نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نتایج مطالعات مشترک یکی از گروههای صنعتی حوزه معدنی با معاونت علمی ریاستجمهوری نشان داد که در بخش بهرهوری معدن در جاهایی که به سمت فناوری رفتیم، موفق عمل کردیم. به گزارش ایسنا، ایرج تاجالدین، مدیر گروه صنعتی و معدنی یکی از شرکتهای بینالمللی صنایع معدنی در پنل چالشهای هوشمندسازی در شرکتهای بزرگ از ایده […]
نتایج مطالعات مشترک یکی از گروههای صنعتی حوزه معدنی با معاونت علمی ریاستجمهوری نشان داد که در بخش بهرهوری معدن در جاهایی که به سمت فناوری رفتیم، موفق عمل کردیم.
به گزارش ایسنا، ایرج تاجالدین، مدیر گروه صنعتی و معدنی یکی از شرکتهای بینالمللی صنایع معدنی در پنل چالشهای هوشمندسازی در شرکتهای بزرگ از ایده تا اجرا در همایش هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی که با همت صندوق پژوهش و فناوری دیجیتال و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی ریاستجمهوری برگزار شد، گفت: معمولا کسب و کارها با پارادایمی مواجه هستند، چرا که هم اکنون کسب و کارها به این نتیجه رسیدهاند که حوزه هوش مصنوعی زودبازده نیست.
وی با بیان اینکه کسب و کارهای سنتی افقهای بلند مدت را رصد نمیکنند، افزود: تا کنون این کسب و کارها گاو شیردهی داشتند و برای آنها ارزش آفرینی میکرد و همواره سعی میکنند آن گاو شیرده را داشته باشند و هیچ صبر و بردباری لازم برای هوش مصنوعی را ندارند.
تاجالدین، نبود صبر در حوزه هوش مصنوعی در میان مدیران را نگران کننده دانست و ادامه داد: نبود صبر به دلیل آن است که این حوزه هنوز دغدغه مدیران دولتی، خصوصی و خصولتی نیست و تا زمانی که این دغدغه در میان مدیران نباشد، نگاه آنها به هوش مصنوعی به همین وضعیت باقی میماند.
این مدیر گروه صنعتی و معدنی با بیان اینکه در حال حاضر دغدغه مدیران کشور سیب زمینی، تنظیم بازار و پرتقال شب عید است، ادامه داد: در چنین فضایی کمتر مدیران از واژه هوش مصنوعی برای رفع این چالشها استفاده میکنند و تا زمانی که این دغدغه در میان مدیران نباشد، نباید توقع تغییر داشت.
وی با اشاره به همکاری ۳۰ شرکت در این گروه صنعتی، گفت: این مجموعه در زنجیره صنعت معدن از اکتشاف تا استخراج فعال است و ما از ۵ سال قبل با معاونت علمی ریاستجمهوری طرح تحقیقاتی را کلید زدیم.
تاجالدین با اشاره به جزئیات این طرح مشترک، توضیح داد: ایران با دارا بودن ۶۷ کانی معدنی جزء ۱۰ کشور برتر است، ولی از نظر بهرهبرداری از ذخایر معدنی جزء ۲۰ کشور برتر نیستیم.
وی اظهار کرد: در این راستا ما مطالعاتی انجام دادیم که چرا در بخش بهرهبرداری عقب هستیم و مشاهده کردیم در جاهایی که به سمت توسعه فناوری حرکت کردیم، موفق بودهایم.
تاجالدین افزود: از این رو ما برای حرکت به این سمت رویداد جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان علوم پایه و شیمی را برگزار کردیم و به برگزیدگان اعتبار تجاریسازی اعطا کردیم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرآنلاین، در اوج جنگ سرد و با ارتقای فناوری ساخت بمبافکنهای آمریکایی، کار جنگندههای قدیمی شوروی چون سوخو ۹ و سوخو ۱۱ برای رهگیری آنها سخت شده بود. جنگنده رهگیر سوخو ۱۵ پاسخی به نیازهای ارتش شوروی در آن دوران بود که سال ۱۹۶۲ طراحی شد و با چند سال تاخیر از سال […]
اپل سرانجام از آیفون 16e پردهبرداری کرد. قیمت گوشی یادشده ۵۹۹ دلار تعیین شده که در مقایسه با برچسب ۴۲۹ دلاری مدل SE قبلی بیشتر است. این محصول از تراشهی جدید A18، ویژگیهای نرمافزاری هوش مصنوعی اپل و نمایشگر OLED باکیفیت بهره میبرد. اگر قصد دارید گوشی خود را ارتقا دهید و به خرید آیفون […]
نتایج بنچمارک پردازندههای Ryzen 9900X3D و 9950X3D ایامدی نشاندهنده افزایش درخورتوجه عملکرد تکهستهای این تراشهها است. به گزارش تکناک، AMD پساز نمایش قدرت APU جدید خود، Strix Halo، اکنون پردازندههای دسکتاپ سری X3D شامل Ryzen 9 9900X3D و Ryzen 9 9950X3D را در جدیدترین نتایج بنچمارک گیکبنچ ۶ به نمایش گذاشته است. تامزهاردور مینویسد بررسی […]
به گزارش خبرآنلاین، این هلیکوپتر از سال ۲۰۱۰ برای نیروی هوایی روسیه خدمت کرده و به مانور پذیری فوقالعاده شهرت دارد. این قدرت مانور به لطف روتورهای اصلی کواکسیال واگرد هم محور آن است که از دو موتور توربوشفت Klimov VK-2500 نیرو میگیرند. همچنین این روتورهای اصلی نیاز به روتور دم را رفع می کنند، […]