نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون علمی رئیسجمهور با بیان اینکه کل معافیت مالیاتی مصوب معاونت علمی برای شرکتهای دانشبنیان ۱۵۰۰ میلیارد تومان و فروش این شرکتها بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: امسال یک گلوگاه مهم و تاریخی در اجرای ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان وجود دارد و لازم است این قانون […]
معاون علمی رئیسجمهور با بیان اینکه کل معافیت مالیاتی مصوب معاونت علمی برای شرکتهای دانشبنیان ۱۵۰۰ میلیارد تومان و فروش این شرکتها بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: امسال یک گلوگاه مهم و تاریخی در اجرای ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان وجود دارد و لازم است این قانون از سوی سازمان امور مالیاتی، به طور شفاف و دقیق اجرایی شود تا ضمن بهرهمندی شرکتها از مزایای این قانون، زمینه برای اطمینان سایر شرکتها فراهم و به جذب و ترغیب آنان به سوی سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه منجر شود.
به گزارش ایسنا، حسین افشین در دیدار و نشست مشترک با سیدمحمدهادی سبحانیان، رئس سازمان امور استخدامی کشور که با موضوع اجرای ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان و دیجیتال شدن فرآیندهای نظام مالیاتی به کمک شرکتهای دانشبنیان برگزار شد، با اشاره به ظرفیتهای قانون جهش تولید دانشبنیان و اهمیت همکاری با سازمان امور مالیاتی برای تحقق حمایتهای ذیل این قانون، گفت: همکاری خوبی بین معاونت علمی و سازمان امور مالیاتی وجود دارد و پیس بینی می شود دو درصد از مالیات کشور صرف تحقیق و توسعه در قالب اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه به شرکت های دانشبنیان تخصیص پیدا کند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور بر نقش سرنوشتساز سازمان امور مالیاتی در اجرای موفق ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان تأکید و تصریح کرد: عزم جدی، پایبندی و حمایت سازمان امور مالیاتی در اجرای کامل ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان با موضوع معافیت و اعتبار مالیاتی میتواند ضمن تحول در موضوع تحقیق و توسعه شرکتها، ارتباط صنعت با دانشگاه و توسعه محصولات دانشبنیان، به خلق ارززش افزوده و اشتغال منجر شود که کشور از آوردهها و برکات این امر منتفع خواهد شد.
افشین با بیان اینکه معاونت علمی، در خصوص ارزیابی و انتخاب شرکتهای دانشبنیان برای دریافت معافیت و اعتبار مالیاتی اهتمام جدی دارد، ادامه داد: لازم است تا سازمان امور مالیاتی در قالب فرآیندی منسجم و یکپارچه، نسبت به قطعیت در اجرای این قانون مصمم باشد تا فعالان شرکتهای دانشبنیان اطمینان داشته باشند در مسیری صحیح گام میگذارند و پس از طی فراز و نشیبها و عبور از موانع فراوان، سازمان امور مالیاتی به اجرای این قانون و اعطای تسهیلات مالیاتی متعهد و ملتزم خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه ارزش افزوده حاصل از معافیتها و اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه برای کشور، درخور توجه و حمایت از اعتبار مالیاتی یک سرمایه گذاری دارای ارزش افزوده خواهد بود. تصویب این قانون را یک گام بزرگ در حمایت مالیاتی از شرکت های دانش بنیان عنوان کرد.
افشین در بیان اهمیت سرمایهگذاری در حوزه فناوری به تجربه موفق کشور در فناوری نانو اشاره کرد و گفت: طی بررسیهایی که انجام دادیم، متوجه شدیم در مجموع ۸۰۰ میلیارد تومان درمدت دو دهه در قالبهای مختلف از نانو فناوری حمایت شده است، در حالیکه ارزش افزوده خلق شده از نانوفناوری برای امسال ۶۰ هزار میلیارد تومان بود، عددی که سال آینده به بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان میرسد. این موضوع نشان میدهد حمایت از توسعه فناوریها تا چه اندازه میتواند ارزش آفرین و توسعه دهنده اقتصاد باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به ارزش افزوده بالای حاصل از تحقیق و توسعه شرکتهای دانشبنیان برای کشور، گفت: کل معافیت مالیاتی مصوب معاونت علمی برای شرکتهای دانشبنیان ۱۵۰۰ میلیارد تومان و فروش این شرکتها بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است که امسال یک گلوگاه مهم و تاریخی در اجرای ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان محسوب میشود و لازم است این قانون از سوی سازمان امور مالیاتی، به طور شفاف و دقیق اجرایی شود تا ضمن بهرهمندی شرکتها از مزایای این قانون، زمینه برای اطمینان سایر شرکتها فراهم و به جذب و ترغیب آنان به سوی سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه منجر شود.
