نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
انویدیا جایگزین اینتل در شاخص صنعتی داو جونز خواهد شد. این جایگزینی نشاندهنده تغییر چشمگیر در صنعت نیمهرساناها و افزایش نفوذ هوش مصنوعی است. به گزارش تکناک، انویدیا از ۸ نوامبر (۱۸ آبان) بهطور رسمی جایگزین اینتل در شاخص صنعتی داو جونز خواهد شد. این اتفاق نقطه عطفی در صنعت فناوری و بازارهای مالی محسوب […]
انویدیا جایگزین اینتل در شاخص صنعتی داو جونز خواهد شد. این جایگزینی نشاندهنده تغییر چشمگیر در صنعت نیمهرساناها و افزایش نفوذ هوش مصنوعی است.
به گزارش تکناک، انویدیا از ۸ نوامبر (۱۸ آبان) بهطور رسمی جایگزین اینتل در شاخص صنعتی داو جونز خواهد شد. این اتفاق نقطه عطفی در صنعت فناوری و بازارهای مالی محسوب میشود و نقش حیاتی هوش مصنوعی را در شکلدهی آینده صنعت نیمهرساناها و فناوری تاکید میکند.
تامزهاردور مینویسد که این اتفاق پساز آن رخ داد که قیمت سهام اینتل در یک شب، بیش از ۳۰ درصد کاهش یافت. این افت شدید پساز اعلام نتایج مالی ضعیف این شرکت در ماه آگوست بود که نشاندهنده ضرر ۱/۶ میلیارد دلاری اینتل در سهماهه دوم سال ۲۰۲۴ بود.
تیم آبی که دچار مشکلات مالی در بخشهای مرکز داده و تولیدات ریختهگری خود است، در نتیجه با بحران نقدینگی مواجه شده است. شرایط نامطلوب مالی در نهایت به اعلام تعدیل نیروی گستردهای منجر شد که بیش از ۱۵ هزار نفر از کارکنان اینتل را تحتتأتیر قرار داد و باردیگر جایگاه این شرکت را در صنعت فناوری دچار مشکل کرد.
در همین حال، انویدیا که از موج رونق هوش مصنوعی بهرهمند شده، رشد چشمگیری را در ارزش سهام خود تجربه کرده است. در بازهای کوتاه، این شرکت با دستیابی به ارزش بازار ۳/۳۴ تریلیون دلار به باارزشترین شرکت جهان تبدیل شد و تنها پس از اپل در جایگاه دوم قرار دارد. روند صعودی قیمت سهام انویدیا بهسرعت ادامه یافته است؛ بهطوری که از نوامبر ۲۰۲۲ تا نوامبر ۲۰۲۳، قیمت هر سهم این شرکت از ۱۴/۱۶ دلار به ۴۵/۰۱ دلار رسید (۲۱۸ درصد رشد).
درحالحاضر، قیمت هر سهم انویدیا ۱۳۵/۳۷ دلار است که در طول یک سال گذشته بیش از ۲۰۱ درصد افزایش پیدا کرده است. بهطور کلی، ارزش تیم سبز در دو سال اخیر بیش از ۸۵۰ درصد رشد کرده و همین رشد خیرهکننده، جایگاه آن را بهعنوان نیروی پیشتاز در صنعت فناوری تثبیت کرده است.
اینتل که از سال ۱۹۹۹ در شاخص صنعتی داو جونز حضور داشت، بهدلیل ناتوانی در تسلط بر حوزه هوش مصنوعی جایگاه خود را از دست داد. در مقابل، انویدیا با جایگزینی اینتل بهعنوان چهارمین شرکت فناوری با ارزش بیش از یکتریلیون دلار در این شاخص ثبت میشود. این اتفاق پساز آن رخ میدهد که آمازون نیز در سال جاری به فهرست داو پیوست و جایگزین شرکت خردهفروشی Walgreens شد. حالا انویدیا در کنار مایکروسافت و اپل و آمازون، بهعنوان یکی از ارزشمندترین شرکتهای فناوری در این شاخص صنعتی قرار گرفته است.
شرکتهای حاضر در شاخص صنعتی داو جونز را کمیتهای پنجنفره ازجمله سردبیران والاستریت ژورنال انتخاب میکنند. اگرچه قوانین رسمی برای انتخاب شرکتها در این شاخص وجود ندارد، این کمیته در انتخاب شرکتها عواملی نظیر ارزش بازار فراوان، رهبری در صنعت، رشد مالی پایدار و علاقه سرمایهگذاران را مدنظر قرار میدهد. ورود انویدیا به این فهرست نشان میدهد که تیم سبز تمامی معیارهای تعیینشده را برآورده کرده و بازار مالی به آینده درخشان آن در زمینه هوش مصنوعی امید زیادی دارد.
با جایگزینی انویدیا بهجای تیم آبی، شاخص صنعتی داو جونز شاهد تغییری مهم در ترکیب شرکتهای برجسته خود خواهد بود. این تغییر نهتنها بر بازار فناوری تأثیر میگذارد؛ بلکه نشاندهنده تغییرات گستردهتر در بازارهای مالی و روندهای آتی سرمایهگذاری است که بهطور فزایندهای بهسمت حوزههای پیشرفتهای چون هوش مصنوعی متمرکز میشوند.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان تخمین میزنند که انتقال یک پوند ماده به ماه و برگشت آن نزدیک به ۱۰۰ هزار دلار هزینه به دنبال داشته باشد. اکنون ناسا به دنبال راهحلهایی است که به فضانوردان در آینده کمک میکند تا به طور موثرتری از موادی که با خود به فضا میبرند، چندبار دیگر استفاده کنند. ناسا با استفاده […]
بنابر گزارش بلومبرگ، آمازون سرمایهگذاری خود در شرکت توسعهدهنده هوش مصنوعی آنتروپیک را به ۸ میلیارد دلار افزایش داد. این خبر در حالی منتشر میشود که در چند ماه اخیر، همکاری استراتژیک این دو شرکت در حوزه خدمات مبتنیبر هوش مصنوعی بسیار تقویت شده است. آمازون که از سال گذشته با سرمایهگذاری ۴ میلیارد دلاری […]
ضبط صفحه نمایش یکی از قابلیتهای بسیار کاربردی گوشیهای هوشمند است که به شما امکان میدهد لحظات خاصی را ثبت کنید یا آموزشهای تصویری مفیدی بسازید. به گزارش تکناک، چه بخواهید موفقیتهای خود را در بازیها ثبت کنید یا نحوه استفاده از یک اپلیکیشن را به دیگران آموزش دهید، قابلیت ضبط صفحه نمایش به شما […]
ابرکامپیوتر «ال کاپیتان» موفق شد با رکورد ۱.۷۴۲ «اگزافلاپس» (واحد اندازهگیری پردازش داده) عنوان قدرتمندترین ابرکامپیوتر جهان را به خود اختصاص دهد. پیش از این رکورد سرعت پردازش دادههای ابرکامپیوترها متعلق به ابرکامپیوتر «فرانتیر» ۱.۳۵۳ اگزافلاپس، بود که الکاپیتان توانست این رکورد را بشکند. مترجم: محیا ذوالفقاری / خبرنگار: سمیه ایمانیان / تدوینگر: محمدرضا زمانیان […]