نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مرکز نوآوری معدن و صنایع معدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور سردار عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا و دکتر علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سیدرضا شاهچراغی مدیر عامل هلدینگ تخصصی صنعت و معدن قرارگاه خاتم افتتاح شد. به گزارش ایسنا، هدف از راهاندازی این مرکز با وسعت ۱۶۰ متر که توسط بخش خصوصی […]
مرکز نوآوری معدن و صنایع معدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور سردار عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا و دکتر علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سیدرضا شاهچراغی مدیر عامل هلدینگ تخصصی صنعت و معدن قرارگاه خاتم افتتاح شد.
به گزارش ایسنا، هدف از راهاندازی این مرکز با وسعت ۱۶۰ متر که توسط بخش خصوصی و با حمایت مادی قرارگاه خاتم الانبیا در محل دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر احداث شده است، تقویت همکاری علمی و تحقیقاتی با سازمانهای فعال در حوزه معدن است.
دکتر علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به سابقه همکاری این دانشگاه با سایر نهادهای صنعتی و دفاعی کشور، گفت: برای هیاتی از معاونت مهندسی وزارت دفاع برنامهای در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در حوزههای فنی و مهندسی برگزار کردیم و در روز چهارشنبه هفته جاری نیز مجموعه دیگری از ستاد کل نیروهای مسلح به این دانشگاه میآیند که در زمینه موافقتنامهای که در حوزه هوش مصنوعی داریم، ارزیابی در زمینه پروژههایی که ارائه شده و کارهای انجام شده صورت میگیرد.
رهایی با اشاره به روز مهندسی، گفت: مهندسان در کشور منشأ خدمات مؤثری هستند و بسیاری از خدمات و پیشرفتهایی که در کشور ایجاد میشود، حاصل کار جامعه مهندسی کشور است.
وی قرارگاه خاتمالانبیا را یکی از پدیدههای نادر کشور و دنیا دانست و گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تحولات بزرگی در صحنههای مختلف صنعتی ایجاد شد؛ از این رو ایجاد این نهاد یک پدیده نادر است. در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با کمبودهایی مواجه بودیم، شروع خدمترسانی به خیلی از بخشها و روستاها از جهاد سازندگی بود و بعد از آن با تشکیل قرارگاه خاتمالانبیاء مجموعهای بزرگ در کشور شکل گرفت که با سازماندهی گسترده، منشأ تحولات در خیلی از ارکان کشور و بخشهای عمرانی و صنعتی شد.
رهایی، ایجاد این نهاد را برای کشور فرصت مغتنمی برشمرد و ادامه داد: امروز در دانشگاه میزبان مدیران ارشد قرارگاه خاتم الانبیاء هستیم و فرصت خوبی برای ما است. این دانشگاه بیش از ۷۰ سال سابقه تحقیقاتی و آموزشی دارد و بیش از ۱۵ هزار دانشجو در این دانشگاه در رشتههای مختلف فنی و مهندسی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه دارای ۱۸ دانشکده است، اظهار کرد: از این تعداد ۱۵ دانشکده همه رشتههای حوزه فنی و مهندسی را پوشش میدهند و سه دانشکده دیگر در حوزههای علوم، فیزیک و ریاضی و مدیریت فعال هستند.
رهایی خاطر نشان کرد: در کنار این دانشکدهها، ۲۴ پژوهشکده در زمینههای مختلف تحقیقاتی مرتبط با فنی و مهندسی فعال هستند که در مسیرهای مورد نیاز کشور در حال حرکت هستند؛ در این دانشگاه حرکتهای مهمی در حال انجام است.
وی با اشاره به بازدید هیاتی از معاونت مهندسی وزارت دفاع از این دانشگاه خاطر نشان کرد: برای این هیات برنامهای در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در حوزههای فنی و مهندسی برگزار کردیم و در روز چهارشنبه نیز مجموعه دیگری از ستاد کل نیروهای مسلح به این دانشگاه میآیند که در زمینه موافقتنامهای که در حوزه هوش مصنوعی داریم، ارزیابیهایی در زمینه پروژههایی که ارائه شده و کارهای انجامشده صورت گیرد.
وی اضافه کرد: تقریبا هر هفته تعدادی نشست با صنایع و مجموعههای مختلف و بهویژه حوزه دفاعی داریم که در حوزههای همکاریهای مشترکی که داریم، بحث و تبادل نظر میشود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: پیرو همکاریهایی که در گذشته با قرارگاه خاتمالانبیاء داشتیم، این همکاری ادامه دارد و جا دارد از مرحوم سردار قاسمی یادی کنم که در زمانی که در فرماندهی قرارگاه بود، خاطرم هست که در این ساختمان اولین بار حضور یافت و در آن زمان ۱۳ موافقتنامه امضا شد.
وی با بیان اینکه همکاری این دانشگاه با مجموعههای مختلف مسبوق به سابقه بوده است، گفت: در پیشنویس تفاهم نامه مشترک با قرارگاه خاتم الانبیا، عناوین خوبی برای همکاری ذکر شده است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اخبار مرکز تحولی نوین در خدمات پزشکی؛ گسترش درمان در منزل با مشارکت پزشکان خدمات درمان در منزل به عنوان یکی از راهکارهای نوین در حوزه سلامت، با استقبال گستردهای از سوی بیماران و متخصصان مواجه شده است. به گزارش ایسنا، مرکز درمان در منزل «دم» جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با توسعه زیرساختهای دیجیتال […]
رئیس دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، افزایش بهرهوری در حوزه آب را با توجه به سیاست افزایش جمعیت و کمبود بارش امری حیاتی دانست. به گزارش ایسنا، سید ضیاء نصرتی امروز در گردهمایی تخصصی کشاورزی دریامحور که در سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی برگزار شد، […]
اپل امروز اعلام کرد ویژگی سمعک ایرپاد پرو ۲ اکنون دردسترس کاربران بریتانیایی قرار دارد. دکتر سمبول دِسایی، معاون واحد سلامت اپل میگوید: «باور داریم فناوری میتواند به مردم کمک کند تا زندگی سالمتری داشته باشند و بسیار خوشحالیم که ویژگی سمعک را به بریتانیا آوردهایم.» ویژگی سمعک در هدفون اپل مدل ایرپاد پرو ۲ […]
جیم جردن، رئیس کمیته قضایی کنگره آمریکا، روز یکشنبه از ترزا ریبرا، رئیس بخش ضد انحصار اتحادیه اروپا، خواست تا درباره نحوه اجرای قوانین این اتحادیه برای کنترل Big Tech شفافسازی کند. به گزارش تکناک و به نقل از رویترز، این درخواست در حالی مطرح شد که دو روز قبل از آن، دونالد ترامپ، رئیسجمهور […]