نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاستجمهوری با اشاره به دستاوردهای ۱۲ ساله قانون حمایت از مؤسسات دانشبنیان، از فعالیت حدود ۱۰۰ هزار نیروی متخصص در این حوزه خبر داد و افزایش همکاری این شرکتها با صنایع بزرگ را به عنوان راهی برای رشد اقتصادی معرفی کرد. به گزارش ایسنا، مهدی الیاسی در سومین همایش پتروتک […]
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاستجمهوری با اشاره به دستاوردهای ۱۲ ساله قانون حمایت از مؤسسات دانشبنیان، از فعالیت حدود ۱۰۰ هزار نیروی متخصص در این حوزه خبر داد و افزایش همکاری این شرکتها با صنایع بزرگ را به عنوان راهی برای رشد اقتصادی معرفی کرد.
به گزارش ایسنا، مهدی الیاسی در سومین همایش پتروتک که از روز گذشته، همزمان با روز مهندس به مدت دو روز با حضور جمعی از مدیران ارشد وزارت نفت و حمایت معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری این وزارتخانه در پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به کار کرده است، با تأکید بر ضرورت اتخاذ رویکردهای نوین و پذیرش چالشهای اجتماعی و اقتصادی، نقش فناوران و مهندسان را در توسعه صنایع حیاتی کشور کلیدی دانست و افزود: پذیرش این چالشها و ارائه راهکارهای علمی و فناورانه ضرورتی اجتنابناپذیر است.
وی با بیان اینکه نقش شرکتهای دانشبنیان در این مسیر بسیار مهم است، بیان کرد: طی ۱۲ سال گذشته، با اجرای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان، بستری برای توسعه این شرکتها فراهم شده است. اکنون حدود ۱۰۰ هزار نیروی انسانی توانمند در این حوزه فعالیت دارند. اگرچه سهم این شرکتها از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور تنها ۳.۵ درصد است، اما با افزایش همکاری آنها با صنایع بزرگ، ظرفیت رشد بیشتری برای اقتصاد کشور فراهم میشود.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با اشاره به اینکه پس از تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان در سال ۱۴۰۱، ابزارهای جدیدی برای ایجاد همکاری میان شرکتهای دانشبنیان و صنایع بزرگ مانند شرکت ملی نفت ایران، پتروشیمیها و خودروسازان فراهم شده است، تصریح کرد: هدف از این قانون، تعریف بازیهای اقتصادی جدید و افزایش تعاملات بین بازیگران اصلی صنعت کشور است.
الیاسی افزود: با این روند، استفاده از فناوریهای نوین در کشور بیش از پیش گسترش یافته و با همافزایی میان صنایع مختلف میتوان به توسعه پایدار و رشد اقتصادی دست یافت.
توسعه همکاریهای میان بنگاههای بزرگ و شرکتهای دانشبنیان برای مدیریت زنجیره تأمین
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه در راستای تقویت همکاریها میان بنگاههای بزرگ و شرکتهای دانشبنیان، شرکتهای کوچک به دنبال این هستند که به کمک ابزارهای نوین و حمایتهای مالی، زنجیره تأمین را بهطور مؤثری مدیریت کنند، گفت: این همکاریها که در قالب کنسرسیومهای دانشبنیان و صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر (VC) شکل میگیرد، هدف اصلی آن تکمیل زنجیره تولید و کاهش ریسک در شرکتهای بزرگ است.
الیاسی مطرح کرد: بر اساس این چارچوب جدید، معاونت علمی و فناوری بهطور مستقیم وارد عمل شده و با برنامههای حمایتی، منابع مالی و اعتبار مالیاتی به شرکتهای بزرگ کمک میکند تا با شرکتهای دانشبنیان همکاری کنند. در این مسیر، بهویژه شرکتهای بزرگ میتوانند صندوقهای VC راهاندازی کرده و در پروژههای تحقیق و توسعه شرکتهای کوچک سرمایهگذاری کنند.
وی با اشاره به اینکه از ابزارهای مهم در این زمینه، پکیجهای اعتبار مالیاتی است که شرکتهای بزرگ میتوانند از آن بهرهبرداری کنند، اظهار کرد: بر اساس قانون جهش تولید، شرکتهای دانشبنیان میتوانند از حمایتهای مالی برای تحقیق و توسعه بهرهمند شوند، بهطوری که ۱۰۰درصد هزینههای تحقیق و توسعه، مواد اولیه، تجهیزات اختصاصی و فرآیندهای تولید را تحت پوشش قرار میدهد.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گفت: قوانین جدید بهویژه در سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید و با هدف کاهش مشکلات مالیاتی و تسهیل فرآیندهای اجرایی توانستهاند مسیر همکاریهای تجاری و فناورانه را تسهیل کنند. در دو سال گذشته، هیچ گزارشی مبنی بر عدم پذیرش اعتبار مالیاتی از سوی سازمان مالیاتی وجود نداشته است، چراکه قوانین حمایتی و اجرایی بهطور کامل پیادهسازی شده است.
الیاسی با اشاره به اینکه در نهایت این تلاشها هدف دارند تا با استفاده از این ابزارها، ریسکهای سرمایهگذاری در شرکتهای بزرگ کاهش یافته و با همکاریهای راهبردی، به رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک کنند، بیان کرد: معاونت علمی و فناوری با همکاری نزدیک با بنگاههای بزرگ، آماده است تا بهطور مستمر و هدفمند، این روند را پیگیری و از تعاملات مثبت و سازنده میان بخشهای مختلف صنعت حمایت کند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، در این رویداد، ۶ قرارداد در حوزه تولید تجهیزات کلیدی صنعت نفت به امضا رسید و همچنین از ۹ محصول جدید و تولید بار اول رونمایی شد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
هوش مصنوعی متا با پشتیبانی از زبان عربی به خاورمیانه و آفریقا گسترش یافت تا کاربران این مناطق از قابلیتهای پیشرفته آن در سرویسهای مختلف بهرهمند شوند. به گزارش تکناک، هوش مصنوعی متا بهطور رسمی در خاورمیانه و شمال آفریقا راهاندازی شد و این چتبات مبتنیبر هوش مصنوعی را در دسترس میلیونها کاربر جدید قرار […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، گوشیهای اندرویدی همیشه طراحیهای عجیب و غریبی داشتهاند. از الجی وینگ گرفته تا Yotaphone و سامسونگ گلکسی S4 زوم، در سالهای گذشته شاهد گوشیهای بسیار غیرمعمولی بودهایم و همین تنوع باعث افزایش خلاقیت و هیجانانگیزترشدن دنیای اندروید میشود. سری ناتینگفون 3a قرار است ۴ مارس (۱۴ اسفند) معرفی شود؛ اما پیشاز آن، اطلاعات کاملی […]
گوشیهای اندرویدی همیشه طراحیهای عجیب و غریبی داشتهاند. از الجی وینگ گرفته تا Yotaphone و سامسونگ گلکسی S4 زوم، در سالهای گذشته شاهد گوشیهای بسیار غیرمعمولی بودهایم و همین تنوع باعث افزایش خلاقیت و هیجانانگیزترشدن دنیای اندروید میشود. سری ناتینگفون 3a قرار است ۴ مارس (۱۴ اسفند) معرفی شود؛ اما پیشاز آن، اطلاعات کاملی از […]
به اعتقاد فعالان حوزه علوم زمین روند فعلی تربیت نیروی انسانی در رشتههای علوم زمین و معدن منجر به کمبود شدید نیروی انسانی مورد نیاز در این عرصه در آیندهای نزدیک خواهد شد و لازم است در این زمینه تدبیری عامل اندیشیده شود. به گزارش ایسنا، علیرضا غیاثوند در سومین کنفرانس اکتشاف معدنی، سرمایهگذاری، فناوری […]