نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک مخترع ژاپنی به نام هیروشی ایشی گورو(Hiroshi Ishiguro) در طول ۱۸ سال اخیر شش ربات شبیهسازی شدهی عظیم از روی خودش ساخته است که هر کدام شباهت زیادی به او دارند. به گزارش ایسنا، آخرین ساخته او که Geminoid HI-6 نامیده میشود، یک نسخه اندرویدی از تلهپورت شده شبیه به خود او است که […]
یک مخترع ژاپنی به نام هیروشی ایشی گورو(Hiroshi Ishiguro) در طول ۱۸ سال اخیر شش ربات شبیهسازی شدهی عظیم از روی خودش ساخته است که هر کدام شباهت زیادی به او دارند.
به گزارش ایسنا، آخرین ساخته او که Geminoid HI-6 نامیده میشود، یک نسخه اندرویدی از تلهپورت شده شبیه به خود او است که در حال حاضر در آزمایشگاه او در دانشگاه اوزاکا نمایش داده میشود.
به نقل از سیانبیسی، ایشی گورو میگوید این ربات برای سهولت کار او طراحی شده است و در واقع، برخی از وظایفی را بر عهده گرفته است که خودش توانایی انجام آنها را ندارد.
او در مصاحبهای جدید گفت: ویژگی اصلی این نسخه، قابلیت مکالمه با آن است. ما آن را با یک مدل زبانی بزرگ ادغام کردهایم و سپس ۱۰ کتاب و تقریبا تمام مصاحبههای رسانهای من را وارد آن کردهایم.
او افزود: در ابتدا وقتی مشغول به کاری بودم، از این ربات برای سخنرانی استفاده میکردم. اما اکنون، پس از سخنرانیها، این Geminoid HI-6 میتواند به سؤالات مخاطبان پاسخ دهد.
این ربات ترسناک همچنین میتواند حالات صورت ایشی گورو را شبیهسازی کند. پوست صورت این ربات از سیلیکون ساخته شده و احساس پوست واقعی انسان را منتقل میکند.
ربات ایشی گورو هنوز قادر به راه رفتن نیست، اما او امیدوار است در «آینده ای نزدیک» به آن «مکانیسم راه رفتن روی دو پا» را نیز بدهد.
صدای Geminoid HI-6 نیز به طور دقیق شبیه صاحبش نیست و بیشتر شبیه یک مرد بالغ معمولی با لهجه غیرمعمول صحبت میکند.
با این وجود، ساختن رباتی که تا این حد ممکن شبیه به انسان واقعی باشد، وظیفه اصلی ایشی گورو است، زیرا او و همکارانش آیندهای را دنبال میکنند که در آن تعامل با یک ربات انساننما عادی میشود.
او به سیانبیسی گفته است: اگر ما انتظار داریم که روابط بهتری با یک ربات داشته باشیم، بسیار مهم است که با ربات احساس صمیمیت پیدا کنیم و ربات را به عنوان عضوی از اجتماع خود بپذیریم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان مغزهای کوچک انسان را در فضا پرورش دادهاند تا درباره درمانهای جدید آلزایمر، پارکینسون و آسیبهای نخاعی تحقیق کنند. به گزارش ایسنا، محیط کمگرانش «ایستگاه فضایی بینالمللی» پژوهشگران را قادر ساخت تا ارگانوئیدهای مغز را تنها در ۷۲ ساعت پرورش دهند. این فرآیند روی زمین ممکن است ماهها طول بکشد. به نقل از دیلیمیل، […]
گروهی از متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند قدرتمندترین و جامعترین سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی را توسعه دهند و به گفته آنها با این اقدام زیست بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه برای ارزیابی LLMهای فارسی شد. به گزارش ایسنا، دکتر سعیده ممتازی؛ عضو هیات علمی دانشکده […]
سعید اشتیاقی، عضو اتاق بازرگانی ایران و چین و نایب رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری، باور دارد که ممنوع کردن واردات گوشیهای آیفون ارزبری برای واردات گوشیهای موبایل را کمتر از یک میلیون دلار کاهش داده اما در مقابل، باعث افزایش واردات غیرقانونی این گوشیهای تلفن همراه شده است. این عضو اتاق بازرگانی ایران […]
دانشگاه نیویورک با انجام اولین پیوند ریه دوگانه کاملا رباتیک در جهان به یک نقطه عطف پزشکی دست یافت. به گزارش ایسنا، یک زن ۵۷ ساله مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه(COPD) با استفاده از سیستم رباتیک داوینچی تحت پیوند دوگانه ریه قرار گرفت. به نقل از آیای، برشهای کوچک بین دندهها به سیستم رباتیک […]