نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
محققان با الهام از پنجه پرندگان و دست انسان، نانوروباتی ساختند که میتواند ویروس را بگیرد. با این کار امکان شناسایی ویروس فراهم میشود. به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه ایلینویز یک نانوروبات چهارانگشتی ساختند که در آن از DNA استفاده شده است. این نانوروبات قادر است ویروس کرونا را به دام انداخته و از آن […]
محققان با الهام از پنجه پرندگان و دست انسان، نانوروباتی ساختند که میتواند ویروس را بگیرد. با این کار امکان شناسایی ویروس فراهم میشود.
به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه ایلینویز یک نانوروبات چهارانگشتی ساختند که در آن از DNA استفاده شده است. این نانوروبات قادر است ویروس کرونا را به دام انداخته و از آن برای تشخیص سریع و حساس استفاده کند. این نانوروبات حتی میتواند مانع از ورود ذرات ویروسی به سلولها شود تا آنها را آلوده کند.
این دست نانورباتیک که NanoGripper نامیده میشود، همچنین میتواند برای تعامل با ویروسهای دیگر یا شناسایی نشانگرهای سطح سلولی برای دارورسانی هدفمند، مانند درمان سرطان، برنامهریزی شود.
محققان به رهبری زینگ وانگ، استاد مهندسی زیستی و شیمی در دانشگاه ایلینویز یافتههای خود را در مجله Science Robotics منتشر کردند.
محققان با الهام از قدرت دست انسان و چنگال پرندگان، NanoGripper را با چهار انگشت قابل خم شدن و یک کف دست طراحی کردند که همه در یک نانوساختار تا شده از یک تکه DNA واحد قرار دارد. هر انگشت مانند انگشت انسان دارای سه مفصل است و زاویه و درجه خمش با طراحی روی داربست DNA تعیین میشود.
وانگ میگوید: «ما میخواستیم یک ربات نرم، در مقیاس نانو، با عملکردهای گیرایی بسازیم، تا با سلولها، ویروسها و سایر مولکولها برای کاربردهای زیستپزشکی تعامل داشته باشد. ما از DNA برای خواص ساختاری آن استفاده میکنیم. این روبات قوی، انعطافپذیر و قابل برنامهریزی است. با این حال، حتی در زمینه اوریگامی DNA، از نظر طراحی جدید است. »
انگشتان حاوی مناطقی به نام آپتامرهای DNA هستند که به طور ویژه برنامهریزی شدهاند تا به اهداف مولکولی متصل شوند. پروتئین اسپیک ویروسی باعث میشود انگشتان خم شوند تا به دور هدف بپیچند. در طرف مقابل، جایی که مچ دست قرار دارد، NanoGripper می تواند به یک سطح یا مجموعه بزرگتر دیگر برای کاربردهای زیستپزشکی مانند حس کردن یا تحویل دارو متصل شود.
برای ایجاد حسگری برای تشخیص ویروس کرونا، تیم وانگ با گروهی به سرپرستی پروفسور برایان کانینگهام، که متخصص در سنجش زیستی است، همکاری کرد. آنها NanoGripper را با یک پلتفرم حسگر کریستال فوتونی برای ایجاد یک آزمایش سریع و ۳۰ دقیقهای کرونا مطابق با حساسیت تستهای مولکولی qPCR استاندارد طلایی مورد استفاده در بیمارستانها که دقیقتر از آزمایشهای خانگی هستند، ایجاد کردند.
کانینگهام گفت: هنگامی که ویروس در دست NanoGripper نگه داشته میشود، یک مولکول فلورسنت نور آزاد کند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، طبق آخرین اخبار، مجدد امید اپل برای معافیت از تعرفهها از بین رفت. زیرا دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، از برنامه جدیدی برای اعمال تعرفههای متقابل خبر داد. این موضوع اپل را در دوراهی سختی قرار میدهد که قیمت آیفون را افزایش دهد یا ضرر مالی را بپذیرد. پیش […]
بیایید این حرکت را امتحان کنیم: روی زمین بنشینید، پاهای خود را صاف و کشیده نگهدارید و درحالیکه زانوهایتان خم نشده است، تلاش کنید به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را لمس کنید. آیا میتوانید این کار را انجام دهید؟ نگران نباشید؛ شما تنها کسی نیستید که توانایی انجام این کار را […]
انویدیا با همکاری شرکای خود، پلتفرم هوش مصنوعی Signs را برای آموزش زبان اشاره آمریکایی (ASL) راهاندازی کرده است. به گزارش تکناک، انویدیا با همکاری انجمن آمریکایی کودکان ناشنوا و آژانس خلاق Hello Monday از پلتفرم هوش مصنوعی جدید Signs پردهبرداری کرد. این سامانه هوش مصنوعی با هدف آموزش زبان اشاره آمریکایی (ASL) و کاهش […]
ایسنا/اصفهان طرح پژوهشی در حوزه برنامهریزی شهری و خدماترسانی به سالمندان و مربوط به جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری(TUF) بهعنوان اثر برگزیده انتخاب شد. طرح پژوهشی «تعیین الزامات و نیازهای ایجاد مرکز اجتماعی ویژه سالمندان شهر اصفهان» که توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد اصفهان و با […]