نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت گوگل ویژگی امنیتی جدیدی به نام «محافظت پیشرفته» در مرورگر کروم را بهروزرسانی کرده است و در نسخه آینده کروم با هوش مصنوعی (AI) تقویت خواهد شد. به گزارش سرویس فناوری تکناک و به نقل از گزارشهای منتشرشده از سوی کاربران شبکههای اجتماعی، از جمله «لئو» در پلتفرم X، گوگل در حالت «محافظت پیشرفته» […]
شرکت گوگل ویژگی امنیتی جدیدی به نام «محافظت پیشرفته» در مرورگر کروم را بهروزرسانی کرده است و در نسخه آینده کروم با هوش مصنوعی (AI) تقویت خواهد شد.
به گزارش سرویس فناوری تکناک و به نقل از گزارشهای منتشرشده از سوی کاربران شبکههای اجتماعی، از جمله «لئو» در پلتفرم X، گوگل در حالت «محافظت پیشرفته» موجود در قابلیت Safe Browsing کروم تغییراتی ایجاد کرده، که شامل استفاده از فناوری هوش مصنوعی برای افزایش امنیت کاربران است.
این قابلیت با استفاده از هوش مصنوعی، محافظت لحظهای و پیشرفته در برابر سایتهای خطرناک، دانلودهای مشکوک و افزونههای آلوده ارائه میدهد.
این ویژگی از قبل به عنوان «محافظت فعال» شناخته میشد، اما اکنون به «محافظت مبتنی بر AI» تغییر نام داده است. انتظار میرود که این بهروزرسانی به گوگل امکان دهد تا سایتهای خطرناک را حتی پیش از شناسایی رسمی تشخیص و به کاربران هشدار دهد.
با فعالسازی ویژگی «محافظت پیشرفته»، کروم اسکنهای عمیقتری روی فایلهای دانلود شده انجام میدهد و سطح امنیتی را برای همه خدمات گوگل زمانی که کاربران وارد سیستم خود شدهاند، بهبود میبخشد.
محافظت پیشرفته تنها قابلیت کروم نیست که با هوش مصنوعی تقویت میشود. به تازگی گوگل ویژگی دیگری به نام Group tabs with AI را نیز به حالت آزمایشی در Chrome Canary معرفی کرده است.
در نسخه جدید، بهجای فقط گروهبندی تبها و نمایش پیشنهادات، هوش مصنوعی به طور خودکار تبهای کاربران را مرتب و سازماندهی میکند.
همچنین گزینه قدیمی Close unused tabs به Review inactive tabs تغییر نام داده است و اکنون کاربران میتوانند تبهای غیرفعال خود را که بیشتر از ۷ روز باز بودهاند، مرور کنند.
این تغییرات فعلاً در Chrome Canary در دسترس میباشد و گوگل همچنان در حال آزمایش آنها است. هنوز زمانی برای انتشار عمومی این بهروزرسانیها اعلام نشده است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
باکتریهای بیماریزا که در مکانهای جمعآوری زبالههای خانگی وجود دارند، ممکن است به پیری عروق منجر شوند. به گزارش ایسنا، این موضوع به خوبی مشخص شده است که آلودگی هوا میتواند اثرات شدیدی را بر سلامتی قلب داشته باشد. هر ذره کوچکتر از ۲.۵ میکرون(۲۰ برابر نازکتر از یک تار مو) میتواند از طریق ریهها […]
افراد مبتلا به صرعِ حساس به نور به زودی میتوانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند. دانشمندان در بریتانیا عینکهایی ساختهاند که میتواند طول موجهای خاصی از نور را که عامل تشنج شناخته شده است، مسدود کند. به گزارش ایسنا، تخمین زده میشود که از هر ۴۰۰۰ نفر یک نفر به صرع حساس به نور مبتلا […]
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در فراخوانی از شرکتها و مراکز دانشبنیان و استارتآپی فعال در حوزه شناختی خواست محصولات و دستاورهای فناورانه خود را در پاویون شناختی این ستاد، در کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در تهران به نمایش بگذارند. به گزارش ایسنا، در سیزدهمین کنگره ملی علوم اعصاب پایه و بالینی تحت […]
استیم دک تأثیر چشمگیری بر دنیای گیمینگ کامپیوتر گذاشت. این دستگاه قابل حمل که از کنسول نینتندو سوییچ الهام گرفته است، امکان اجرای بازیهای کامپیوتر را در هر مکانی فراهم کرد. موفقیت استیمدک زمینهساز ظهور انبوهی از کنسولهای دستی مبتنیبر ویندوز شد که هرکدام مزایا و معایب خاص خود را درمقایسهبا محصول ولو داشتند. اگرچه […]