نصب و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی در دانشگاه/ پرداخت حقوق براساس عملکرد اساتید تصویب شد

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس از نصب و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی در دانشگاه به منظور تأمین ۲۰ درصد از برق مصرفی دانشگاه از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر حجت در شصت و دومین جلسه هیأت امنای دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به دستاوردهای علمی دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: تعداد مقالات اساتید و […]



سرپرست دانشگاه تربیت مدرس از نصب و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی در دانشگاه به منظور تأمین ۲۰ درصد از برق مصرفی دانشگاه از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حجت در شصت و دومین جلسه هیأت امنای دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به دستاوردهای علمی دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: تعداد مقالات اساتید و پژوهشگران دانشگاه در سال ۱۴۰۲ جمعا ۲۷۰۰ مورد بوده که از این تعداد ۱۵۰۰ مقاله  ISI است و بر اساس این آمار به طور متوسط هر عضو هیات علمی ۳.۶ مقاله در سال منتشر کرده که آمار بسیار خوبی است. همچنین ۴ نفر از سرآمدان علمی کشور از اساتید دانشگاه تربیت مدرس هستند و این دانشگاه رتبه دوم در میان دانشگاه های زیرمجموعه وزارت علوم و رتبه سوم کل دانشگاه های کشور را دارد.

وی  از نصب و راه اندازی پنل های خورشیدی در دانشگاه به منظور تأمین ۲۰ درصد از برق مصرفی دانشگاه از طریق انرژی های تجدیدپذیر خبر داد و گفت: با توجه به تکلیف دستگاه‌های اجرایی برای تأمین ۲۰ درصد از برق مصرفی خود از انرژی‌های تجدیدپذیر و به منظور تحقق این امر،‌ به زودی پروژه نصب پنل های خورشیدی بر پشت بام ساختمان های دانشگاه اجرا خواهد کرد و از این طریق می توانیم بخش عمده تعهد خود یعنی حدود ۱.۲ مگاوات برق را تأمین نماییم.

در این جلسه با حضور رئیس جمهور و اعضای هیئت امنای دانشگاه تربیت مدرس مصوباتی از جمله تعیین اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه، اصلاح شیوه‌نامه حقوق بر پایه عملکرد اعضای هیات علمی، اعطای کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان دکترای برتر، پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان دکترای روزانه علوم پایه پزشکی، تعویق بازنشستگی تعدادی از اعضای هیئت علمی با رتبه استادی، عقد قرارداد کارگزاری با صندوق‌های پژوهش و فناوری و مشارکت با بخش خصوصی برای انجام برنامه‌های توسعه دانشگاه به تصویب رسید.

انتهای پیام



Source link