نخستین اطلاعات هدهد و کوثر به ایران رسید

سفیر ایران در روسیه خبر دریافت نخستین سیگنال‌ها از ۲ ماهواره بخش خصوصی در مدار زمین را اعلام کرد. به گزارش ایسنا، «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه اعلام کرد نخستین سیگنال‌ها از ۲ ماهواره بخش خصوصی به نام‌های «هدهد» و «کوثر» در مدار زمین، دریافت شده است. جلالی ضمن تبریک به جامعه […]


سفیر ایران در روسیه خبر دریافت نخستین سیگنال‌ها از ۲ ماهواره بخش خصوصی در مدار زمین را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه اعلام کرد نخستین سیگنال‌ها از ۲ ماهواره بخش خصوصی به نام‌های «هدهد» و «کوثر» در مدار زمین، دریافت شده است.

جلالی ضمن تبریک به جامعه علمی ایران، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ساعاتی پس از تزریق موفق ماهواره‌های کوثر و هدهد به مدار ۵۰۰ کیلومتری، لحظاتی پیش اولین سیگنال‌های تله‌متری این ۲ ماهواره در ایستگاه‌های زمینی بومی مستقر در خاک جمهوری اسلامی ایران دریافت شد». 

سفیر ایران در ادامه نوشت: «اینجانب این موفقیت بزرگ را به جامعه علمی و متخصصین با انگیزه وتوانمند کشورمان از جمله شرکت امیدفضا و همچنین به یکایک فعالان حوزه فناوری تبریک می‌گویم و امیدوارم با توسعه روزافزون همکاری‌های فناورانه دوجانبه بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، بیش از پیش شاهد این‌گونه اخبار مسرت‌بخش باشیم؛ البته که این مهم جدیت بیش ازپیش نهادهای حاکمیتی و حمایتی حوزه فناوری را طلب می‌کند».

نخستین اطلاعات هدهد و کوثر به ایران رسید
ماهواره‌بر سایوز
نخستین اطلاعات هدهد و کوثر به ایران رسید
ویژگی‌های ماهواره هدهد
نخستین اطلاعات هدهد و کوثر به ایران رسید
ویژگی‌های ماهواره کوثر

پیش از این، «حسین شهرابی» مدیر عامل شرکت امید فضا از دریافت موفقیت آمیز اولین سیگنال‌ها از ماهواره هدهد خبر داده بود.

او افزود: «دریافت این سیگنال به معنای آن است که اولا پرتاب ماهواره موفقیت آمیز بوده، ضمن آنکه عملکرد محفظه و جدایش ماهواره‌بر نیز با موفقیت انجام شده است. محفظه ماهواره دارای فناوری‌های خاصی است که در این شرکت طراحی و ساخته شده است».

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان همچنین از دریافت سیگنال ماهواره کوثر خبر داد و یادآور شد: «دریافت این سیگنال به معنای باز شدن کامل آنتن‌های ماهواره و خروج موفق ماهواره از محفظه است».

بامداد سه‌شنبه بود که ۲ ماهواره ایرانی کوثر و هدهد به همراه ۵۱ ماهواره دیگر از پایگاه فضایی روسیه و به همراه ماهواره‌بر سایوز با موفقیت در مدار ۵۰۰ کیلومتری تزریق شدند.

انتهای پیام



Source link