نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش پدال، هوندا و هیوندای به لطف تولید خودروهای باکیفیت و مقرونبهصرفه، جزء پرفروشترین خودروسازان جهان هستند. این دو شرکت اما با اینکه در نام و لوگو ظاهراً شبیه یکدیگر به نظر میرسند ولی اساساً کاملاً باهم متفاوت هستند. ازاینرو، قصد داریم در ادامه برخی از مهمترین تفاوتهای هوندا با […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش پدال، هوندا و هیوندای به لطف تولید خودروهای باکیفیت و مقرونبهصرفه، جزء پرفروشترین خودروسازان جهان هستند. این دو شرکت اما با اینکه در نام و لوگو ظاهراً شبیه یکدیگر به نظر میرسند ولی اساساً کاملاً باهم متفاوت هستند. ازاینرو، قصد داریم در ادامه برخی از مهمترین تفاوتهای هوندا با هیوندای را برسی کنیم.
درحالیکه هوندا از طراحی ساده و محافظهکارانه استفاده میکند که سالها است موردپسند عموم مردم بوده، هیوندای مسیر متفاوتی را در پیش گرفته است. این شرکت کرهای با طراحیهای تهاجمی با خطوط تیز و زاویهدار، هنجارها را شکسته است. هر طراحی جدیدی که از هیوندای میبینیم جسورانهتر از قبلی است و این شرکت بهگونهای در حال آزمایش است تا بفهمد که تا چه حد میتواند مرزهای طراحی را تغییر دهد تا زمانی که با رویگردانی خریداران مواجه شود. البته در بین خودروهای هیوندای میتوانیم سبکهای طراحی متفاوت را ببینیم. بهعنوانمثال، مدلهایی مثل النترا و توسان از طراحیهای هندسی استفاده میکنند درحالیکه آیونیک ۵ تعادلی بین طراحی قدیمی و آیندهنگر برقرار گرده است. از سوی دیگر، حتی جسورانهترین مدل هوندا یعنی سیویک تایپ R ظاهر محافظهکارانهتری نسبت به نسل قبلی دارد.
طبق آخرین آمارهای فروش از این دو شرکت، هوندا کیلومترها جلوتر از هیوندای است. طی ۹ ماه نخست سال جاری در بازار آمریکا، هیوندای موفق به فروش ۶۱۰,۴۹۴ دستگاه خودرو شده که افزایش جزئی دو درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد. از سوی دیگر، هوندا در همین مدت در بازار آمریکا رشد فروش چشمگیر ۱۱.۵ درصدی را تجربه کرده و ۹۵۹,۳۷۱ دستگاه خودرو به فروش رسانده است. در جدول زیر میتوانید مقایسهٔ آمار فروش مدلهای پرطرفدار دو برند در ۹ ماه نخست سال جاری در بازار آمریکا را ببینید:
در بخش خودروهای الکتریکی، هوندا از هیوندای عقب مانده است. البته این شرکت بهتازگی با کراساوور پرولوگ که بر اساس پلتفرم جنرال موتورز ساخته شده به این بخش وارد شده ولی هنوز حضور خیلی پررنگی ندارد. از سوی دیگر، هیوندای خیلی زودتر با مدلهای آیونیک به این بخش وارد شد. آیونیک ۵ پس از معرفی در سال ۲۰۲۱، جایزهٔ خودروی سال ۲۰۲۲ جهان را از آن خود کرد. پسازاین هم مدل آیونیک ۶ با طراحی عجیب و تکنولوژیهای هوشمندانه به بازار آمد. به همین دلیل، درحالیکه هوندا در آمار فروش خودروهای سنتی پیشتاز است، هیوندای در فروش خودروهای الکتریکی برتری دارد. این شرکت در ۹ ماه نخست امسال، مجموعاً ۳۹,۴۱۵ دستگاه آیونیک ۵ و آیونیک ۶ در آمریکا به فروش رسانده درحالیکه هوندا فقط پرولوگ را در این بخش دارد که تاکنون ۱۴,۱۷۹ دستگاه فروخته است.
چند دهه پیش، هوندا اولین خودروساز اقتصادی ژاپنی بود که برند لوکسی بنام آکورا را ایجاد کرد. سالها بعد، هیوندای هم از همین فرمول بهره برد و برند جنسیس را ایجاد کرد. درحالیکه جنسیس با طراحی مشابه بنتلی و قیمت مناسب بهسرعت در حال جلب نظر خریداران است، آکورا چندین دهه است که با مدلهای لوکس مختلف، امتحان خود را پس داده است. آکورا حتی پیش از لکسوس و اینفینیتی برای رقابت با برندهای لوکس آلمانی تأسیس شد.
هیوندای خیلی دیرتر از هوندا وارد بازار آمریکا شد و به همین دلیل، کار بسیار سختی پیش رو داشت. ازاینرو، هیوندای باید با جلب اعتماد خریداران، آنها را متقاعد میکرد که بجای خودروهای آمریکایی و ژاپنی سراغ خودروهای تازهوارد کرهای بروند. بدین منظور، هیوندای گارانتی ۱۰ ساله برای خودروهای خود در نظر گرفت که نشان از اعتماد کامل این شرکت به محصولاتش داشت. این کار خیلی خوب نتیجه داد و هیوندای توانست در بازار رقابتی آمریکا و در بین برندهای بسیار قدیمیتر، جایگاه قابلتوجهی برای خود دستوپا کند.
