نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرهنگستان علوم درنظر دارد تا با برگزاری سمینار کاربردی در حوزه رباتیک در توانبخشی عصبی-حرکتی، نمونههایی از تحقیقات اجرا شده در آزمایشگاه کنترل حرکتی و علوم اعصاب محاسباتی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران را معرفی کند. به گزارش ایسنا، با توجه به امکاناتی که در اثر تغییرات تکنولوژی و کاربردهاسشی آن در زمینه بالین پیش آمده، […]
فرهنگستان علوم درنظر دارد تا با برگزاری سمینار کاربردی در حوزه رباتیک در توانبخشی عصبی-حرکتی، نمونههایی از تحقیقات اجرا شده در آزمایشگاه کنترل حرکتی و علوم اعصاب محاسباتی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران را معرفی کند.
به گزارش ایسنا، با توجه به امکاناتی که در اثر تغییرات تکنولوژی و کاربردهاسشی آن در زمینه بالین پیش آمده، اخیرا علاقه فزایندهای در زمینه استفاده از تکنیکهای رباتیک در توانبخشی عصبی حرکتی و شناختی بوجود آمده است.
در این راستا از سوی فرهنگستان علوم سمینارهای ادواری گروه علوم مهندسی شاخه مهندسی برق و کامپیوتر؛ سمینار افقهای آینده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار میشود. روز دوشنبه ۱۷ دی این سمینار با عنوان “کاربردهای تکنولوژیهای نوین در بالین رباتیک در توانبخشی عصبی- حرکتی” با حضور دکتر فریبا بهرامی دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر آزمایشگاه کنترل حرکتی و علوم اعصاب محاسباتی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار میشود.
در این ارائه، تمرکز بر توانبخشی عصبی حرکتی خواهد بود. هدف اصلی استفاده از تکنیکهای رباتیک در توانبخشی عصبی – حرکتی فراهم آوردن بستری برای کاهش خطای عملکرد درمانگر و بیمار در طی تمرینها و همچنین افزایش دقت در تکرار پذیری تمرینها خواهد بود.
از طرف دیگر اگر بستر فراهم آمده قابلیتهای مورد نظر را محقق کند، انتظار میرود بار کاری و آسیبهای جسمانی ناشی از کار برای درمانگران نیز کاهش یابد. به علاوه امید است که بتوان قسمتی از روشهای درمانی را با کمک تکنولوژی در آینده به منزل بیمار منتقل کرد، بدون آنکه نیاز به حضور فیزیکی توانبخش باشد.
از این رو از سوی متخصصان مطالعات روز افزونی در حال انجام است تا از طرفی آنچه را که در حال حاضر از این حیطه میتوان به کار برد، وارد فضای درمان و بالین کنند و از طرف دیگر محدودیتهای فعلی کاربرد تکنولوژی رباتیک در توانبخشی را در حد امکان کاهش دهند.
در این سمینار ابتدا به معرفی کوتاهی از کاربردهای رباتیک در توانبخشی عصبی حرکتی پرداخته خواهد شد و در طی آن نشان داده میشود که این تکنولوژی اگر با شناخت مناسب از علم کنترل حرکت توأم شود، میتواند کمک مؤثری برای توانبخشیهای عصبی حرکتی باشد. سپس اشاره مختصری به کاربرد بازیها و واقعیت مجازی در کنار رباتهای توانبخش میشود.
ارائه چند نمونه از کارهای تحقیقاتی در این زمینه که در آزمایشگاه کنترل حرکتی و علوم اعصاب محاسباتی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران انجام شده است. از دیگر بخشهای این سمینار کاربردی به شمار میرود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر عامل یکی از شرکتهای دانشبنیان گفت: یکی از مهمترین موانع و مشکلات بر سر اقتصاد دریایی تامین سرمایه با نرخ بهره مناسب است و این شرکت اقداماتی را در خصوص سرمایهگذاری در این بخش انجام میدهد. به گزارش ایسنا، حمیدرضا مختاری در گردهمایی تخصصی کشاورزی دریامحور که امروز در محل سازمان تجاریسازی فناوری و […]
به روایت بلومبرگ، مایکروسافت قرارداد اجارهی حجم قابل توجهی از ظرفیت دیتاسنترهای خود در آمریکا را لغو کرده است؛ اقدامی که بهگفتهی شرکت تحقیقاتی TD Cowen، میتواند نشاندهندهی نگرانی ردموندیها از کافیبودن زیرساختهای محاسباتی هوش مصنوعی در بلندمدت باشد و شاید به پروژهی «دروازهی ستارگان» ضربه بزند. ظاهراً مایکروسافت، بزرگترین حامی مالی OpenAI، قراردادهایی با […]
محققان چینی موفق به کشف علت اصلی نقصها در ماده نیمهرسانای نیترید گالیوم (GaN) شدهاند. به گزارش تکناک، این ماده برای توسعه وسایل الکترونی پیشرفته، به ویژه در کاربردهای نظامی، حیاتی است. تیم تحقیقاتی به رهبری پروفسور هوانگ بین از دانشگاه پکن، علت اصلی نقصها را در رشد کریستالی GaN اعلام کردند. نقش زیرلایهها در […]
ساخت بزرگترین مرکز داده هوش مصنوعی جهان با ظرفیت عظیم ۳ گیگاوات در کره جنوبی با هدف تقویت رهبری فناوری جهانی این کشور تأیید شده است. به گزارش ایسنا، کره جنوبی ساخت بزرگترین مرکز داده هوش مصنوعی جهان را که قرار است در استان جیولانام-دو(Jeollanam-Do) ساخته شود، تصویب کرده است. این تسهیلات دارای ظرفیت بیسابقه […]