نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ناسا هسته موشک SLS را که قدرتمندترین موشک تاریخ ناسا است و قرار است برای ماموریت بازگشت به ماه موسوم به «آرتمیس ۲» استفاده شود، سرپا کرد. به گزارش ایسنا، موشک جدید ناسا تکه تکه سرهمبندی میشود. به نقل از اسپیس، مرحله اصلی موشک جدید «سیستم پرتاب فضایی»(SLS) ناسا اخیراً ادغام با تقویت کنندههای جانبی […]
ناسا هسته موشک SLS را که قدرتمندترین موشک تاریخ ناسا است و قرار است برای ماموریت بازگشت به ماه موسوم به «آرتمیس ۲» استفاده شود، سرپا کرد.
به گزارش ایسنا، موشک جدید ناسا تکه تکه سرهمبندی میشود.
به نقل از اسپیس، مرحله اصلی موشک جدید «سیستم پرتاب فضایی»(SLS) ناسا اخیراً ادغام با تقویت کنندههای جانبی را در ساختمان مونتاژ وسایل نقلیه ناسا در فلوریدا تکمیل کرده است.
موشک SLS ماموریت «آرتمیس ۲»(Artemis ۲) ناسا را برای پرواز چهار فضانورد با فضاپیمای اوریون(Orion) به مدار ماه و بازگشت به زمین در سال آینده به فضا پرتاب خواهد کرد.
مقامات ناسا به تازگی در بیانیهای اعلام کردند: تکنسینها در تاریخ ۲۳ مارس با تقویتکنندههای موشک را در مرکز فضایی کندی ناسا(KSC) به مرحله اصلی آن متصل کردند. تقویت کنندههای موشک جامد SLS مسئول بالا بردن این وسیله نقلیه ۹۸ متری هستند که به طور کامل روی هم قرار گرفتهاند تا در مرحله اول پرتاب مورد استفاده قرار گیرند.
هر تقویت کننده این موشک ۵۴ متر ارتفاع دارد و با هم بیش از سه چهارم نیروی رانش کل SLS در هنگام بلند شدن را فراهم میکنند.
تکنسینها روز یکشنبه ۲۳ مارس با استفاده از یکی از جرثقیلهای سقفی عظیم، مرحله اصلی ۶۵ متری SLSرا از آزمایشگاه به راهروی انتقال ساختمان منتقل کردند.
بخشهای دیگر موشک SLS از جمله پنلهای خورشیدی و ماژول خدمات ساخت اروپا نیز در هفتههای اخیر گرد هم آمدهاند. در ماههای آینده، کپسول و ماژول به موشک کامل SLS میپیوندند و در بالای مرحله رانش برودتی موقت موشک قرار میگیرند.
«آرتمیس ۲» دومین ماموریت برنامه آرتمیس ناسا است که هدف آن ایجاد حضور طولانیمدت انسان در ماه است. «آرتمیس ۱» یک اوریون بدون خدمه را در نوامبر ۲۰۲۲ به مدار ماه پرتاب کرد. «آرتمیس ۲» اولین ماموریت سرنشیندار این برنامه خواهد بود و اولین فضانوردان را از زمان آخرین پرواز آپولو در سال ۱۹۷۲ به مدار ماه خواهد فرستاد.
فضانوردان ناسا شامل راید وایزمن(Reid Wiseman) به عنوان فرمانده «آرتمیس ۲»، ویکتور گلاور(Victor Glover) به عنوان خلبان ماموریت و کریستینا کخ(Christina Koch) به عنوان متخصص ماموریت حضور خواهند داشت.
ضمن اینکه جرمی هنسن(Jeremy Hansen)، فضانورد و متخصص مأموریت از آژانس فضایی کانادا(CSA) نیز بخشی از خدمه خواهد بود.
ناسا هنوز خدمه «آرتمیس ۳» را اعلام نکرده است، اما مدتهاست که آن را به عنوان مأموریت فرستادن اولین زن و اولین فرد رنگین پوست به سطح ماه اعلام کرده است که کخ و گلاور به ترتیب در این دسته قرار میگیرند.
با این حال، به تازگی واژههای «اولین زن» و «اولین شخص رنگین پوست» اخیراً در میان فشارهای دولت ترامپ برای پایان دادن به تلاشهای تنوع، برابری، شمول و دسترسی(DEIA) از وبسایتهای ناسا حذف شده است.
ناسا در حال حاضر بهار ۲۰۲۶ را برای پرتاب ماموریت «آرتمیس ۲» هدف قرار داده است و «آرتمیس ۳» نیز قرار است در سال ۲۰۲۷ دنبال شود.
این ماموریتها قرار بود در سالهای ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ پرتاب شوند، اما آسیب غیرمنتظره به سپر حرارتی کپسول «اوریون» در طول ماموریت «آرتمیس ۱» باعث شد که ناسا بیش از یک سال هر دو را به تاخیر بیاندازد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، ایلان ماسک اخیراً در مصاحبه تلویزیونی گفته است حضورش در کاخ سفید باعث شده شرکتهایش دچار مشکل بشوند. او اشاره کرد در دوره همکاری با دولت ترامپ، کسبوکارهایش تحت فشار قرار گرفته و زیان دیدهاند. ماسک که مدیرعامل شرکتهای اسپیسایکس، تسلا، xAI و بورینگ کمپانی است، پس […]
آمریکا در سال ۱۹۷۲ در عملیات مشهور خطشکن ۲ به دستور نیکسون بزرگترین بمباران پس از جنگجهانی دوم را در ویتنام شمالی انجام داد. در این عملیات که توسط بمبافکنهای مشهور بی۵۲ انجام گرفت، تعداد زیادی از این پرندههای مشهور طعمه یک موشک زمین به هوای ساخت روسیه شدند و حتی یکبار در یک شب […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از آخرین خودرو، یک شرکت خصوصی در همکاری با دانگ فنگ فوکانگ (شریک پژو در چین) به سراغ مونتاژ پژو ۴۰۸ سدان (Saloon) رفته است. این خودرو از سال ۲۰۱۴ به بازار کشورهای آسیایی معرفی شده است. مالزی این خودرو را در سال های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ مونتاژ کرد […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در قلب کییف، کارگاهی به ظاهر معمولی میزبان یکی از پیشرفتهترین خطوط تولید پهپادهای نظامی اوکراین است. شرکت 3DTech در فضایی به اندازه یک آپارتمان متوسط، پهپادهای انفجاری FPV مجهز به فناوری فیبر نوری تولید میکند که میتوانند در برابر سیستمهای جنگ الکترونیکی روسیه مقاومت کنند. این کارگاه که با پرچم اوکراین […]