نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مشاور و دستیار مقام معظم رهبری چالش آب، ناترازی مالی، ناترازی انرژی و ناترازی بانکی را از مشکلات موجود در کشور دانست و گفت: مساله اصلی حل این مشکلات این است که افراد توانمند در حل مساله، بازیگران اصلی نیستند و باید به این امر سامان دهیم. ما در جایی هستیم که هم مساله داریم […]
مشاور و دستیار مقام معظم رهبری چالش آب، ناترازی مالی، ناترازی انرژی و ناترازی بانکی را از مشکلات موجود در کشور دانست و گفت: مساله اصلی حل این مشکلات این است که افراد توانمند در حل مساله، بازیگران اصلی نیستند و باید به این امر سامان دهیم. ما در جایی هستیم که هم مساله داریم و هم با کانون حل مساله مواجهیم و باید این دو جنبه را به هم متصل کنیم تا از این گذرگاه عبور کنیم.
به گزارش ایسنا، محمد مخبر امروز در اولین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد که در دانشگاه شریف برگزار شد، با بیان اینکه برگزاری این جایزه در آستانه روز دانشجو است، گفت: شخصیتی که برای این جایزه نیز انتخاب شده است، فردی است که میتواند این جریانسازی را راهبری کند.
وی مرحوم روستاآزاد را فردی چند وجهی توصیف کرد و ادامه داد: ایشان فردی عالم، دارای قدرت تعامل بین دانشجو و جامعه و یک فعال اجتماعی بود و در زمانی که ما در حال توسعه موضوع دانشبنیانها بودیم، به اولین کسی که مراجعه کردیم، مرحوم روستاآزاد بوده است، ضمن آنکه مرحوم رئیسی، رئیسجمهور شهید برای توسعه فناوری در فعالیتهای آستان قدس رضوی به ایشان مراجعه کرد.
مخبر، فقدان مرحوم روستاآزاد را ضایعهای برای کشور خواند و اظهار کرد: ایران بعد از انقلاب اسلامی به نمادی از اقتدار در منطقه تبدیل شده است و امروزه اقتدار کشور بر مدار علم است و همه ساحتهای کشورها به علم و فناوری وابستگی دارد؛ از این رو است که مقام معظم رهبری تاکید دارند که در این مقطع باید خیزش علمی را سامان دهیم.
مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه سامان دادن خیزش علمی نیازمند ملزوماتی است که تنظیمگری یکی از این ملزومات است، یادآور شد: امروزه تنظیمگری از دولتها گرفته شده و به مردم واگذار شده و به واسطه پلتفرمهایی این تنظیمگری به جامعه دانشگاهی در حال انتقال است و در این فضا کشوری که ارزشهای آن اصل است، اعمال این ارزشها چگونه خواهد بود؟
وی، فعال شدن دانشگاهها در این فضا را در دو بعد دانست و افزود: یکی از این ابعاد ورود دانشگاهیان در حوزه فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی است. بازیگران اصلی هوش مصنوعی، مردم هستند و این از مزیتهای این فناوری است.
دستیار مقام معظم رهبری بعد دیگر نقشآفرینی دانشگاهها را تربیت نخبگان عنوان کرد و یادآور شد: بازیگران اصلی این فناوریها، نخبگان هستند و ما جامعه نخبگانی وسیعی داریم و باید از آنها استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: هر چند که کشور با مشکلات زیادی مانند چالش آب، ناترازی مالی، ناترازی انرژی و ناترازی بانکی مواجه است، ولی ظرفیتهای نخبگانی بیشتری نسبت به این مشکلات داریم و امکاناتی که در کشور داریم، قابل قیاس با این مشکلات نیست.
مخبر خاطرنشان کرد: مساله اصلی حل این مشکلات این است که افراد توانمند در حل مساله، بازیگران اصلی نیستند و باید به این امر سامان دهیم. ما در جایی هستیم که هم مساله داریم و هم با کانون حل مساله مواجهیم و باید این دو جنبه را به هم متصل کنیم تا از این گذرگاه عبور کنیم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت خارجه با بیان اینکه «شیوهنامه اجرایی صدور مجوز معافیت تحصیلی دانشجویان خارج از کشور به کلیه نمایندگیهای ایران در خارج از کشور ابلاغ شده است» گفت: مشمولان غایب خارج از کشور که در دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم و بهداشت تحصیل میکنند، میتوانند سه بار در سال به […]
آب برای زندگی ضروری است، اما فرایند تصفیه آب میتواند انرژیبر باشد و این موضوع موجب توجه و علاقهمندی به بهبود این فرآیند شده است. پژوهشگران دانشگاه توهوکو راهبرد جدیدی را برای توسعه کاتالیستهای تکاتمی (SACs) بهمنظور تصفیه بهینه آب ارائه دادهاند. این رویکرد مبتنی بر پیشبینیهای دادهمحور و سنتز دقیق، به تسریع فرآیند توسعه […]
به گزارش خبرآنلاین، خودکشی نهنگها پدیدهای است که در آن جانورانی از گروه آببازسانان از جمله نهنگها و دلفینها خود را به ساحل میافکنند و پس از آن به علت کمآبی بدن، فشار وزن خودشان یا خفگی پس از جزر و مد میمیرند. به نقل از روزیاتو، پدیده خودکشی نهنگها یا به گل نشستن دستهجمعی […]
محققان چینی موفق به تولید یک نوع برنج خاص شدهاند که خطر بیماری قلبی را با مصرف وعدههای غذایی روزانه حاوی این برنج کاهش میدهد. به گزارش ایسنا، محققان چینی با موفقیت یک نوع برنج ایجاد کردهاند که عمدتا کوآنزیم Q۱۰ (CoQ۱۰) تولید میکند که آنتی اکسیدانی است که اغلب با بهبود سلامت قلب مرتبط […]