افشین تصریح کرد: معاونت علمی تلاش میکند دقت و نظارتها همراه با سختگیریهایی باشد تا به اعتبار برند دانشبنیانی لطمه نخورد و از سوی دیگر، تاییدی بر اخذ اعتبار مالیاتی است که در مقابل انتظار میرود سازمان امور مالیاتی تعهدات قانونی را اجرایی کند تا اعتبار قانون حفظ شده و درضمانت اجرای آن تشکیک و تردیدی برای شرکتها به وجود نیاید.
معاون علمی رئیسجمهور با اشاره به آمادگی معاونت علمی و شرکتهای دانشبنیان برای تسهیل فرآیندهای نظام مالیاتی با استفاده از فناوریهای دیجیتال، گفت: اگر در این فرآیندهای تسهیل شده و دیجیتال سازمان امور مالیاتی نیز حمایت لازم را انجام دهد، دریافت مالیات از مؤدیان نیز تسهیل خواهد شد و بسیاری از چالشها و اصطکاکها کاهش خواهد یافت.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، افشین ادامه داد: همکاری بین ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی با سازمان امور مالیاتی برای تسهیل فرآیندهای نظام مالیاتی تحولی را در ترغیب جامعه به سوی اجرای تعهدات مالیاتی ایجاد خواهد کرد و با رفع موانعی همچون زمانبر بودن، دشوار بودن و واسط گری این فرآیندها، بخش قابل توجهی از جامعه، تعامل بهتری را با سازمان امور مالیاتی خواهند داشت.
وی با اشاره به شعار برجسته دولت چهاردهم مبنی بر وفاق ملی، تصریح کرد: از مصادیق تحقق این شعار در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، تسهیل فرآیندها و کاهش موانع برای مردم است. وقتی سامانهها به سمت دیجیتال شدن حرکت کنند، بسیاری از موانع و خطاهای احتمالی، برطرف خواهد شد و انتظارمان این است تا این گذار به سوی دیجیتال شدن، توأم با هوشمندی باشد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
جوانترین سیاره فراخورشیدی که تاکنون کشف شده است، مداری عجیب دارد که دانشمندان را متحیر کرده است. این سیاره فراخورشیدی جدید نه تنها در مقایسه با سن ستاره مادرش بسیار جوان است، بلکه با زاویه عجیبی به دورش میچرخد. به گزارش ایسنا، پژوهشگران دانشگاه کارولینای شمالی به تازگی یک سیاره فراخورشیدی کوچک را کشف کردهاند […]
ایسنا/مازندران شانزدهمین نمایشگاه جهادگران علمی استان در ۱۸ غرفه ازآخرین دستاوردهای علمی فناوران و نخبگان در سالن سلمان هراتی فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افتتاح شده است. «محمدهادی موذن» مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران ۴ آذر ماه در آئین افتتاح شانزدهمین نمایشگاه جهادگران علمی استان اظهار کرد: در این نمایشگاه فعالان عرصه علم […]
«ایلان ماسک» یک ویدئوی جدید را از ششمین پرتاب موشک بزرگ «استارشیپ» در حساب ایکس خود منتشر کرد که آن را در حال اوج گرفتن در آسمان نشان میدهد. به گزارش ایسنا، صحنههای خیرهکننده پرواز موشک بزرگ «استارشیپ»(Starship) هنوز به پایان نرسیدهاند. «ایلان ماسک»(Elon Musk) مدیرعامل شرکت «اسپیسایکس»(SpaceX) در حساب ایکس خود، یک ویدئوی جدید […]
نحوه پاداشدهی ریترودراپها به کاربران واجد شرایط بودن برای دریافت ریترودراپ براساس فعالیتهای گذشته کاربران در یک پلتفرم تعیین میشود. این فعالیتها میتوانند شامل معیارهایی مانند حجم معاملات، تعداد تراکنشها، فعالیتهای سهام گذاری یا مشارکت در تصمیمات حاکمیتی باشند. این ساختار پاداشدهی، باعث درگیر شدن بیشتر کاربران شده و اطمینان میدهد که کاربران وفادار، به […]