نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس مایکروسافت هشدار میدهد که غرب نباید گمان کند چین درزمینهی توسعهی فناوری از ایالات متحده و اروپا عقب مانده است. او یکی از خطرات را نرفتن به چین و ندیدن پیشرفتهای آن کشور بر میشمارد. تنشهای میان ایالات متحده و چین در سالهای اخیر بر مبارزهی بین این دو کشور برای برتری فناوری متمرکز […]
رئیس مایکروسافت هشدار میدهد که غرب نباید گمان کند چین درزمینهی توسعهی فناوری از ایالات متحده و اروپا عقب مانده است. او یکی از خطرات را نرفتن به چین و ندیدن پیشرفتهای آن کشور بر میشمارد.
تنشهای میان ایالات متحده و چین در سالهای اخیر بر مبارزهی بین این دو کشور برای برتری فناوری متمرکز بوده و این موضوع به وضع تحریمهای گستردهای روی فناوریهای حیاتی منجر شده است.
اواخر سال گذشته، شرکت چینی هواوی بازار موبایل را با عرضهی گوشی 5G خود شگفتزده کرد و به شایعاتی دربارهی دستیابی این شرکت به تراشههایی دامن زد که قوانین کنترل صادراتی آمریکا را نقض میکردند.
برد اسمیت، رئیس هیئتمدیرهی مایکروسافت در کنفرانس فناوری وب سامیت لیسبون پرتغال، در مصاحبه با CNBC گفت که در بسیاری از جهات چین در حال نزدیکشدن یا حتی رسیدن به فناوری غرب است.
اسمیت بیان کرد: «فکر میکنم یکی از خطرات این است افرادی که به چین نمیروند، اغلب فرض میکنند که این کشور عقبمانده است؛ اما وقتی به آنجا میروید، تحتتأثیر قرار میگیرید که چقدر در حال فعالیت هستند.»
او پیشبینی کرد که شرکتهای چینی و آمریکایی در آینده با یکدیگر رقابت شدیدتری خواهند کرد و از شرکتهای آمریکایی و اروپایی خواست که برای رشد اقتصاد و آوردن پیشرفتهای جدیدی مانند هوش مصنوعی با بقیهی جهان همکاری کنند.
زمانی که از اسمیت دربارهی این موضوع سؤال شد که «آیا معاملات اقتصادی یا انتقال فناوری یا جابهجایی اطلاعات و طراحیها با چین دشوارتر خواهد شد یا نه؟»، جواب داد: «واقعیت این است که بهعنوان شرکت فناوری آمریکایی، فقط هنگامی میتوانیم در چین فعالیت کنیم که دولت چین به ارائهی خدمات ما تمایل داشته باشد و دولت ایالات متحده اجازه دهد ما آن را به آنجا ببریم.»
اسمیت پیشبینی کرد در جهانی زندگی خواهیم کرد که برخی فناوریها به چین منتقل خواهد شد و این شرکتهای فناوری نیستند که تصمیم بگیرند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در نهمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و صندوق علمی مشترک راه ابریشم(SRSF) در نهایت شش طرح پذیرفته شدند. به گزارش ایسنا، نتایج نهمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و صندوق علمی مشترک راه ابریشم(SRSF) اعلام شد. در این فراخوان از بین ۴۴ پیشنهادیه مشترک محققان ایرانی و چینی در دو حیطه حوزههای مرتبط با مهندسی زیستی(Bioengineering) و مواد پیشرفته (Advanced Material) و پس از ارزیابی […]
اینتل در جریان کنفرانس SC2024 از جدیدترین تراشه هوش مصنوعی خود با نام Jaguar Shores پرده برداشت. به گزارش تکناک، این تراشه که نسل بعدی GPUهای هوش مصنوعی این شرکت به حساب میآید، با هدف بهبود سرعت پردازش استنباط هوش مصنوعی طراحی شده و قرار است از فناوری ساخت داخلی 18Aبهره ببرد. تراشه Jaguar Shores […]
کاویار (Caviar) در اقدامی منحصربهفرد، از نسخهی سفارشی هدست واقعیت ترکیبی اپل ویژن پرو با نام Oracle رونمایی کرد. این محصول خاص، تلفیقی از فناوری پیشرفته و هنر دستساز بهشمار میرود و در ساختش از طلای ۲۴ عیار، نقره و چرم طبیعی استفاده شده است. قیمت دستگاه مذکور از ۲۶٬۷۰۰ دلار برای نسخهی پایه شرع […]
شرکت رسانهای قدرتمند ژاپنی، کادوکوا، روز چهارشنبه اعلام کرد که پیشنهاد خرید سهام خود را دریافت کرده است. این خبر یک روز پس از گزارش رویترز مبنی بر مذاکرات سونی برای خرید توسعهدهنده بازی فانتزی تحسینشده «الدن رینگ» منتشر شد که باعث افزایش چشمگیر ارزش سهام کادوکوا شد. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی […]