نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایسنا/خراسان رضوی دبیر علمی دومین کنگره کشوری ” پزشکی شخص محور و رویکردهای نوین “گفت: پزشکی شخص محور یک رویکرد چند وجهی مراقبت از بیمار است و نه تنها ما را در تشخیص و درمان بیماری کمک میکند، بلکه پتانسیل شناسایی بیماری در مراحل اولیه را نیز فراهم، درمان را آسانتر، هدفمندتر و موثرتر خواهد […]
ایسنا/خراسان رضوی دبیر علمی دومین کنگره کشوری ” پزشکی شخص محور و رویکردهای نوین “گفت: پزشکی شخص محور یک رویکرد چند وجهی مراقبت از بیمار است و نه تنها ما را در تشخیص و درمان بیماری کمک میکند، بلکه پتانسیل شناسایی بیماری در مراحل اولیه را نیز فراهم، درمان را آسانتر، هدفمندتر و موثرتر خواهد کرد.
دکتر حمیدرضا ریحانی در دومین کنگره ” پزشکی شخص محور و رویکردهای نوین ” که امروز چهارشنبه۳۰ آبان ماه در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر در عصر دیجیتال زندگی میکنیم و با توجه به نوآوریهای زیادی که ایجاد شده، تغییرات شگرفی نیز به وجود آمده است.
وی افزود: در حقیقت امروزه ما در یک زمان جدید قرار گرفتهایم و برای درمان نیز، کنار هم قرار گرفتن اطلاعاتی از فیزیولوژی بدن، ژنتیک و بحثهای مولکولی در کنار پیشرفتهای تکنولوژی دیجیتال، باعث شده که بتوانیم موضوع سلامت افراد را به شکل دیگری بنگریم و با یک نگاه جدید به پیشگیری، شناسایی بیمار و درمان هدفمند بپردازیم.
دبیر علمی دومین کنگره پزشکی شخصمحور عنوان کرد: پزشکی شخصمحور بر ژنتیک تاکید زیادی میکند ولی در ادامه سبک زندگی، محیط پیرامون بر بیان ژنها تاثیر میگذارد. ژنها به صورت وراثتی از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود اما بیان آنها متفاوت است و عواملی مانند محیط، شرایط زندگی که در هر فردی متفاوت است، میتواند بر بیان ژن تاثیر بگذارد.
دکتر ریحانی اضافه کرد: پیشرفتهای تکنولوژی همراه با پیشرفتهایی در زمینه بیولوژی اتفاق افتاده است که ما را وارد یک عصر جدید در حوزه سلامت میکند. پزشکی شخص محور یک رویکرد چند وجهی به مراقبت از بیمار است و نه تنها ما را در تشخیص و درمان بیماری کمک میکند، بلکه پتانسیل شناسایی بیماری در مراحل اولیه را نیز فراهم، درمان را آسانتر، هدفمندتر و موثرتر خواهد کرد.
دبیر علمی دومین کنگره پزشکی شخصمحور در مورد این کنگره توضیح داد: با زحماتی که در عرض یک سال گذشته با همکاری سازمان نظام پزشکی، اعضای هیئت علمی، انجمنها و همینطور کمیته اجرایی انجام شده است، دومین همایش و کنگره پزشکی شخص محور طی سه روز از روز جاری تا دوم آذر ماه برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: در این برنامه ۷۰ سخنرانان دعوت شدهاند، همچنین ۱۱ کارگاه آموزشی و ۱۶ پنل تخصصی طراحی و سعی شده که پنلها چندین موضوع مختلف را در بر گیرند یعنی صرفا به یک موضوع از یک دیدگاه خاص پرداخته نشود.
دکتر ریحانی اضافه کرد: همکاران مختلفی از گروههای علوم پایه، ژنتیک، گروههای بالینی، دندانپزشک، داروساز و سایر کادر این کنگره در این پنلها حضور دارند و از دیدگاههای مختلف به بحث و تبادل نظر میپردازند، همچنین کارگاههای تخصصی برای بحث و گفتوگو در مورد یک موضوع خاص طراحی شده است.
وی افزود: از دیگر اقدامات این کنگره، ارائه مقالات بوده که استقبال خوبی از مقالات شد و دانشجویان و همکاران جوان، مقالات زیادی را به دومین کنگره پزشکی شخص محور فرستادند و در روز اختتامیه تعدادی از مقالات برگزیده و پژوهشهای برتر معرفی و مورد تشویق قرار خواهد گرفت.
ریحانی عنوان کرد: بخش دانشجویی از دیگر موارد حائز اهمیت در این کنگره است و در این برنامه دانشجویان فعالیتهای مخصوص به خود را مدیریت کردند و در یک پنل آن را ارائه خواهند داد. این برنامه در سه روز و در دو سالن اصلی و کارگاههای فرعی برگزار خواهد شد، در سالن اصلی هر روز سه پنل خواهیم داشت و در روزهای اول و آخر دو پنل از کارگاههای فرعی و در روز دوم نیز سه پنل ارائه خواهد شد. چیدمان پنلها به شکلی است که اساتید از گروههای مختلف و از دیدگاههای مختلف به موضوع خواهند پرداخت.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
گروهی از متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند قدرتمندترین و جامعترین سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی را توسعه دهند و به گفته آنها با این اقدام زیست بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه برای ارزیابی LLMهای فارسی شد. به گزارش ایسنا، دکتر سعیده ممتازی؛ عضو هیات علمی دانشکده […]
سعید اشتیاقی، عضو اتاق بازرگانی ایران و چین و نایب رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری، باور دارد که ممنوع کردن واردات گوشیهای آیفون ارزبری برای واردات گوشیهای موبایل را کمتر از یک میلیون دلار کاهش داده اما در مقابل، باعث افزایش واردات غیرقانونی این گوشیهای تلفن همراه شده است. این عضو اتاق بازرگانی ایران […]
دانشگاه نیویورک با انجام اولین پیوند ریه دوگانه کاملا رباتیک در جهان به یک نقطه عطف پزشکی دست یافت. به گزارش ایسنا، یک زن ۵۷ ساله مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه(COPD) با استفاده از سیستم رباتیک داوینچی تحت پیوند دوگانه ریه قرار گرفت. به نقل از آیای، برشهای کوچک بین دندهها به سیستم رباتیک […]
اطلاعات جدیدی از کارت گرافیک Arc B580 Battlemage شرکت اینتل منتشر شده است که نشان میدهد این محصول دارای ۱۲ گیگابایت حافظه، مدلهای سفارشی با کانکتورهای برق استاندارد و فرکانس کاری تا ۲.۸ گیگاهرتز خواهد بود. به گزارش تکناک، به نظر میرسد اینتل پیشگام عرضه کارتهای گرافیک نسل بعدی است. افشای مشخصات دو مدل از […]