شناخت بازار از یک برند به زمان زیادی نیاز دارد و هوندا از این لحاظ برتری بزرگی نسبت به هیوندای دارد زیرا این شرکت ژاپنی سالها زودتر از هیوندای وارد عرصهٔ خودروسازی شد. هوندا در سال ۱۹۴۶ توسط «سوئیچیرو هوندا» تأسیس شد و اولین خودروی خود با نام N600 در سال ۱۹۷۰ در آمریکا عرضه کرد. پیش از آنهم هوندا حضور پررنگ و قدرتمندی در بازار موتورسیکلت آمریکا داشت که به موفقیت خودروهای آن کمک کرد. از سوی دیگر اما درحالیکه هیوندای در سال ۱۹۶۷ توسط «چانگ جو یونگ» تأسیس شد، حدود دو دهه طول کشید تا در سال ۱۹۸۶ با سدان دیفرانسیل جلوی اکسل وارد بازار آمریکا شود. در آن زمان، هوندا برای عرضهٔ نسل چهارم سیویک در آمریکا آماده میشد!
حضور در بخش سوپراسپرتها برای یک برند اقتصادی اصلاً کار آسانی نیست ولی هوندا این جسارت را داشت و با NSX این کار را انجام داد. این خودرو در سال ۱۹۸۹ با ظاهر جذاب و پیشرانهٔ V6 قدرتمند به بازار آمد و ادعای رقابت با فراری را داشت. هوندا بعداً نسل دوم NSX را هم با پیشرانهٔ V6 هیبریدی تولید کرد ولی هیوندای هنوز جرأت حضور در بخش سوپراسپرتها را نداشته است.
با پایان تولید NSX، هوندا در بخش اسپرت از هیوندای عقب افتاده است. البته قطعاً سیویک تایپ R با ترکیب هندلینگ و قدرت استثنایی با کارایی یک هاچبک خانوادگی، یکی از بهترین خودروهای اسپرت بازار محسوب میشود ولی این تنها خودروی اسپرت در سبد محصولات هوندا است درحالیکه هیوندای یک بخش پرفورمنس مجزا با نام N دارد. این بخش با بهرهمندی از دانش موتوراسپرت هیوندای، خودروهای اسپرت مختلفی مثل النترا N، کُنا N و حتی آیونیک ۵ N الکتریکی را به بازار عرضه کرده که همگی رانندگی جذابی دارند.
هوندا در بخشهای مختلف موتوراسپرت حضور بسیار پررنگی داشته و دارد. این شرکت در مسابقات موتو GP، رالی و فرمول یک حضور بسیار موفقی داشته است. در فرمول یک، تیم ردبول با پیشرانههای هوندا تاکنون چند قهرمانی کسب کرده و این شرکت ژاپنی سالها است که پیشرانههای خودروهای مسابقهای ایندیکار را هم تأمین میکند درحالیکه فعالیت موتوراسپرت هیوندای عمدتاً فقط به مسابقات WRC محدود میشود.
این روزها با توجه به تورم و افزایش هزینهها، قیمت برای بسیاری از خریداران خودرو به موضوعی بسیار مهم تبدیل شده است. هرچند هوندا و هیوندای هردو خودروهای مقرونبهصرفهای را عرضه میکنند ولی در این نبرد یک برندهٔ آشکار وجود دارد. در بخش کراساوورهای کامپکت، قیمت پایهٔ توسان حدود ۱,۵۰۰ دلار از CR-V ارزانتر است. در بخش سدانها هم النترا ۲,۶۲۵ دلار قیمت ارزانتری دارد. در بخش خودروهای پرفورمنس این اختلاف بیشتر میشود بهگونهای که النترا N بیش از ۱۰ هزار دلار از سیویک تایپ R ارزانتر است. البته سیویک خودروی بسیار قویتری است ولی به لطف هیوندای، میتوان با هزینهای بهمراتب کمتر لذت رانندگی با یک خودروی کامپکت اسپرت را تجربه کرد.
۲۲۷۲۲۷
خبر آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دنیای علم و فناوری امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ راوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر میگذرانیم. به گزارش ایسنا، جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصهای از آنها خواهیم پرداخت. از رصد […]
بنابر گزارش IT Home، استفاده از تراشههای ساخت شرکت چینی لونگسون در ایستگاه فضایی تیانگونگ، فصل جدیدی را در تاریخ صنعت تکنولوژی و فضایی چین رقم زده است. این دستاورد نشان میدهد که چین برنامهی خودکفایی خود در حوزهی نیمهرساناها را با جدیت دنبال میکند. تراشههای لونگسون که رقیبی جدی برای اینتل و AMD محسوب […]
ثروت ایلان ماسک پساز انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به ۳۴۸ میلیارد دلار رسید. این افزایش عمدتاً بهدلیل رشد سهام شرکت تسلا بوده است. به گزارش تکناک، ثروت ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا و مالک شبکه اجتماعی ایکس، به رکورد تاریخی ۳۴۷/۸ میلیارد دلار رسید. این افزایش چشمگیر ثروت نتیجه رشد مداوم سهام تسلا و تأمین مالی […]
به یاد دارید که در اوج همهگیری کووید-۱۹، قابلیت گفتگوهای صوتی زنده به یکباره در همه جا فراگیر شد؟ این روند که با ظهور پلتفرمی مانند کلابهاوس آغاز شد، به سرعت توسط سایر شبکههای اجتماعی نیز مورد تقلید قرار گرفت. به نظر میرسید که گوش دادن به گفتگوهای زندهی آنلاین، به یکی از محبوبترین روشهای […]