ضرورت مقاوم‌سازی و بهسازی بافت روستایی منطقه کوچینک و آبگاه نیک شهر در سیستان و بلوچستان

رئیس شبکه ملی شتابنگاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: بافت روستایی منطقه کوچینک و آبگاه شهرستان نیک‌شهر در استان سیستان و بلوچستان به‌دلیل تداوم فوج زمین‌لرزه در منطقه، نیاز به اولویت‌دهی به مقاوم‌سازی و بهسازی دارد. به گزارش ایسنا، محمد پورمحمد شاهوار با بیان مطلب فوق اظهار کرد: در روز ۱۳ آبان، دو زلزله با […]



رئیس شبکه ملی شتابنگاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: بافت روستایی منطقه کوچینک و آبگاه شهرستان نیک‌شهر در استان سیستان و بلوچستان به‌دلیل تداوم فوج زمین‌لرزه در منطقه، نیاز به اولویت‌دهی به مقاوم‌سازی و بهسازی دارد.

به گزارش ایسنا، محمد پورمحمد شاهوار با بیان مطلب فوق اظهار کرد: در روز ۱۳ آبان، دو زلزله با بزرگای کوچک، اما با شتاب قابل توجه در منطقه آبگاه و کوچینک شهرستان نیک‌شهر سیستان و بلوچستان ثبت شد که شتاب‌های ثبت شده در روستای آبگاه ۱۴۸ و در روستای کوچینک ۵۶ سانتی‌متر بر مجذور ثانیه بوده است.

به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، وی افزود: فوج زلزله‌های منطقه آبگاه و کوچینک از مرداد ماه و شهریور ماه ۱۴۰۳ شروع شده است که در شهریور ماه ۱۴۰۳ با توجه به میزان خسارت‌های گزارش شده، به دستور وزیر راه و شهرسازی، ۳ ایستگاه شتابنگار زلزله جهت پایش زمین لرزه‌های منطقه نصب و راه‌اندازی شد.

رئیس شبکه ملی شتابنگاری مرکز تحقیقات راه گفت: با توجه به تداوم زمین لرزه‌ها و عمق کم لرزش‌های منطقه که منجر به وقوع شتاب بالا در منطقه می‌شود، همچنان احتمال وقوع خسارت در صورت وقوع زلزله بزرگ متوسط تا بزرگ وجود دارد. لذا به‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌های موجود در محدوده این منطقه می‌تواند در اولویت اقدامات ارگان‌های مربوطه قرار گیرد.

انتهای پیام



Source link