد گرفت؛ بدین صورت ارزش افزوده اختصاصی برای خود ایجاد میکند و خود را به کشورهای خارجی نشان میدهد و تخلص بین المللی برای آنها شکل میگیرد.
رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام بر ضرورت تاسیس نخستین دانشگاه بینالمللی و جامع هوشمند تاکید کرد و افزود: این دانشگاه متعلق به سازمان همکاریهای اسلامی و کامستیک خواهد بود و هیچ کشوری نمیتواند ادعای مالکیت نسبت به آن را داشته باشد.
به گفته وی، همه کشورهای اسلامی و غیراسلامی میتوانند از ظرفیت سینوو که دارای استانداردهای آموزش هوشمند با رویکرد بین الملل است، استفاده کرده و پس از پایان دوره تحصیلی برای اولین بار مدرک دوره بین الملل دریافت کنند که به صورت یکپارچه در کشورهای اسلامی قابل ارزیابی است، یعنی فرد آموزش داده دیگر نیاز نیست مجدد فرایند اعتباربخشی را از وزارت خانه را دریافت کند.
کریمی مرید با بیان اینکه سوپراپلیکیشن آموزشی بومی در ۵۷ کشور در چهارمین مجمع بین المللی رونمایی خواهد شد، گفت: در آن امکان فیلتر کردن آموزش وجود ندارد و بر اساس آن دانشجویان و مهارت آموز میتوانند در صورت دریافت آموزشها حتما گواهی را از مراکز آموزشی مورد تأیید سینوو دریافت کنند و فضای تبلیغات غیر مرتبط و آموزشهای غیر اخلاقی به هیچ عنوان در آن حاکم نیست و استفاده از آن اختیاری است.
رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، ادامه داد: طرح نخستین المپیاد دانشگاهی هوش مصنوعی در مجمع مطرح خواهد شد؛ چرا که دنیا به سمت تسهیل ارتباطات بین المللی و حذف بروکراسیهای اداری در حال حرکت است و سینوو در این راستا با ارائه بهترین کیفیت پیش قدم خواهد شد.
کریمی مرید افزود: نخستین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاههای اسلامی برای سال ۲۰۲۷ برنامه ریزی شده و یک دانشگاه میزبان برگزاری آن خواهد شد تا ارتباطات بین المللی و عرضه بهتر توانمندیهای بین المللی دانشگاهها تقویت شود.
وی در ادامه به ارزیابی رتبه بندی بین المللی دانشگاهها اشاره کرد و افزود: سینوو محدود به حوزه علوم انسانی نیست؛ بلکه حوزههای فنی و مهندسی، علوم پزشکی، علوم پایه، هنر و زبان را هم شامل میشود و دانشگاههای وزارت خانههای علوم و بهداشت با سینوو در حال همکاری هستند.
رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام تاکید کرد: طرح پسا دانش آموختگی را برای دانشجویان و دانشگاههای عضو سینوو در نظر گرفتهایم و اشتغال و کارآفرینی را در درجه دوم بررسی قرار میدهیم که با کمک هوش مصنوعی آن را محقق میکنیم.
وی گفت: ماهیت و رسالت سازمان سینوو بین المللی سازی است و از طرحهای پژوهشی که بتواند مشکلات و چالشهای جامعه را حل کند، حتما حمایت خواهد کرد.
رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، تاکید کرد: کشورهای دیگر برای دریافت مجوز از سازمان سینوو باید به جمهوری اسلامی ایران مراجعه کنند که مزیت مهمی به شمار میآید و این سازمان میتواند نقش هماهنگ کنندهای برای کشورهای اسلامی ایجاد کند.
کریمی درباره فرایند پذیرش دانشجویان بین الملل گفت: سازمان سینوو میتواند دانشجویان کشورهای اسلامی که امکان تحصیل ندارند را پذیرش کند که به دو صورت امکان پذیر خواهد بود؛ یعنی یا سینوو میتواند آموزشهای مجازی و حضوری را ارائه دهد یا به کمک دانشگاههای اسلامی آموزشهای هوشمند را در اختیار دانشجویان قرار دهد و در نهایت مدرک بین المللی عرضه کند.
وی تاکید کرد: به هیچ عنوان نباید مجموعههای آموزشی ایران و کشورهای همسایه برنامه تعریف شده در سازمان سینوو نداشته باشند؛ بلکه باید با پروژه سازی کشورهای اسلامی جایگاه بین المللی خود را معرفی کرده و تعاملات بین المللی را تقویت کنند.
رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام تاکید کرد: تا کنون دانشجویانی در قالب دورههای کوتاه مدت جذب کردهایم و قرار است از رویداد چهارم مجمع بین المللی به بعد در مقاطع مختلف پذیرش دانشجو داشته باشیم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تیم Qwen شرکت علیبابا Qwen2.5-VL، خانوادهای جدید از مدلهای هوش مصنوعی این شرکت را با قابلیت تحلیل متن و ویدئو و تصویر رونمایی کرد. به گزارش تکناک، مدل هوش مصنوعی Qwen2.5-VL علیبابا منتشر شد. این مدل میتواند فایلها را پردازش کند، ویدئوها را تحلیل کند، اشیاء را در تصاویر بشمارند و حتی کامپیوتر را کنترل کنند. […]
فیزیکدانان مجموعهای پیچیده و ناشناخته از «حالتها» را در گوش انسان کشف کردهاند که محدودیتهای مهمی را برای تقویت صداهای ضعیف توسط گوش، تحمل انفجارهای پر سر و صدا و تشخیص طیف خیرهکننده فرکانسهای صدا در بین گوش انسان ایجاد میکند. به گزارش ایسنا، محققان با استفاده از مدلهای ریاضی موجود بر روی یک مدل […]
رؤیای پروازهای مافوقصوت مسافربری که روزگاری با هواپیمای کنکورد به اوج خود رسیده بود، سالها است که به خاطرهای دور تبدیل شده است. اکنون، شرکت نوپای به نام بوم سوپرسونیک (Boom Supersonic) قصد دارد این رؤیا را دوباره زنده کند. شرکت بوم سوپرسونیک اخیراً از دستاوردی بزرگ خبر داد. جت آزمایشی XB-1 آنها ملقب به بیبی […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، تبلت لنوو Tab اوایل ژانویه با قیمتی مناسب معرفی شد. اکنون این تبلت اقتصادی در بازارهای منتخب سراسر جهان عرضه شده است. لنوو جزئیات مشخصات و قیمت تبلت خود را اعلام کرد. تبلت لنوو با صفحهنمایش ۱۰٫۱ اینچی TFT LCD با وضوح ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل، شدت روشنایی حداکثر […]