نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دانشمندان چینی ادعا میکنند که یک نوع جدید از سلاح مایکروویو چند پرتویی همگرا ساختهاند. به گزارش تکناک، این سلاح میتواند چند پرتو را در یک نقطه با زمانبندی دقیق ترکیب کند و برای هدفگیری یک شیء خاص استفاده شود. این طراحی شبیه به ابرلیزر ایستگاه جنگی Death Star در فیلم جنگ ستارگان است. گفته […]
دانشمندان چینی ادعا میکنند که یک نوع جدید از سلاح مایکروویو چند پرتویی همگرا ساختهاند.
به گزارش تکناک، این سلاح میتواند چند پرتو را در یک نقطه با زمانبندی دقیق ترکیب کند و برای هدفگیری یک شیء خاص استفاده شود.
این طراحی شبیه به ابرلیزر ایستگاه جنگی Death Star در فیلم جنگ ستارگان است. گفته میشود که سلاح جدید چینی آزمایشهای نظامی خود را با موفقیت انجام داده است.
بر اساس گزارشها، سلاح جدید چینی شامل چندین وسیله نقلیه مستقل انتقالدهنده مایکروویو است، که میتوانند در مکانهای مختلف مستقر شوند.
وسایل نقلیه در این مطلب به دستگاهها یا تجهیزات خاصی اشاره دارد که میتوانند پرتوهای مایکروویو را انتقال دهند.
این وسایل نقلیه قادر هستند پرتوهای خود را به یک مکان متمرکز و قدرت حمله را ترکیب و تقویت کنند. این کار دشوار است، چرا که هر فرستنده پرتو نیاز به کنترلهای بسیار دقیق مکانی و زمانی دارد.
در واقع، طبق محاسبات تیم تحقیقاتی، هر وسیله نقلیه مایکروویو باید با خطای موقعیتی که به چند میلیمتر کاهش یافته است، مستقر شود. علاوه بر این، خطای همزمانسازی زمانی بین وسایل نقلیه نباید از ۱۷۰ پیکوثانیه (تریلیونیوم ثانیه) بیشتر شود.
این دقت بیشتر از ساعتهای اتمی مورد استفاده در ماهوارههای GPS است. بنابراین، دقت بسیار بالایی دارد.
هرچند که این دقت زمانی برای دانشمندان چینی غیرقابل دسترس نیست. در واقع، دانشمندان چینی سال گذشته با استفاده از فیبر نوری، دقت همزمانسازی زمانی ۱۰ پیکوثانیه را در فاصله ۱,۸۰۰ کیلومتری به دست آوردند و این رکورد جهانی را ثبت کردند.
بر اساس گزارشها، سیستم جدید چینی شامل هفت وسیله انتقالدهنده است. آزمایشها نشان دادهاند که این دستگاه میتواند به طور مؤثر سیگنالهای GPS آمریکایی و سایر ماهوارهها را مختل کند.
دانشمندان چینی هر وسیله انتقالدهنده را به دستگاههای موقعیتیابی کمکی لیزری مجهز کردند تا مختصات را در سطح میلیمتر به دست آورند. یک مرکز فرماندهی اصلی، کنترل پرتوها را سازماندهی میکند.
این مرکز، دادهها را از پلتفرمهای مختلف تحلیل میکند و دستورات حمله را به وسایل نقلیه میدهد. به گفته یک دانشمند ناشناس که در پروژه همکاری داشته است، پرتوهای مایکروویو میتوانند اثر ترکیب قدرت “۱+۱>۲” را ایجاد کنند.
این سلاح مایکروویو میتواند ماهوارهها را نابود کند، اما برای سیارات این قابلیت را ندارد. چنین سلاحی میتواند برای اهداف مختلف مانند: آموزش، آزمایش فناوریهای جدید و تمرینات نظامی استفاده شود.
برای افزایش دقت، پژوهشگران دستگاههای همزمانسازی را با استفاده از فیبر نوری به پلتفرمها وصل کردهاند تا همزمانسازی دقیقتری به دست آید.
به دلیل حساسیت نظامی پروژه، جزئیات عملکرد سلاح محرمانه است. همچنین ساختار توزیع شده این سلاح میتواند به صورت تئوریک قدرت حمله پرتو را به طور نامحدود افزایش دهد.
تحقیقات قبلی نشان میدهد که وقتی قدرت یک سلاح انرژی هدایتشده به یک گیگاوات برسد، میتواند آسیب جدی به ماهوارهها در مدار نزدیک به زمین وارد کند.
واضح است که این میزان انرژی خیلی کمتر از آن چیزی است که برای نابود کردن یک هدف بزرگ، مثل یک سیاره، لازم است. هرچند این سلاح مایکروویو میتواند قابلیتهای جالبی برای ارتش چین فراهم کند.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
گفته میشود گروه اوپو قصد دارد گوشیهای با فرمفکتور کوچکی را عرضه کند. انتظار میرود این دستگاهها در سال ۲۰۲۵ روانهی بازار شوند. تاکنون شیائومی تنها برند چینی فروشندهی گوشیهای پریمیوم کوچک محسوب میشد؛ اما بهتازگی ویوو هم وارد این حوزه شده و مدل X200 پرو مینی را معرفی کرده است. طبق اطلاعات فاششده، دو […]
کرنل لینوکس در نسخه جدید خود (۶.۱۱) پیشرفتی مهم در پشتیبانی از کارتهای حافظه SD ارائه کرده است که شامل پشتیبانی از کارت حافظه ۱۲۸ ترابایتی میشود. به گزارش تکناک، در این بهروزرسانی، پشتیبانی از کارتهای Ultra High-Speed II (UHS-II) و Ultra Capacity (SDUC) اضافه شده است. این پیشرفت، گامی بزرگ در ارتقای سرعت و […]
مایکروسافت بهروزرسانیهای ویندوز ۱۱ را برای کامپیوترهایی که برخی از بازیهای یوبیسافت را نصب کردهاند، متوقف کرد. بهروزرسانی نسخه ۲۴H۲ ویندوز ۱۱ باعث کرش کردن بازیهای Star Wars Outlaws و Assassin’s Creed میشود. به گزارش دپارتمان اخبار تکنولوژی رسانه فناوری تکنا و به گزارش Bleeping Computer، مایکروسافت ارائه بهروزرسانیها برای نسخه ۲۴H۲ ویندوز ۱۱ را […]
در حالی مطالعات طرح انتقال پایتخت از سوی دولت کلید خورد که به گفته محققان حوزه مخاطرات، از ۴۳ مخاطره موجود در دنیا، ۳۴ مورد آن در ایران رخ میدهد و ۹۷ درصد از شهرهای کشور در معرض خطر زمینلرزه قرار دارند و خطر فرونشست، ۳۰۰ دشت کشور را تهدید میکند. به گزارش ایسنا، ایران، […]