فناوری نمایشگر سامسونگ وارد مدل ارزان اپل ویژن پرو می‌شود؟

هدستی که هنوز نامش فاش نشده است، از پنل مبتنی‌بر صفحه‌ی شیشه‌ای OLED سفید که فیلتر رنگی قرمز و سبز و آبی (RGB) روی صفحه مذکور قرار می‌گیرد، تا رنگ‌ها را تشکیل دهد. این روش W-OLED+CF نام دارد و 1500ppi تراکم پیکسلی دارد. در این روش اپل ترجیح می‌دهد فیلتر رنگی به‌طور مستقیم روی محفظه‌ی […]


هدستی که هنوز نامش فاش نشده است، از پنل مبتنی‌بر صفحه‌ی شیشه‌ای OLED سفید که فیلتر رنگی قرمز و سبز و آبی (RGB) روی صفحه مذکور قرار می‌گیرد، تا رنگ‌ها را تشکیل دهد. این روش W-OLED+CF نام دارد و 1500ppi تراکم پیکسلی دارد. در این روش اپل ترجیح می‌دهد فیلتر رنگی به‌طور مستقیم روی محفظه‌ی لایک نازک (TFE) قرار گیرد که پنل را می‌پوشاند.

به نقل از Thelec، راه‌حل دیگر اپل قرارگرفتن فیلتر رنگ روی صفحه‌ای شیشه‌ای دوم است. راه‌حل دوم استاندارد بیشتری از راه‌حل اول دارد؛ اما تکه شیشه‌‌ی اضافی به ضخامت صفحه‌نمایش می‌افزاید. اپل ترجیح می‌دهد فیلتر رنگی به‌طور مستقیم روی محفظه‌ی لایک نازک (TFE) قرار گیرد که پنل را می‌پوشاند. این کار تنها یک صفحه‌ی شیشه‌ای نیاز دارد و دستگاه را نیز نازک‌تر می‌کند.

در تشکیل فیلتر رنگی TFE، برای جلوگیری از آسیب‌رساندن به OLED به فرایندی با دمای پایین نیاز دارد و بسیار دشوار است. سامسونگ از چنین تکنیکی برای تشکیل مستقیم فیلترهای رنگی روی گوشی‌های تاشو خود استفاده می‌کند. غول کره‌ای این روش را فیلتر رنگی روی کپسوله یا CoE می‌نامد.

اپل تراکم پیکسلی صفحه‌نمایش را 1500ppi در نظر گرفته است؛ از‌این‌رو، فیلترهای رنگی در مقایسه با پنل‌های تاشو سامسونگ باید فشرده‌تر باشند. به‌عنوان مثال، پنل داخلی گلکسی زد فولد ۶ سامسونگ تراکم پیکسلی 374ppi دارد. بنابراین، استفاده از چنین روشی برای 1500ppi هزینه‌ها را افزایش می‌دهد.

احتمال دارد سامسونگ دیسپلی روی توسعه‌ی پنل W-OLED+CF مدنظر اپل کار کند. غول کره‌ای ازنظر سرمایه‌گذاری روی این فناوری، در بین رقبا فعال‌ترین شرکت محسوب می‌شود. در نهایت گزارش‌ها می‌گویند که سامسونگ در حال برنامه‌ریزی برای نصب تجهیزات تحقیقاتی درزمینه‌ی W-OLED+CF است. تجهیزات مذکور را Sunic System ساخته است و در تأسیسات A3‌ سامسونگ نصب خواهد شد.



Source link