نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] مدیرعامل یکی از شرکتهای دانشبنیان حوزه فضا از پرتاب نسخه تکاملیافته ماهواره کوثر با نام «کوثر ۱.۵» در نیمه اول سال آینده به فضا خبر داد. به گزارش ایسنا، حسین شهرابی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در حاشیه بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی از پرتاب نسخه تکاملیافته ماهواره کوثر با نام […]
[ad_1]
مدیرعامل یکی از شرکتهای دانشبنیان حوزه فضا از پرتاب نسخه تکاملیافته ماهواره کوثر با نام «کوثر ۱.۵» در نیمه اول سال آینده به فضا خبر داد.
به گزارش ایسنا، حسین شهرابی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در حاشیه بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی از پرتاب نسخه تکاملیافته ماهواره کوثر با نام «کوثر ۱.۵» در نیمه اول سال آینده خبر داد.
ماهواره کوثر ۱.۵، حاصل تلاش متخصصان داخلی، در واقع نسخه ارتقاءیافته دو ماهواره کوثر و هدهد است که پیش از این در ۱۵ آبان ماه سال جاری به فضا پرتاب شده بودند. این دو ماهواره با ماموریتهای سنجش از دور (کوثر) و اینترنت اشیاء (هدهد) نقش کلیدی در توسعه کشاورزی دقیق ایفا میکنند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان اعلام کرد: بیش از ۸۵ درصد اجزای این ماهوارهها بومیسازی شده است. حتی اگر تمام قطعات وارداتی بود، طراحی و ساخت این ماهوارهها به دست توانمند متخصصان داخلی انجام شده و این پروژه کاملاً بومی محسوب میشود.
وی با اشاره به چالشهای تحریم، از عبور موفقیتآمیز از این موانع و تبدیل تهدیدها به فرصتها سخن گفت.
شهرابی همچنین تصریح کرد: نسخه ترکیبی مأموریتهای کوثر و هدهد با نام «کوثر ۱.۵» در نیمه اول سال آینده پرتاب خواهد شد و تلاش میشود با جذب سرمایه، منظومهای از این ماهوارهها طراحی و تولید شود.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، نقش دولت را در توسعه این صنعت بسیار مهم دانست و خواستار تضمین بازار خدمات فضایی و پیشخرید این خدمات از سوی دولت شد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، همچنین، کاهش ریسک فناوری در بخش دانشبنیان و رفع موانع نظارتی غیرمنطقی، از جمله درخواستهای شهرابی از دولت بود.
وی بر لزوم رفع موانع نظارتی غیرمنطقی تأکید و بیان کرد: شناخت ناکافی نهادهای نظارتی از صنعت فضایی، باعث کاهش شجاعت مدیران دولتی برای انجام پروژههای بزرگ شده و این موضوع چالش بزرگی برای ما ایجاد کرده است.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]