نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مایکروسافت رویداد هک شبیه به بلکهت را با جوایز بزرگی برای امنیت هوش مصنوعی برگزار میکند. به گفتهی شرکت یادشده، این رویداد که Zero Day Quest نام دارد، بزرگترین در نوع خود خواهد بود. رویداد جدید برپایهی برنامهی باگ بانتی (Bug Bounty) مایکروسافت طراحی شده و هدف آن تشویق تحقیقات دربارهی آسیبپذیریهای مهم امنیتی است […]
مایکروسافت رویداد هک شبیه به بلکهت را با جوایز بزرگی برای امنیت هوش مصنوعی برگزار میکند. به گفتهی شرکت یادشده، این رویداد که Zero Day Quest نام دارد، بزرگترین در نوع خود خواهد بود. رویداد جدید برپایهی برنامهی باگ بانتی (Bug Bounty) مایکروسافت طراحی شده و هدف آن تشویق تحقیقات دربارهی آسیبپذیریهای مهم امنیتی است که میتوانند بر نرمافزارهای استفادهشده در پردازش ابری و بارهای کاری هوش مصنوعی تأثیر بگذارند.
تام گالاگر، معاون مهندسی مرکز عملیات امنیت مایکروسافت، توضیح میدهد: «این رویداد هک جدید بزرگترین در نوع خود خواهد بود و ۴ میلیون دلار جوایز اضافی برای پژوهش در حوزههای مهم، بهویژه درزمینهی کلود و هوش مصنوعی ارائه خواهد کرد.»
او ادامه داد: «Zero Day Quest فرصتهای جدیدی برای جامعهی امنیت فراهم میکند تا بهصورت مستقیم با مهندسان و پژوهشگران امنیتی مایکروسافت همکاری کنند. [این یعنی] گردهمآوردن بهترین ذهنها در حوزهی امنیت برای اشتراک دانش و یادگیری و ساختن جامعهای در راستای محافظت از همگان.»
بهگزارش ورج، رویداد Zero Day Quest از امروز آغاز میشود و مایکروسافت پذیرای تحقیقات ارسالی واجدشرایط برای دریافت جوایز است. پژوهشگرانی که تحقیقات خود را ارسال کنند، فرصت خواهند داشت تا سال ۲۰۲۵ در رویداد حضوری هک در مقر اصلی مایکروسافت در ردموند حضور پیدا کنند.
مایکروسافت جوایز مربوط به آسیبپذیریهای هوش مصنوعی را دو برابر کرده است و به پژوهشگران امنیتی اجازه میدهد تا بهطور مستقیم با مهندسان هوش مصنوعی و تیم امنیتی AI Red Team این شرکت ارتباط برقرار کنند. AI Red Team از گروهی از کارشناسان تشکیل شده که سیستمهای هوش مصنوعی مایکروسافت را برای یافتن نقاط ضعف بررسی میکنند.
واسو جکال، معاون ارشد امنیت مایکروسافت، میگوید: «در راستای تعهد مداوم ما به شفافیت، جزئیات آسیبپذیریها پس از برطرفشدن آنها به اشتراک گذاشته خواهد شد تا کل صنعت از آنها بیاموزد؛ چراکه امنیت تلاشی جمعی است.»
مقالههای مرتبط:
هرگونه آسیبپذیری بحرانی یافتشده ازطریق برنامهی CVE (پایگاه دادهای عمومی برای شناسایی یکتا و توصیف آسیبپذیریهای نرمافزاری) منتشر خواهد شد. مایکروسافت قصد دارد برای بهبود امنیتی کلود و هوش مصنوعی خود، یافتههای مربوط به این بخشها را در سراسر شرکت به اشتراک بگذارد.
رویداد امنیتی جدید پساز آن برگزار میشود که مایکروسافت بزرگترین تغییر و تحول امنیتی تاریخ خود را آغاز کرده است. این شرکت پساز سالها چالش امنیتی و دریافت گزارشی انتقادی از هیئت بازرسی ایمنی سایبری ایالات متحده، اوایل امسال امنیت را اولویت تمام کارکنان خود قرار داد.
امروز سرویس Microsoft Security Exposure Management نیز شروع به کار کرد. این سرویس با ارائهی نمای کلی گرافمحور از اعتبارنامههای ورود و مجوزها و سایر عناصر امنیتی به کارشناسان امنیتی، به آنها در یافتن و جلوگیری حملههای احتمالی کمک خواهد کرد.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت انویدیا مدل جدید هوش مصنوعی خود موسوم به «فوگاتو»(Fugatto) را معرفی کرد که میتواند به پیامهای متنی، صدا ببخشد. این مدل همچنین میتواند فایلهای صوتی موجود را تغییر دهد. به گزارش ایسنا، شرکت انویدیا(NVIDIA) یک مدل آزمایشی جدید هوش مصنوعی مولد را معرفی کرده است که آن را به عنوان مدل هوش مصنوعی همهکاره […]
مارک گورمن از بلومبرگ خبر داده که اپل تعدادی از ویژگیهای برنامهریزی شده برای iOS 19 را به تأخیر انداخته است. این ویژگیها به جای عرضه در نسخه اولیهی iOS 19، در بهروزرسانی بعدی یعنی iOS 19.4 که احتمالاً در بهار ۲۰۲۶ منتشر خواهد شد، در دسترس کاربران قرار خواهند گرفت. به گزارش دپارتمان اخبار […]
ایسنا/اردبیل در نشست مشترک مدیران و انجمنهای علمی دانشگاه محقق اردبیلی، ایجاد انجمن علمی بینرشتهای هوش مصنوعی در دانشگاه محقق اردبیلی مطرح شد. عباس فنیاصل ۶ آذر در نشست با انجمنهای علمی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه انجمنهای علمی بزرگترین تشکل علمی دانشجویی کشور هستند، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نگاه ویژهای به […]
رواندرمانگر «لوگان کوهن» پنج نشانه پنهان را معرفی کرده است که نشان میدهد فرد در کودکی دچار آسیب روحی شده است. این نشانهها شامل مشکل در بازگو کردن احساسات، احساس ناخوشایند در زمانی که مردم حال شما را میپرسند و سندروم فریبنده است. خبرنگار: احسان شریفنیا/ مترجم: محیا ذوالفقاری / تدوینگر: محمدرضا زمانیان Source link