نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جِنسن هوانگ و شاه فردریک دهم دانمارک در کپنهاگ روی صحنه گرد هم آمدند و بهصورت نمادین ابرکامپیوتر Gefion AI را به برق متصل کردند. این ابرکامپیوتر که اولین از نوع خود در دانمارک بهشمار میرود، برای پیشبرد تحقیقات در زمینههای محاسبات کوانتومی، پزشکی، انرژی سبز و دیگر حوزهها طراحی شده است. گِفیان بر پایهی […]
جِنسن هوانگ و شاه فردریک دهم دانمارک در کپنهاگ روی صحنه گرد هم آمدند و بهصورت نمادین ابرکامپیوتر Gefion AI را به برق متصل کردند. این ابرکامپیوتر که اولین از نوع خود در دانمارک بهشمار میرود، برای پیشبرد تحقیقات در زمینههای محاسبات کوانتومی، پزشکی، انرژی سبز و دیگر حوزهها طراحی شده است. گِفیان بر پایهی پلتفرم Nvidia DGX SuperPOD ساخته شده و از ۱۵۲۸ واحد پردازندهی گرافیکی Nvidia H100 استفاده میکند و میتواند به توسعهی سریع صنعت دانمارک کمک کند.
بنابر ویدئویی که در پستی از بنیاد نوو نوردیسک در ایکس منتشر شد هوانگ در مراسم راهاندازی گفت: «گِفیان قرار است کارخانهای از هوش باشد و این کارخانهی هوش صنعتی جدید است که پیشاز این هرگز وجود نداشته؛ این صنعت بر روی صنعت فناوری اطلاعات بنا شده است. ما درحال اختراع چیزی کاملاً نو هستیم.»
او افزود: «دانمارک به این درک رسیده که برای نوآوری در هوش مصنوعی، تاثیرگذارترین فناوری دوران ما، باید زیرساخت و اکوسیستم هوش مصنوعی داخلی را تقویت کند. ابرکامپیوتر گِفیان دانشمندان دانمارکی را با زیرساخت محاسباتی هوش مصنوعی محلی توانمند میکند تا در علوم زیستی، تحقیقات آب و هوا و محاسبات کوانتومی پیشرفت کنند.»
انویدیا در خط مقدم توسعهی سختافزارهای هوش مصنوعی قرار دارد و رقابت میان چندین شرکت بزرگ تکنولوژی برای پیشتازی در این صنعت نوظهور، انویدیا را جلوتر از اپل، مایکروسافت و گوگل، به باارزشترین شرکت جهان تبدیل کرده است (هرچند انویدیا اخیراً به جایگاه سوم سقوط کرد).
تقاضای سختافزارهای هوش مصنوعی باعث شده است تا جِنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، یکی از ثروتمندترین افراد جهان باشد و ارزش خالص داراییهایش از ارزش بازار اینتل بیشتر شود. شاه دانمارک حتی به شوخی گفت: «احساس میکنم من تنها پادشاه این اتاق نیستم؛ فکر میکنم پادشاه دیگر کسی است که یک ژاکت چرمی پوشیده. خوشحالم که شما اینجا هستید، جنسن.»
ابرکامپیوتر گِفیان متعلقبه مرکز نوآوری هوش مصنوعی دانمارک (Danish Centre for AI Innovation A/S یا DCAI) است که از یک همکاری بین بنیاد خصوصی نُوو نوردیسک و صندوق صادرات و سرمایهگذاری دانمارک (EIFO) متعلق به دولت دانمارک بهوجود آمده است.
بنیاد نُوو نوردیسک ۶۰۰ میلیون کرون دانمارکی (حدود ۸۷ میلیون دلار آمریکا) را برای هزینههای اولیهی این ابرکامپیوتر اختصاص داده و EIFO نیز وظیفهی تأمین ۱۰۰ میلیون کرون دانمارکی (حدود ۱۴٫۵ میلیون دلار آمریکا) را عهدهدار شده بود. این سرمایهگذاری از طریق EIFO، مالکیت ۱۵ درصد از DCAI را نصیب دولت دانمارک میکند.
سرمایهگذاریهای سنگین دانمارک در فناوری، با تمرکز بر حوزهی هوش مصنوعی و تحقیقات، این کشور را در مسیر تبدیل شدن به رهبری در حوزهی فناوری قرار داده است. شروع به کار گِفیان، به توسعهی بیشتر صنعت هوش مصنوعی در دانمارک کمک خواهد کرد و جایگاه این کشور را در آیندهی محاسبات با عملکرد بالا تثبیت میکند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
گروه تحقیق و توسعه یکی از شرکتهای دانشبنیان به دانش فنی تولید پودرهای فلزی برای کاربرد در قطعهسازی و الکترودسازی دست یافتند. پارسا بیریائی، عضو تیم تحقیق و توسعه این شرکت دانش بنیان در گفتوگو با ایسنا، گفت: محصولات تولیدی این شرکت، پودرهای بر پایه فلز با درصد خلوص بیش از ۹۹.۹ درصد به روش […]
بهتازگی اپلیکیشنی منتشر شده است که امکان میدهد تا با هزینهی یک دلار، گوشی آیفون را بهطور منظم برای شناسایی بدافزار Pegasus اسکن کنید؛ بدافزاری که میتواند تقریباً به تمام دادههای گوشی دسترسی پیدا کند. گروه NSO جاسوسافزاری به نام پگاسوس تولید میکند. این شرکت آسیبپذیریهای بهاصطلاح روز صفر که برای اپل ناشناخته هستند، از […]
شرکت OpenAI در یک دوره ۱۲ روزه، نوآوریهای نوینی از جمله مدل ویدیویی Sora و یک مدل استدلالی جدید را معرفی خواهد کرد. به گزارش تکناک، این شرکت با این رویداد پرشور، قصد دارد پیشرفتهای چشمگیری در حوزه هوش مصنوعی را به نمایش بگذارد و آینده این فناوری را شکل دهد. شرکت OpenAI، استارتاپ پیشرو […]
گروهی از مهندسان با معرفی Flexbar، به ایده نوار لمسی محبوب اپل، Touch Bar، جان تازهای بخشیدهاند. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، Flexbar که در واقع نسخهای مستقل و قابل حمل از نوار لمسی مکبوک پرو است، میتواند از طریق USB به انواع دستگاهها از جمله کامپیوترهای رومیزی، لپتاپها و حتی تبلتها […]