نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نیروی نظامی چین از پوشش جدید ضد رادار خبر داده که میتواند اهداف را از رادارهای ضد استتار پنهان و امواج الکترومغناطیسی با فرکانس پایین را جذب کند. به گزارش تکناک، طبق گفتههای آنها، این پوشش میتواند امواج الکترومغناطیسی را از زوایای مختلف جذب کند و فناوری استتار را تغییر دهد. مواد جذبکننده راداری که […]
نیروی نظامی چین از پوشش جدید ضد رادار خبر داده که میتواند اهداف را از رادارهای ضد استتار پنهان و امواج الکترومغناطیسی با فرکانس پایین را جذب کند.
به گزارش تکناک، طبق گفتههای آنها، این پوشش میتواند امواج الکترومغناطیسی را از زوایای مختلف جذب کند و فناوری استتار را تغییر دهد. مواد جذبکننده راداری که اکنون برای هواپیماهای استتاری استفاده میشوند، فقط در برابر برخی امواج راداری مؤثر هستند و برای همه آنها مناسب نیستند.
به عنوان مثال، همین دلیل باعث شد که در اواخر دهه ۱۹۹۰، یک هواپیمای F-117A نایت هاوک در یوگسلاوی شناسایی و سرنگون شود.
رادارها برای شناسایی اهدافی مانند هواپیماها از امواج الکترومغناطیسی با طول موجهای سانتیمتری و متری استفاده میکنند. فناوری استتار فعلی میتواند برخی از این امواج را منحرف یا جذب کند و در نتیجه دیده شدن هدف توسط رادار را کاهش دهد.
جالب اینجا است که این فقط جدیدترین پیشرفت چین در زمینه ضد رادار میباشد. به عنوان مثال، در فوریه امسال گزارش شد که چین یک دستگاه استتار پلاسمایی جدید ساخته است که میتواند یک هواپیما را به طور مؤثر از رادار پنهان کند.
این اولین پوشش ضد راداری نیست که چین برای مخفی کردن هواپیماها ساخته است. در ماه آگوست امسال نیز چین اعلام کرد که پوشش استتار جدیدی با استفاده از آهن ارزانقیمت برای مقابله با رادار و شناسایی مادون قرمز توسعه داده است. این ماده توسط دانشگاه ملی فناوری دفاعی چین (NUDT) ساخته شده است.
این ماده میتواند امواج الکترومغناطیسی با طول موجهای بین ۲۰ تا ۷۰ سانتیمتر را به گرما تبدیل کند. این طول موجها برای رادارهای ضد استتار در باندهای P و L مهم هستند.
این ماده سبک، انعطافپذیر و آسان برای تولید در مقیاس بزرگ است. اگر این اطلاعات درست باشد، این ماده میتواند برای پوشش هواپیماها یا سایر پلتفرمها که نیاز به استتار دارند، استفاده شود. دانشمندان مسئول این پروژه گفتهاند که کار آنها قوانین بنیادی فیزیک را نقض نمیکند.
محققان تحت رهبری پژوهشگری به نام کویی کایبو در مقالهای که در اکتبر در نشریه چینی Telecommunication Engineering منتشر شد، نوشتند که متامواد (مواد مصنوعی با خواص خاص) رمز موفقیت پوشش استتار جدید هستند.
طبق گفته این تیم تحقیقاتی، وقتی امواج الکترومغناطیسی با فرکانس پایین به پوشش برخورد میکنند، جریانهایی روی سطح ورق فلزی پوششی ایجاد میکند. این جریانها به گرما تبدیل و به سرعت در هوا پخش میشوند، که بازتاب امواج راداری را کاهش میدهد.
این پوشش جدید مانند مواد جذبکننده رادار، امواج را جذب میکند، اما ویژگی خاص نازکی آن است.
پوششهای جذبکننده رادار فعلی ضخیم هستند، اما گفته میشود این پوشش جدید چینی، که بر پایه سرامیک است، حدود ۱.۵ میلیمتر ضخامت دارد، در حالی که ضخامت یک ورق کاغذ تنها حدود ۰.۱ میلیمتر است.
پژوهشگران چینی گفتهاند که فناوری جدید آنها میتواند قابلیتهای استتار بسیار خوبی در باند فرکانسی پایین ارائه دهد، بدون اینکه به مواد مغناطیسی سنگین و گرانقیمت نیاز داشته باشد.
این ویژگی باعث میشود که ماده جدید از نظر اقتصادی مقرونبهصرفه و قابل استفاده در مقیاس بزرگ برای تجهیزات نظامی مختلف باشد. این فناوری متامتریال ممکن است کلید پیروزی چین در جنگهای آینده باشد.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دومین نمایشگاه کار دانشگاه شهید بهشتی با هدف شبکهسازی میان دانشگاهیان و شرکتهای مختلف و با بیش از ۳۵۰ فرصت شغلی در زمینههای سرمایهگذاری، خودروسازی، پتروشیمی، درمانی، نرمافزاری و فناوری اطلاعات، طراحی محصول، دارویی و استارتآپی برگزار شد. به گزارش ایسنا، دکتر فرنوش اعلامی، مدیر مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی با بیان این که این […]
مدیرکل دفتر اکتشافات فلزی، غیرفلزی و کانیهای صنعتی سازمان زمینشناسی، گفت: با انجام مطالعات پیجویی و اکتشافات عمومی، ۷ محدوده مستعد در استانهای خراسان شمالی، خراسان جنوبی و استان یزد در سال آینده جهت برآورد ذخیره و صدور گواهی کشف، تحت مطالعات اکتشافات عمقی و تفصیلی قرار خواهد گرفت. به گزارش ایسنا، بهزاد محمدی با بیان […]
یک هواپیمای ناسا که در حال بررسی صفحات یخی قطب شمال در منطقه گرینلند بود، نمایی جدید از یک پایگاه نظامی متروکه متعلق به ایالات متحده را که محل پروژه مخفی موشک هستهای در جنگ جهانی دوم بوده است، به تصویر کشید. به گزارش ایسنا، دانشمندان ناسا که بر روی یخسارها یا ورقههای یخی قطب […]
ساعت هوشمند واچ D2 هواوی در چین عرضه شد. واچ D2 برای اولینبار در سپتامبر امسال (شهریور و مهر) در اروپا عرضه شد و یک ماه بعد به فیلیپین رسید. هواوی واچ D2 طرحی مشابه اپل واچ دارد و به صفحهنمایش ۱٫۸۲ اینچی اولد با وضوح ۴۰۸ در ۴۰۸ پیکسل مجهز است. گواهی IP68 مقاومت […]